IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

66 Pages V  « < 48 49 50 51 52 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Fond de ten necomedogen
andreica
post Apr 8 2008, 09:38 PM
Post #491

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 485

Eu am dat 130 ron la Sephora in Plaza.
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post Apr 8 2008, 09:54 PM
Post #492

Musafir

Andreica, pe Teint Idole Ultra de la Lancome nu l-am testat. Si Walpu avea cuvinte de lauda despre el. Eu am avut Adaptyve de la Lancome, dar Double-wearul e mai bun. O sa-l testez si pe Teint Idole in curand si-o sa va spun si parerea mea. Ideal e sa fii indrumata corect si sa-ti alegi nuanta care ti se potriveste.

Cu placere Bebe. Nu face rau dermatitei intr-adevar. Pe la tine pe acolo exista si alte marci. Ai incercat Bobby Brown? Am vazut tipe machiate cu produsele astea si aratau super la ten.
Ca sa nu para ca o masca pe fata fdt trebuie intins f bine. Eu ma ajut de un burete special.

This post has been edited by roxanica10: Apr 8 2008, 09:57 PM

+Quote Post
Carrie
post Apr 8 2008, 10:36 PM
Post #493

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,617

La fel, 130 lei luat din Unirii. Intr-adevar are efectul ala de masca, dar cum a spus si Roxanica, trebuie ca nuanta sa fie cea potrivita. Eu il intind cu mana, nu stiu de ce am capatat o oarecare reticenta pentru bureteii aceia speciali, dermatologul nu are cea mai buna parere despre ei. Il las sa se aseze pe fata, pana termin eu de machiat iar la sfarsit pulverizez apa termala si rezultatul este foarte bun. Nu cred sa existe fond de ten cu o asa mare putere de acoperire si sa nu aiba efectul acesta, nedorit de nimeni.

+Quote Post
roxanica10
post Apr 9 2008, 10:50 AM
Post #494

Musafir

Carrie, am mai auzit-o si pe Walpu cu pulverizarea apei termale, la sfarsitul machiajului. Ia sa incerc si eu. Nu stiu de ce aveam eu impresia ca se vor vedea zoaie.

+Quote Post
Carrie
post Apr 9 2008, 04:52 PM
Post #495

Contaminat
*

Daa, mai ales pentru fondul asta de ten, chiar isi face efectul. Pulverizezi de la distanta cat sa simti vaporii pe fata. Si nu multa. Eu o folosesc tot timpul mai ales acum ca vine iar vara. Mi-am luat Avene, din cate am citit, are cele mai bune referinte. Am fost azi la Sephora sa imi iau demachiant si m-am infipt in Lancome Teint Idole Ultra. Nu m-a impresionat sub nici o forma.

+Quote Post
gloriana
post Apr 9 2008, 05:09 PM
Post #496

Musafir

Fetelor, voi stiti cumva ce fond de ten foloseste Oprah? Ma uit la ea la emisiune si toate femeile inclusiv ea au un ten perfect si se vede ca e un fond de ten f bun. Dar numai la emisiunea lui Oprah am vazut efectul asta.

+Quote Post
ioannaraluka
post Apr 9 2008, 05:25 PM
Post #497

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: D Street
Member No.: 96

Suspecta chestie...sa nu fie creat de luminile din studio efectul respectiv (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

This post has been edited by ioannaraluka: Apr 9 2008, 05:25 PM

+Quote Post
Cindy
post Apr 9 2008, 06:19 PM
Post #498

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(andreica @ Apr 8 2008, 09:43 PM) *
Mi am luat si eu Double Wear-ul, pt ca m ati facut voi curioasa cat l ati laudat. Dar mi se pare ca Lancome - Teint Idole Ultra se vede mai natural pe fata decat asta, care parca are un pic efect de masca. Voi nu ati avut senzatia asta?

Ba da..si mie mi s-a parut la fel..Si la asta s-a adaugat faptul ca nu mi se potrivea exact nuanta.
Nici eu nu prea suport bureteii, dar am ideea asta preconceputa, nici nu am incercat pana acum. Dermatologii nu sfatuiesc pt ca se aduna bacterii etc pe buretel, ar trebui folosit cam de unica folosinta sau spalat ff bine dupa fiecare utilizare.

Carrie, de ce nu ti-a placut Teint Idole? Si mie mi-a picat pe el de mult, dar astept sa mi se termine fdt de acum.

+Quote Post
roxanica10
post Apr 9 2008, 08:28 PM
Post #499

Musafir

Sweet, daca ai sti tu ca eu nu spal buretelul ala decat la o luna, poate...m-ai certa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Tot timpul sunt pe graba, asa ca nu-mi aloc timp pentru asta. Tinand cont, ca-l folosesc doar eu si ca nu-l tin in praf, sunt sigura ca nu-mi cauzeaza vreun cos.

Gloriana, la Oprah, totul sta in lumini. Stiu ca un cameraman te poate face sa arati ca o zana sau sa-ti evidentieze si cel mai fin rid.

+Quote Post
Carrie
post Apr 9 2008, 10:15 PM
Post #500

Contaminat
*

Da, Sweet, din acelasi motiv nu suport nici eu bureteii aia si tot din lipsa de timp nu ii folosesc pentru ca abia am timp sa imi urmaresc consumabilele cand se termina, nu as reusi sa ii schimb la timp niciodata...Cat despre fondul ala de ten, eram data cu asta Double Wear dar eu avand foarte mari probleme cu tenul, momentan am un mare semn in barba si am zis ca daca e bun trebuie neaparat sa imi acopere prostia aia (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Acum, voi fetele care aveti un ten curat, poate se aseaza bine. Oricum, nu imi place deloc faptul ca nu exista testere cu care sa plecam acasa, sa putem testa in liniste un fond de ten, pe o fata curatata in prealabil sa urmarim si noi cum rezista. Ca si noi tot pe bani muncim... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
Legat de tenul vedetelor tv, exista fonduri de ten special create pentru televiziune. Daca va uitati si la noi la toate stiristele, in special cele de la pro tv au un ten impecabil. Datorita acelui fond de ten special, dar am inteles ca nu este deloc sanatos, ele il dau jos imediat dupa emisie.

+Quote Post

66 Pages V  « < 48 49 50 51 52 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 02:32 AM