![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, greu rezista fdt-urile pe caldurile astea. Deja am probleme mari de tot, plec portelan, ma intorc branza. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Cat ar fi de lejer, fata mea se scofalceste pana spre amiaza-seara de-mi vine sa ma sterg in mijlocul drumului, mai ales cand folosesc si bronzer zici ca am cicatrici pe fata dupa cateva ore. FDT de la l'oreal nu ma incanta in nici un fel. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 56 Joined: 9-September 07 From: I will find out in 2 weeks Member No.: 2,192 ![]() |
aceeasi problema o am si eu vara, transpir de innebunesc (IMG:style_emoticons/default/ninjafist.gif)
totusi dupa ce am mai cercetat un pic cred ca o sa imi iau colorstay de la revlon, macar pentru seara. nu am mai avut. de la l'oreal am avut accord parfait dar nu m-a incantat deloc |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 60 Joined: 27-October 07 Member No.: 2,511 ![]() |
ce iti e si cu fondurile astea de ten...eu trebuie sa mi iau unul...si d aia ma tot invart (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca nu m am hotarat....vreau sa nu fie comedogen si sa acopere ....ca am avut zilele trecute un eveniment si m a dat tipa aia cu un fond de ten nu mai stiu cum se numea si a2a zi imi iesise niste brobonele pe fata....din cate am mai citit p aici ziceati si ceva de normatein(parca asa se scrie:d)de la vichy ...e necomedogen dar nu stiu cat de bine acopera....so??ce recomandari imi dati si mie pana la urmaaa? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) puupss (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 56 Joined: 9-September 07 From: I will find out in 2 weeks Member No.: 2,192 ![]() |
eu am avut normateint, dar sincer nu am fost foarte multumita de el...nu prea intra in piele si se vedea foarte urat pe fata. si eu vreau sa imi iau un fdt, si caut. dar cred ca o sa raman la varianta initiala..revlon
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 60 Joined: 27-October 07 Member No.: 2,511 ![]() |
eu am avut normateint, dar sincer nu am fost foarte multumita de el...nu prea intra in piele si se vedea foarte urat pe fata. si eu vreau sa imi iau un fdt, si caut. dar cred ca o sa raman la varianta initiala..revlon am fost si eu azi de am mai cercetat....si ma cam tenteaza si pe mine revlonu asta...sa ma risc sa nu ma risc? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
am fost si eu azi de am mai cercetat....si ma cam tenteaza si pe mine revlonu asta...sa ma risc sa nu ma risc?si ma intereseaza daca pana la urma e sau nu e comedogen (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Georgy, incearca sa folosesti butonul Raspunde nu cel Raspuns... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Eu personal nu folosesc fond de ten vara, cam toate se aduna, si sincer nici nu e f estetic sa ai de toate pe fata...Ma duc pe la solar, imi fac o groaza de masti, si am pielea frumoasa, catifelata. Ok, ok se mai intampla si mie sa-mi apara cateva cosulete, astea in zilele grele ale lunii:-s, dar atunci revin si eu la fon de ten.
Oricum eu va sfatuiesc sa mergeti pe la solar, sa va facieti masti, si renuntati vara la fond de ten. Sau sa folositi numai o pudra usoara, arata mult mai natural, si este mai usor de corectat pe timpul zilei. In legatura cu fondurile de ten Vichy eu am auzit ca is destul de bune, eu n-am folosit. Am un fond de ten translucid de la Lancome, si ceva puda Clinique, de care sunt multumita, n-l am la mine acum, dar o sa va scriu si cum se numeste exact. This post has been edited by janis: Jun 8 2008, 10:18 AM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 1 Joined: 7-August 08 Member No.: 4,431 ![]() |
Salutare, fetelor !
Va citesc de mult timp, dar din lipsa de timp m-am inscris abia acum! Imi place aici la voi si sper sa ma primiti si pe mine printre voi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Iata ce mi-a dat impulsul de a va scrie: citind postarile voastre si cautand pareri pe cateva site-uri de profil, m-am hotarat sa-mi iau si eu mult laudatul Double wear de la Estee Lauder. Bun...zis si facut. Mi l-am luat ieri si nu-mi place deloc, dar deloc! Cred ca fondul asta de ten e facut special pentru cele care-si doresc o fata de carton! Si fetelor, nu sunt o incepatoare intr-ale machiajului. Imi hidratez bine tenul inainte, nu aplic mai mult decat un bob de mazare si, tot carton. Ma asteptam sa matifieze si sa fie rezistent (eu avand tenul gras, cu multe imperfectiuni vizibile, precum petele), dar nici chiar asa ! L-am luat pentru ca am citit despre el ca ar fi in acelasi timp si cat de cat luminos, sigur, nu ma asteptam sa fie ca un iluminator de ten dar oricum, nu asa, ca un carton. Va spun sincer ca era mai bun cel de la Revlon, Color stay si sa stiti ca si Time plus de la Seventeen arata mai bine. Dar m-a apucat asa, desi eram multumita de astea, sa fac o schimbare. Offffff, ce suparata sunt ! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Nici mie nu mi-a placut, mi se parea ca imi face o fata de ceara! :|
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Krisztina! This post has been edited by sweet_girl: Aug 7 2008, 08:29 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 06:53 PM |
|