![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Da, Carrie, asa e, chiar e foarte gros; in realitate o persoana data cu asa ceva ar parea ca are o masca pe fata. E nevoie de fdt gen "ciment pentru mistrie" cind iti bat tispe reflectoare in fata si se vede si cea mai mica imperfectiune...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mda, asa o fi, dar au si un ten foarte frumos si bineinteles foarte bine ingrijit. Le-am vazut pe unele in realitate si pot sa confirm asta..Sa nu ne amagim ca make-up-ul este singurul "de vina"..
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Apropo de fondul de ten minune al persoanelor de televiziune, la mine la salon vine o prezentatoare tv, de cate ori o vad la stiri are un ten mai mult decat perfect, nu vad chiar nici un defect (e asiatica si ma gandeam, deh, ca de obicei (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ) iar cand a venit la salon nu mi-a venit sa cred, era un om normal cu o multime de pete pe fata, riduri la ochi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , piele uscata, chiar se ferea putin iar cand i-am facut un compliment chiar a zis 'oh no, I look like crap, but thank you (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) '. Nu spun ca nu era draguta, mie chiar imi place mult de ea dar nu perfecta cum parea la tv.
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fdt ala de televiziune, care are putere maxima de acoperire e destul de greu de suportat pentru piele. Sweet, sa stii ca multe dintre vedetele tv nu au tenul perfect, ci normal ca al nostru. Spre exemplu, eu am vazut-o o data pe Loredana, filamata acasa la ea, cand era nemachiata si arata horror. Si Andreea Raicu are niste cearcane groaznice....si lista poate continua.
Mi se intampla sa admir in metrou tipe cu tenul perfect, care n-au nevoie de nimic pe fata....dar sa stii ca sunt destul de rare cazurile. Factorii care agreseaza tenul nostru, mai ales in Bucuresti, ar fi praful si poluarea. V-am mai spus eu cred, ca am o prietena care locuieste in State si acolo are un ten perfect si cand vine in tara ii apar cosuri si trebuie sa-si ia diverse creme. Astazi am incercat sa ma dau cu apa termala Avene peste fdt...evident ca s-au format zoaie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Probabil am dat prea multa. Voi cum va descurcati? Asteptati sa intre in piele sau indepartati surplusul cu un servetel? Eu gasesc Double-wear-ul potrivit pentru mine, pentru ca n-am un ten impecabil si mai am de acoperit diverse. Fetelor, fara probleme cu pielea, le recomand unul mai usor. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 10 Joined: 3-April 08 Member No.: 3,617 ![]() |
Roxana, draga mea, incearca sa dai foarte putina si de la vreo 15-20 cm distanta. Eu pulverizez putina si nu mi s-a intamplat niciodata sa ma deranjeze, oricum, o las sa intre in piele. Apropo de fondul asta de ten, nu v-am zis pana acum pentru ca nu vreau sa cobesc, dar il folosesc de mai bine de o saptamana si desi mi se apropie menstruatia in 2 zile, nu am nici un cos pe fata! Este din cauza ingredientelor folosite, net superioare unui MaxFactor de exemplu, nu? Nu mai vorbesc de altele mai ieftine. Pur si simplu tenul meu este mult mai curat.
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Carrie, multumesc de truc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Nu vreau sa par snoaba, dar de ceva vreme am zis ca dau oricat pe un fdt, pentru ca il aplic direct pe piele si pot risca multe. Asa ca la L'Oreal, MF etc...am renuntat demult. La fardurile de ochi, mai fac rabat, ca nu-mi permit sa-mi cumpar doar Chanel, Guerlain s.a. Acolo pun accent pe textura.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Roxi, ai idee de vreun fdt mai lejer... sheer..intelegi tu, ceva mai uleios pentru piele uscata . Eu folosesc Diorskin Pure Light si ma inteleg bine cu el, dar e pe terminate si ma gandeam la o schimbare.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 10 Joined: 3-April 08 Member No.: 3,617 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Cu placere, Roxana! Sper sa iti fie ok
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Altheea, am intrebat-o pe prietena mea, care le are cu make-up-ul si mi-a dat urmatoarele sugestii:
1: YSL - Touche Parfait (IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/foundations-perfect-touch-b.jpg) 2. Chanel - Vitalumiere Fluide (IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/MAFMU420LG.jpg) si mai adaug eu Lancome - Teint Idole Ultra (le-am auzit pe fete vorbind bine despre el) (IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/990654_l.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Mercic Roxanica, bine ca mi-ai amintit de Vitalumiere ca mi l-a mai recomandat cineva mai demult. Super, asta va fi!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 07:47 AM |
|