IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

66 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Fond de ten necomedogen
Delphina
post Jan 18 2006, 10:54 AM
Post #51

Dependent

Group: Membru de Onoare
Member No.: 50

Din suflet va recomand Bourjois, Plus Que Parfait.

Sigur e necomedogen, e fain ca e asa, uscat, sigur nu lasa film gras pe piele. Incovenientul e ca nu stopeaza secretia de sebum, insa, la naiba, cre' ca nimic nu poa' sa faca asta, pina la urma :(

Alt incovenient ar fi ca nu poate fi aplicat pe piele foarte uscata din cauza tratamentelor antiacneice, deci trebuie bine hidratata si emoliata fata, inainte de aplicare.
Pur si simplu cu o crema  :D
Go to the top of the page

+Quote Post
elle_ni
post Jan 18 2006, 10:59 AM
Post #52

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 107

Din suflet va recomand Bourjois, Plus Que Parfait.

Sigur e necomedogen, e fain ca e asa, uscat....

delphi, scuza-ma....dar nu inteleg...e uscat gen baton, sau e lichid si se usuca repede (nelasand film gras)....bai, io's mai tare de cap....da' vreau sa stiu...k data trecuta cand am fost sa-mi iau fdt atat m-am invartit pe la bourjois, da' tot sephora am ales (de care sunt multumita 99%, de restu' 1% vreau altu' ;D...)

+Quote Post
Ariana
post Jan 18 2006, 01:45 PM
Post #53

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

Palaria mea stie!Eu din pacate mi-am nimerit o nuanta putin prea deschisa (l-am ales in magazin iar la lumina zilei se vede altfel)dar din fericire pot sa il inchid cu ajutorul unei pudre compacte.
Bine ca nu e comedogen!
Ca o chestiuta buna observ ca  parca nu luceste moaca asa tare.

+Quote Post
17girl
post Feb 14 2006, 09:41 PM
Post #54

Incurabil

Member No.: 185

Eu mi-am luat de curand MAX FACTOR 2 in 1 . Dupa ce il aplici e f ok, nu se observa, acopera si lasa tenul de catifea dar dupa cateva ore se strange (si n-am aplicat eu prea mult :-))... plus ca am impresia ca e comedogen... ca imediat dupa folosire imi apar cosuri... dar nu stiu sigur daca e de la el... oricum raportul calitate/pret nu e prea ok... nu il recomand 

pups & hugs

+Quote Post
angeldust
post Feb 15 2006, 08:28 AM
Post #55

Musafir

@elle_ni :  da, evident ca si eu sunt buboasa, ba in ultima vreme chiar mai rau decat de obicei. Asa ca nu stiu ce sa zic, daca sa mai recomand fondu asta de ten sau nu. Cert e ca vreo 2 saptamani dupa ce la-m folosit nu am avut nici o problema, dar apoi au inceput sa imi apara monstri. Oare de la el sa fie?  :-X
Mi-ar parea rau ca asa ca textura imi place tare mult, eu nu suport fondurile care imi incarca fata si mi-o simt imbacsita. Nu ma stiu ce sa mai cred, dumnezeu mai intelege ceva.... :'( :'( :'(

@ioanaraluka: da, tot Bioten am,  mie imi merge bine cu el, pot pune lejer orice machiaj peste. Sunt curioasa cand vine caldura dc mai pot folosi crema asta ca de obicei vara nu pot sa folosesc nici o crema pe fatza, ca mi se scurge tot machiajul  :-X

+Quote Post
Girlish
post Feb 19 2006, 01:59 PM
Post #56

Dependent

Group: Dependent
From: Cluj-Napoca
Member No.: 231

Da` fondul de ten nu ingreuneaza vindecarea cosurilor si a urmelor ?

+Quote Post
17girl
post Feb 22 2006, 04:44 PM
Post #57

Incurabil

Member No.: 185

pt Girlish

Ba da dar doar daca este comedogen (deci impiedica functionarea normala a porilor prin acoperirea acestora). Cele necomedogene acopera cosurile DAR nu impiedica vindecarea lor
Oricum inainte de culcare orice fond de ten trebuie indepartat k lumea

pup`s & hugs

+Quote Post
Cindy
post Apr 18 2006, 09:12 AM
Post #58

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

a mai cumparat cineva Plus Que Parfait? vreau sa imi iau si eu si am nevoire de sfaturi (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Aura
post Apr 18 2006, 09:53 AM
Post #59

Tratabil
**

Group: Membru
Member No.: 175

Neata. Unde esti Tzytzy draga? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)

Fondul de ten pe care il folosesc si in ziua de azi se numeste Double Wear stay in place -makeup SPF 10 de la Estee Lauder. Este cel mai bun dupa parerea mea. Acopera bine, chiar prea bine, reflecta lumina astfel incat sa nu arati ca o masca, nu iti luceste fata deloc tot restul zilei, nu se ia pe haine, nu provoaca acnee, nu are uleiuri.
Am ajuns la fundul sticlei dar nu imi este frica pentru ca am deja alta (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sticla asta de o am din octombrie si il folosesc cam de 4-5 ori pe saptamana. Nu in fiecare zi. Eventual dau pe cearcane.

Ma tine de mai mult de o jumatate de an!!!!!! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/322.gif)
Tenul meu este gras, alb, pistruiat, din cand in cand acnee si cicatrici usoare. Numarul folosit este Fresco, 01. Cel mai deschis.

Merita dragele mele.

+Quote Post
Szimcsi
post Apr 18 2006, 09:58 AM
Post #60

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Eu sunt foarte incantata de Max Factor - Colour Adapt. Se adapteaza imediat la culoarea tenului meu, il catifeleaza, nu devine lucios toata ziua.

+Quote Post

66 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 4th May 2025 - 09:30 PM