![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Da, da, subscriu la ce spune Sweet. Eu am Diorskin Forever de la Dior - SPF 25. Se intinde f bine, acopera binisor, nu lasa urme, nu se strange si lasa pielea f catilefata si matifianta. Nu l-as schimba pentru nimic altceva.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu zic tot un fdt hidratant cu particule iluminatoare- alea sunt si bune pt piele cu tendinta cuperozica. Double wear pt pielea ta uscata ar fi cam mult. Cel mentionat de Kalua e f apreciat.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Pai atunci Diana cred ca inainte de a-ti lua fondul de ten care sa acopere problemele ai putea sa mergi la o cosmeticiana (trebuie sa fie un salon bun si prin craiova, nu?) sa ai un ritual de ingrijire bun. Nu stiu ce creme de fata folosesti dar cred ca ai nevoie de exfoliere blanda, hidratare si ceva antirid plus poti lua vitamine pt par piele si unghii, faci ceva exercitii/ masaj pt prevenirea ridurilor.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
De acord cu Bebe! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Sa ne spui ce alegi in final.
Ella, imi poti spune mai multe despre Diorskin Forever? Am aruncat o privire si pe beaute-test si vad ca are review-uri foarte bune. Cat de bine acopera? Pentru o piele cu ceva imperfectiuni. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Spui ca este si matifiant? In descrierea de pe beaute-test scrie ca este hidratant si in acelasi timp ofera un finish mat. Eu am un program plin, stau peste 12 ore cu make-upul de dimineata, nu prea am timp de retusuri, deci as vrea si sa fie rezistent si sa nu luceasca pielea dupa cateva ore. Ti-am facut capul calendar, nu?? As avea chef sa incerc ceva nou... |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Nu mi-ai facut capul calendar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Exact asa ceva cautam si eu si nici nu am timp si chef sa-mi retusez machiajul in timpul zilei la birou. Iar piele cu imperfectiuni are mai toata lumea, eu am tinut un pic cont si de varsta, pe asta s-a bazat alegerea mea si bine'nteles conicile favorabile.
Ca si acoperire e ceva mediu caci altfel s-ar vedea si ti-ar lasa impresie de masca, mie imi displace asa ceva. Apoi iti lasa pielea foarte catifelata, se intinde foarte usor si isi schimba usor nuanta, vad asta pe incheietura mainii unde pun un pic inainte de a-l intinde pe fata. Mai este si rezistent, daca ma spal pe mana doar cu apa nu se curata. Si in final lasa un aspect mat dar natural. Eu am tenul mixt si ma multumeste. Mai mult de atat nu am ce sa-mi doresc. Si trebuie sa stii ca nu m-a iritat, nu mi-au aparut cosuri sau alte minunatii de la el. Si in final aplic un pic de pudra. Mi-am luat Clarins ( translucida) si Meteoritii de care is realmente indragostita. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Merci mult de raspuns si promptitudine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Da da, si mie imi displace total efectul de masca! Piele cu imperfectiuni are intr-adevar cam toata lumea, unii au insa mai multe, aka eu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cand ajung in Buc., o sa ma uit de fdt si o sa il testez, sper sa gasesc si o nuanta potrivita mie, ceea ce uneori imi pare foaarte dificil. Tu ce ai mai folosit inainte si fata de care ti s-a parut cel mai bun? Daca tot spuneai de pudra, abuzez putin daca spun sa dai o tura cu mai multe detalii si la topicul respectiv? (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) |
|
|
![]()
|
|
Am mai avut de la Max Factor vreo 2, unul de la Estee ( dar s-a dovedit o alegere nu prea inspirata) si in rest ....nu imi mai aduc aminte. Asta a fost primul de firma, am testat de la clinique, lancome si nu m-au incantat, adica nu mi se potriveau. Pe asta l-am ales datorita cronicilor si am rugat o prietena sa mearga in mall si sa se uite la nuante, pentru ca nu eram sigura de ceea ce vedeam pe monitor. Am ales nuanta 02.
|
|
|
![]()
|
|
Sweet, ti-ai luat pana la urma FDT?
|
|
|
![]()
|
|
Ella, nici nu am mai avut timp sa merg prin magazine din cauza sesiunii. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De-abia astept sa se termine, sa ma pot apuca si de licenta. Si sa am mai mult timp pentru mine.
Voiam sa te intreb de mult dar tot uitam: ce ai facut in cele din urma cu comanda de pe ebay? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bafta la examene! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Off topic :A fost o mare pacaleala, am primit doar 3 produse asa ca am facut report la paypal. Astept sa-mi recuperez banii. Greseala mea ca m-am incantat cu produsele astea de la un vanzator care nu avea destule vanzari. E poveste lunga....Acum imi cumpar fardurile mac doar de la cativa vanzatori care au feedback-uri maxime. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 09:35 PM |
|