![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Sweet, primul rand ca am gasit doar asta: La Roche Posay Toleriane Facial Fluid si unde l-am gasit nu zice nimic de nuante, deci tare mi-e ca n-am gasit ce-mi trebe....
Si la YSL am gasit variantele: ivory, light peach, radiance si toffee...oscilez intre ivory si radiance... Eu nu vreau sa-l folosesc de fond de ten ci mai mult de anti-cearcan, ca acolo e buba. Aha, sa stii ca nici produse Mac nu sunt in orice drug store...O sa ma duc intr-o zi cu soare in down-town ca am gasit produse Mac intr-un magazin acolo, si il iau pe ala la studiat. Asa ma ametesc chestiile astea cu magazinele, ca inca nu le-am gasit care pe unde sunt, si uneori sunt enervanta cu intrebarile (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
MAC in drug store?? la The Bay tu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nah ca m-ai prins... Am vazut ca am gresit, si am vrut sa corectez, dar m-am lasat ca tot una parca e pentru mine!
Da, acolo, la The Bay |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
3A, pai atunci esti o norocoasa daca iti trebuie doar ca anticearcan! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Atunci te sfatuiesc sa incerci un corector anticearcan, pt ca este mai concentrat, are putere de acoperire mai mare decat un fdt, care are ca principala functie sa uniformizeze, sa faca pielea mai luminoasa etc! Da un search, exista special un topic in care fetele recomana anticearcane! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Ce zici tu acolo cu Facial Fluid, cred ca ai dat peste vreo crema! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) care de altfel poate fi si ea binevenita. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dar cauta Toleriane-Corrective Fluid Foundation, asta este fdt.. Cleo, ce Lancome nu ti-a placut? Daca nu ma insala memoria prea rau, tu foloseai Magie Matte?!?!? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by sweet_girl: Jun 1 2008, 05:06 PM |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
nu te-nseala memoria. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
anomalia sta in faptul ca primul borcanel mi-a placut tare, insa avea o consistenta total diferita de asta. ar fi trebuit sa-l duc inapoi din prima zi (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mai ce memorie buna am, sper sa ma ajute si in sesiune!! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
Hmm ciudat ce spui, sa stii ca imi ramasese si mie gandul la el si voiam sa il achizitionez cu proxima ocazie in strainatate..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) La asta si Teint Idole. Ahh mi-am achizitionat in cele din urma si Stila stick teint exquis, adica fdt stick, dar nu m-a impresionat prea mult. Mi se pare ca dupa o anumita perioada, se pierde in piele..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) This post has been edited by sweet_girl: Jun 1 2008, 05:25 PM |
|
|
![]()
|
|
Ahaa, Sweet, asa-i, am gasit altul cu ce mi-ai dat tu sa caut!
Eh, nu-s norocoasa, sunt lenoasa... O sa ma uit si pe topicul fetelor cu anitcearca, m-am mai uitat eu pe acolo, dar asa cum mai zicea cineva, eu am inceput sa fac riduri la ochi si-mi trebe ceva mai fluid. |
|
|
![]()
|
|
ba sa ti-l iei sweet insa l-as deschide pe loc in magazin sa vad daca are consistenta care trebuie.
la mine ca look pare ok insa nu se intinde cum trebuie. o fi si pielea fetei vinovata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) desi n-am probleme serioase...asta daca nu pun la socoteala ridurile care se insinueaza incet incet (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 60 Joined: 27-October 07 Member No.: 2,511 ![]() |
hey,vroiam sa va intreb daca pana la urma infailible de la l'oreal este comedogen(am si un ten mai problematic)....ca n am apucat sa citesc toate posturile voastre...si ma bate gandu sa l cumpar...sa nu`mi para rau dupa aia...v`as fi tare recunoscatoare daca m`ati lamuri...puuupss (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 56 Joined: 9-September 07 From: I will find out in 2 weeks Member No.: 2,192 ![]() |
si eu ma gandeam la infaillible dar pe mine ma intereseaza sa nu luceasca fata.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 01:38 PM |
|