![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Neith |
![]()
|
Musafir ![]() |
La primu miting de forumiste (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Da` din cate vad eu nu prea sunt amatoare...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
It's a deal atunci. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pai se aduna ele, probabil acum sunt ocupate si se gandesc ca amintirile de la ultima intalnire sunt inca prea recente pentru a organiza alta! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
This post has been edited by sweet_girl: Sep 11 2008, 09:49 AM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 29-September 08 Member No.: 4,830 ![]() |
Buna! Daca cineva doreste un Chanel - Vitalumiere (nuanta 20 - Clair) dati-mi de stire. Eu am facut o greseala ca mi l-am cumparat, nu mi se potriveste deloc. Am mai dat si o groaza de bani pe el (173 costa, il cedez cu 100; sunt din Bucuresti); n-am consumat decat un strop; am si bonul din magazin. Timp de 2 ani am folosit Chanel-Double Perfection Fluid (am tenul putin gras), dar am aflat ca de cateva luni bune NU se mai produce (mai exista doar varianta pudra). Vanzatoarea mi-a sugerat sa iau in loc Vitalumiere, citisem pe net numai pareri de bine, asa ca l-am luat. Insa nu e pentru mine, asta e clar. Acest fond de ten este ideal pentru tenul normal spre uscat, nu normal spre gras cum e al meu.
Am vazut pe topicul asta ca sunt cateva persoane nemultumite de Estee Lauder - Double Wear (eu am avut asa ceva acum vreo 3 ani si imi amintesc ca a fost ok), asa ca daca doriti un schimb cu Chanel, cu placere. Totul e sa fie o nuanta cat mai deschisa. Referitor la Estee Lauder, secretul e sa dati cu o crema hidratanta usoara inainte de a aplica fondul de ten. Se aplica foarte-foarte putin si trebuie intins repede (cu degetele, nu cu buretele). E fondul de ten cu cea mai mare putere de acoperire pe care l-am intalnit. Mie nu imi crea efect de masca, insa pe perioada verii il simteam destul de "greu". Tine pe toata perioada zilei, nu trebuie sa stai cu grija ca iti luceste fata. Totusi daca tenul este curat, e pacat sa il incarci cu un fdt atat de greu. Mie mi-a ajuns o sticluta mai mult de un an de zile. Dupa Estee Lauder am trecut pe Chanel-Double Perfection-fluid, care era mult mai usor, dar cu putere de acoperire medie. Am fost multumita si sunt foarte suparata ca nu se mai produce. Pe site-ul lor am citit ca ar exista totusi un inlocuitor, am uitat cum se cheama, dar l-am testat in magazin si nu are deloc textura asemanatoare. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu chiar azi m am facut cu un fond de la Clinique, mie imi place, iarna mai mult e bun ca e hidratant si nu mi usuca fata, cred ca pt cineva cu probleme sau ten gras nu ar fi bun. Am zis sa l folosesc mai des decat sa l arunc dupa un timp (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 30-October 08 From: Bucuresti Member No.: 5,234 ![]() |
Buna,
Fetele cat costa un fond de ten Maximum cover Estee Lauder? Affinitone ( Maybelline)este cumva comedogen? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Danutza, eu am dat aprox. 125 ron acum vreun an jumatate. Si il mai am si acum, folosit aproape zilnic!
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
Eu acuma folosesc Estee Loder - Individualist foarte usor si natural putere de acoperire mai mica ca Double Wear. Si trebuie o crema matifianta inainte sau una foarte putin hidratanta (daca ai tenul normal spre gras)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Dintre Estee Lauder - Double Wear si Maximum cover, care acopera mai bine?
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Eu folosesc EL Double Wear si acopera f bine. Pe langa asta este singurul fond de ten (pe care l-am folosit eu) care se tine de promisiune si rezista la transfer. Eu aveam probleme si cu faptul ca imi lucea fata destul de rau, iar acum nu ma mai doare capul....chiar si dupa 8-9 ore de la aplicare se vede bine.
Isi merita banii. Mie imi place. Si cand l-am luat am primit si o gentuta cu blush, ruj, un mini rimel, cateva mostre de parfum...chiar dragut. Cat despre cost...nu mai retin exact, dar cam 130. Dar te tine foarte mult, pentru ca nu este la fel de fluid ca celelalte si nu poti aplica o cantitate prea mare. Mie imi place, asa ca il recomand. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, Double wear, din tot ce am testat pana acum asta tine invariabil cel mai mult pe fata. 2 neajunsuri insa: oricat l-ai intinde nu arata prea natural pe fata; nuantele ce se gasesc in Romania, Ungaria, pe aici pe aproape- cea mai deschisa e mult prea bej-rozalie- eu o combin cu studio fix de la MAC, mi-am luat o nuanta mai galbena.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 06:01 AM |
|