![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Carrie, ma bucur ca-ti place (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Eu la inceput imi scoteam cu un betigas demachiant, dar acum imi pun in palma (am deja ochiul format) si apoi il indind cu un burete special pentru fdt (pe asta il poti gasi la Sephora, la noi). Eu mi-am comandat nuanta 02 parca (pale almond) si sper sa mi-o fi gasit-o colega. Abia maine aflu. Daca nu, o sa merg sa mi-l iau de la noi, ca-s moarta fara el....mai ales ca de vreo 2 saptamani mi s-a agravat dermatita de pe fata (am tot stat in praf).
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Si eu ma gandeam sa-l achizitionez dar acum imi e gandul la Spectacular de la Helena R. Am citit numai cronici bune, am totusi am retineri...momenta folosesc lasting performance de la MF si sant f multumita. Acum ma uitam pe strawb. si vada ca atat la Helena R cat si la Estee nu au nuanta care imi trebuie. Va tin la curent cu impresiile mele atunci cand voi achizitiona unul din ele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 10 Joined: 3-April 08 Member No.: 3,617 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) , Ella, si eu tot MF lasting performance am folosit inaintea lui Estee Lauder si eram multumita dar mi se apropie multe evenimente destul de importante si am dorit sa ma asigur ca stau bine la capitolul asta. Eu l-am luat din Sephora cu 130 lei. Pe strawb. este mai ieftin cu tot cu transport? N-am comandat niciodata si de fiecare data cand plec din tara nu apuc sa intru in Duty Free sau ma opresc doar la parfumuri.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Carrie, este mai ieftin pe strawb., mie imi convine din pacate nu au nr. care-l vreau adica 02 sau 03. Chestia e ca nici la Helena numai au nuanta care mi se potriveste. Tooot stau si ma gandesc si cand ma hotarasc dispar produsele.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Fetelor asta e double wear pe care il laudati voi?
(IMG:http://i169.photobucket.com/albums/u230/bebe_maria/EL_1G5Y_tall_sp.jpg) Am nevoie si eu de un fond de ten pentru ca ma ingrozesc de ce se ia dupa fata mea seara cand ma demachiez (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
Double Compact Mineral de la Sephora are cineva ? Ca parca mi-ar face cu ochiul, desi numai ce mi-am luat un Revlon Colorstay, dar na, imi zic ca asta mineral o fi mai sanatos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , iar cel de la L'Oreal nu-mi inspira incredere.
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bebe, ala e. Incearca nuanta Dusk...c-am impresia ca avem aceeasi culoare de piele.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Merci Roxi! Imi notez si nuanta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Ma bucur ca-l folosesti si tu pentru ca asa stiu ca nu face rau nici dermatitei (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 16-August 06 Member No.: 485 ![]() |
Mi am luat si eu Double Wear-ul, pt ca m ati facut voi curioasa cat l ati laudat. Dar mi se pare ca Lancome - Teint Idole Ultra se vede mai natural pe fata decat asta, care parca are un pic efect de masca. Voi nu ati avut senzatia asta?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
... cit ai dat pe Double Wear Nimphe?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 11:12 PM |
|