IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

66 Pages V  « < 55 56 57 58 59 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Fond de ten necomedogen
mango
post Aug 20 2008, 12:47 PM
Post #561

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 775

Eu sunt foarte incantata de ultima mea descoperire in materie de fond de ten: Toleriane, La roche Posay. Acopera foarte bine orice imperfectiune, e rezistent si mai ales arata destul de natural pe fata, intr-un cuvant e perfect pentru tenul meu problematic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Pe viitor vreau sa testez si fondul de ten compact pentru ten seboreic de la Bionike, despre care am auzit numai cuvinte de lauda (produsele lor sunt formulate special pentru tenuri sensibile, intolerante, acneice).
Go to the top of the page

+Quote Post
bulina
post Aug 20 2008, 02:09 PM
Post #562

Musafir

Mie-mi place si mi se potriveste Lancome- acuma am Color ideal. Am folosit si Renergie Lift dar parca asta imi place mai mult. De la Estee Lauder singurul care-mi place este Individualistu' dar in nici un caz nu as da Color Idealul de Lancome pe el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lancome-ul mult mai cremos dar light in acelasi timp...

Acu 2 ani am plecat intr-o calatorie si mi-am uitat fondul de ten acasa ceea ce a fost dezastru clar:) Am cumparat din necesitate de la Loreal Accord Parfait si mi-a placut imens, pacat ca nu se gaseste in America de nord.... La urmatorul drum european sigur mai achizitionez unul (am pastrat sticluta goala sa nu uit ce color si cum se cheama (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))

This post has been edited by bulina: Aug 20 2008, 02:10 PM

+Quote Post
angeldust
post Aug 31 2008, 08:18 AM
Post #563

Musafir

Mie tocma mi se termina Colorstay si parca as incerca si altceva dar nu stiu, dupa indelungi cautari si studiat review-uri parca tot nu am gasit niciunul care sa imi convina la fel de tare. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Cred ca o sa mai imi iau un Colorstay sa fie acolo (ar fi deja al 5-lea tub la rand (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ) si eventual mai imi iau vreunul extra care mi s-o parea mai interesant.
Cred ca e si vorba de nuanta, Sand Beige de la Colorstay mi se pare ca mi se potriveste f bine, in rest f greu imi gasesc nuante potrivite pt tenul meu.

+Quote Post
ayleda
post Aug 31 2008, 12:56 PM
Post #564

Tratabil
**

From: I will find out in 2 weeks
Member No.: 2,192

Dintre toate fondurile de ten pe care le-am incercat pana acum pot sa spun ca cel mai mult sunt multumita de Revlon Colorstay. Nu incarca fata, si nu imi luceste, asta era obsesia mea, pentru ca excesul meu de sebum o ia razna uneori.

+Quote Post
mango
post Sep 1 2008, 04:36 PM
Post #565

Tratabil
**

QUOTE(angeldust @ Aug 31 2008, 07:18 AM) *
Mie tocma mi se termina Colorstay si parca as incerca si altceva dar nu stiu, dupa indelungi cautari si studiat review-uri parca tot nu am gasit niciunul care sa imi convina la fel de tare. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Cred ca o sa mai imi iau un Colorstay sa fie acolo (ar fi deja al 5-lea tub la rand (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ) si eventual mai imi iau vreunul extra care mi s-o parea mai interesant.
Cred ca e si vorba de nuanta, Sand Beige de la Colorstay mi se pare ca mi se potriveste f bine, in rest f greu imi gasesc nuante potrivite pt tenul meu.

Si eu folosesc tot nuanta Sand Beige dar mie Colorstay-ul mi se pare ca imi incarca prea mult fata, da acel efect de masca si am observat ca nu se intinde uniform, imi raman pete de parca zici ca-s un cutu dalmatian (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) . De ce nu incerci Toleriane? Eu sunt foarte multumita, mi se pare mai putin dens decat Colorstay dar in acelasi timp acopera foarte bine, imi place mai mult si decat Double Wear de la Estee Lauder.

+Quote Post
Cindy
post Sep 1 2008, 09:59 PM
Post #566

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Da, e bun Toleriane, daca gasesti nuanta potrivita. Am si eu un tub plin, ca m-am incapatanat sa il iau, desi nuanta parea prea alba si fantomatica chiar si pentru mine. Are putere de acoperire si arata natural, dar in schimb nu matifiaza deloc bine (si eu nu pot sa spun ca am probleme cu excesul de sebum).

+Quote Post
ioannaraluka
post Sep 2 2008, 07:45 PM
Post #567

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: D Street
Member No.: 96

Si mie tot Sand Beige mi se potriveste.
Nu stiu de ce m-ar tenta ceva de la Bourjois: cel cu pensula sau "apres 10 heures de sommeil" (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Pastelata
post Sep 2 2008, 09:42 PM
Post #568

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,031

Eu m-am baricadat in casa fiindca Colorstayul(tot sand beige) s-a dus de tooot si eu mereu fac asa, las pe ultima clipa. Ma duc vineri d-abia la mall sa-mi iau(doar acolo am gasit). Toleriane-ul descris de mango suna bine. Adica prea bine. Doar ca nu-mi place chestia cu 'mai putin dens' dar totusi... Eu ma entuziasmez repede, dar imi trece tot atat de repede. Sa-mi iau Toleriane?

+Quote Post
mango
post Sep 3 2008, 07:48 PM
Post #569

Tratabil
**

QUOTE(sweet_girl @ Sep 1 2008, 08:59 PM) *
Da, e bun Toleriane, daca gasesti nuanta potrivita. Am si eu un tub plin, ca m-am incapatanat sa il iau, desi nuanta parea prea alba si fantomatica chiar si pentru mine. Are putere de acoperire si arata natural, dar in schimb nu matifiaza deloc bine (si eu nu pot sa spun ca am probleme cu excesul de sebum).

Sweet, pot sa te intreb ce nuanta folosesti? Intr-adevar nu exista o varietate mare de nuante, insa am ales-o chiar pe prima, adica nr. 11 Light Beige si mi se pare ca mi se potriveste (am tenul deschis la culoare).

+Quote Post
iulianaa
post Sep 3 2008, 07:56 PM
Post #570

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,586

Buna fetelor,unde as putea sa gasesc un fond de ten bun,adica intradevar noncomedogenic si care sa aiba si o textura buna?Pana acum un an nu am folosit deloc ca nu aveam nevoie,apoi am folosit l'oreal,max factor,revlon..dar as dori ceva mai bun,pentru ten cu imperfectiuni.

+Quote Post

66 Pages V  « < 55 56 57 58 59 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 12:19 AM