IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

66 Pages V  « < 47 48 49 50 51 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Fond de ten necomedogen
roxanica10
post Apr 6 2008, 02:46 PM
Post #481

Musafir

Carrie, ma bucur ca-ti place (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Eu la inceput imi scoteam cu un betigas demachiant, dar acum imi pun in palma (am deja ochiul format) si apoi il indind cu un burete special pentru fdt (pe asta il poti gasi la Sephora, la noi). Eu mi-am comandat nuanta 02 parca (pale almond) si sper sa mi-o fi gasit-o colega. Abia maine aflu. Daca nu, o sa merg sa mi-l iau de la noi, ca-s moarta fara el....mai ales ca de vreo 2 saptamani mi s-a agravat dermatita de pe fata (am tot stat in praf).
Go to the top of the page

+Quote Post
ELLA33
post Apr 6 2008, 06:18 PM
Post #482

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,417

Si eu ma gandeam sa-l achizitionez dar acum imi e gandul la Spectacular de la Helena R. Am citit numai cronici bune, am totusi am retineri...momenta folosesc lasting performance de la MF si sant f multumita. Acum ma uitam pe strawb. si vada ca atat la Helena R cat si la Estee nu au nuanta care imi trebuie. Va tin la curent cu impresiile mele atunci cand voi achizitiona unul din ele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Carrie
post Apr 6 2008, 09:41 PM
Post #483

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,617

(IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) , Ella, si eu tot MF lasting performance am folosit inaintea lui Estee Lauder si eram multumita dar mi se apropie multe evenimente destul de importante si am dorit sa ma asigur ca stau bine la capitolul asta. Eu l-am luat din Sephora cu 130 lei. Pe strawb. este mai ieftin cu tot cu transport? N-am comandat niciodata si de fiecare data cand plec din tara nu apuc sa intru in Duty Free sau ma opresc doar la parfumuri.

+Quote Post
ELLA33
post Apr 7 2008, 07:59 AM
Post #484

Dependent

Member No.: 2,417

Carrie, este mai ieftin pe strawb., mie imi convine din pacate nu au nr. care-l vreau adica 02 sau 03. Chestia e ca nici la Helena numai au nuanta care mi se potriveste. Tooot stau si ma gandesc si cand ma hotarasc dispar produsele.

+Quote Post
bebe_maria
post Apr 8 2008, 02:40 PM
Post #485

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Fetelor asta e double wear pe care il laudati voi?
(IMG:http://i169.photobucket.com/albums/u230/bebe_maria/EL_1G5Y_tall_sp.jpg)
Am nevoie si eu de un fond de ten pentru ca ma ingrozesc de ce se ia dupa fata mea seara cand ma demachiez (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
asgaard
post Apr 8 2008, 03:24 PM
Post #486

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 670

Double Compact Mineral de la Sephora are cineva ? Ca parca mi-ar face cu ochiul, desi numai ce mi-am luat un Revlon Colorstay, dar na, imi zic ca asta mineral o fi mai sanatos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , iar cel de la L'Oreal nu-mi inspira incredere.

+Quote Post
roxanica10
post Apr 8 2008, 03:40 PM
Post #487

Musafir

Bebe, ala e. Incearca nuanta Dusk...c-am impresia ca avem aceeasi culoare de piele.

+Quote Post
bebe_maria
post Apr 8 2008, 04:14 PM
Post #488

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Merci Roxi! Imi notez si nuanta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Ma bucur ca-l folosesti si tu pentru ca asa stiu ca nu face rau nici dermatitei (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
andreica
post Apr 8 2008, 08:43 PM
Post #489

Dependent

Member No.: 485

Mi am luat si eu Double Wear-ul, pt ca m ati facut voi curioasa cat l ati laudat. Dar mi se pare ca Lancome - Teint Idole Ultra se vede mai natural pe fata decat asta, care parca are un pic efect de masca. Voi nu ati avut senzatia asta?

+Quote Post
Diana.
post Apr 8 2008, 08:50 PM
Post #490

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

... cit ai dat pe Double Wear Nimphe?

+Quote Post

66 Pages V  « < 47 48 49 50 51 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 11:12 PM