IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

66 Pages V  « < 56 57 58 59 60 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Fond de ten necomedogen
Florina
post Sep 3 2008, 09:44 PM
Post #571

Dependent

Group: Dependent
From: Baia Mare
Member No.: 491

Super bune sunt cele de la Estee Lauder eu am Double Wear are putere de acoperire foarte mare sta pe fata mult si bine (chiar si la bazin am mers cu el si a rezistat) iar daca nu vrei acoperire mare numai asa niste imperfectiuni mici recomand Individualist ii asa natural. Eu le folosesc in combinatie depinde ce monstri am pe fata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Sep 3 2008, 11:59 PM
Post #572

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(mango @ Sep 3 2008, 08:48 PM) *
Sweet, pot sa te intreb ce nuanta folosesti? Intr-adevar nu exista o varietate mare de nuante, insa am ales-o chiar pe prima, adica nr. 11 Light Beige si mi se pare ca mi se potriveste (am tenul deschis la culoare).

Pai nu e aia cea mai deschisa nuanta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu am 10 Ivory. Mi s-ar fi potrivit ceva intre 10 si 11.
Btw, daca vrea cineva fdt, pot sa il dau, oricum eu nu am ce face cu el!

This post has been edited by sweet_girl: Sep 3 2008, 11:59 PM

+Quote Post
mango
post Sep 4 2008, 12:57 AM
Post #573

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 775

QUOTE(sweet_girl @ Sep 3 2008, 10:59 PM) *
Pai nu e aia cea mai deschisa nuanta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu am 10 Ivory. Mi s-ar fi potrivit ceva intre 10 si 11.
Btw, daca vrea cineva fdt, pot sa il dau, oricum eu nu am ce face cu el!

Probabil trebuia sa precizez ca era vorba de nuantele disponibile in locul de unde am achizitionat eu(un site frantuzesc), dar imi aduc aminte ca si in farmacii am vazut fix aceleasi 4 nuante. Pentru ca m-ai facut curioasa am aruncat o privire si pe beaute-test:si ei zic tot de aceleasi 4, chiar nu mai inteleg nimic (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) .

+Quote Post
Cindy
post Sep 4 2008, 08:26 AM
Post #574

V.I.P.

Eu l-am luat din Sensiblu.
Probabil se aplica aspectul cu adaptarea produselor pentru tara respectiva, privind nuantele.

+Quote Post
mango
post Sep 4 2008, 07:32 PM
Post #575

Tratabil
**

Sweet, tot ce-i posibil...pacat ca pe site-ul oficial nu apare descrierea nuantelor, asa am fi putut elucida misterul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...

This post has been edited by mango: Sep 4 2008, 07:34 PM

+Quote Post
Neith
post Sep 9 2008, 07:41 PM
Post #576

Musafir

Sweet, ma ofer eu sa-ti cumpar fondul de ten (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu am pielea deschisa la culoare, in general iau cam cea mai deschisa culoare iarna si a doua vara, ca cica sunt bronzata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Si al meu e pe terminate si vreau ceva nou si noncomedogenic ca m-am saturat. Scump, nescump... da bun sa fie!

+Quote Post
mango
post Sep 9 2008, 08:43 PM
Post #577

Tratabil
**

Neith, cum am zis intr-un post anterior mie imi place mult Toleriane. Chiar sunt curioasa ce impresie o sa itzi lase, asa ca sa ne tii la curent (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ! Sper sa ti se potriveasca si nuanta.

+Quote Post
Cindy
post Sep 9 2008, 09:20 PM
Post #578

V.I.P.

Neith, nu trebuie sa imi platesti, eu oricum nu am ce face cu el. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Decat sa faca praf, pierdut intre tona de creme si cosmetice pe care le am, mai bine il dau..Sa vedem cum facem: tu nu ai activata functia de PM, nu? Nu ai suficiente mesaje cred, desi nu stiu exact care era limita de mesaje stabilite.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Curiozitate: cat de alba esti? genul alba blonda sau alba bruneta? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Neith
post Sep 9 2008, 09:47 PM
Post #579

Musafir

Ba am, pot sa trimit/primesc pm-uri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La 51 e limita parca. Sunt alba blonda. Sunt blonda natural, dar cu sprancenele satene...

+Quote Post
Cindy
post Sep 9 2008, 10:05 PM
Post #580

V.I.P.

Alba blonda? Ah super! Atunci cred ca ar putea sa ti se potriveasca. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Atunci tinem legatura daca il vrei.

+Quote Post

66 Pages V  « < 56 57 58 59 60 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 12:22 AM