IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

66 Pages V  « < 60 61 62 63 64 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Fond de ten necomedogen
Cindy
post Jan 13 2009, 01:28 AM
Post #611

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Ce oameni neseriosi!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Sper sa iti recuperezi banii! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Jo
post Jan 20 2009, 04:50 PM
Post #612

Musafir

Se cam termina fondul meu de ten si ma tenteaza sa incerc ceva nou. Colorstay cum e? Imi trebuie ceva care sa acopere ( nu chiar foarte tare ) dar sa nu fie ca o masca. Tenul meu e mixt. Ma tenteaza Double Wear dar tot citesc peste tot ca lasa uneori senzatia de masca...

+Quote Post
Roxana_
post Jan 20 2009, 07:40 PM
Post #613

Musafir

Sa-ti spuna Maat cum e Double wearul c-aveti amandoua tenul mai alb. Si Colorstay-ul e bun, dar parca mai frumos se vede pe fata Double wearul.

+Quote Post
Jo
post Jan 20 2009, 07:49 PM
Post #614

Musafir

Din cate imi amintesc eu (sper ca nu fac confuzii) Maat are tenul uscat. Eu din contra, il am gras si cu probleme. As vrea sa-l testez pe fata, dar cum n-are pompita... nu prea imi surade ideea sa pun fdt prin care si-au bagat cine stie cate degetele :-s Dar ( inca un dar) am inteles si ca matifiaza bine.

+Quote Post
walpurgik
post Jan 20 2009, 07:54 PM
Post #615

Musafir

Testeaza-l ca nu-si baga nimeni degetele, bine nu e nici culmea igienicului, o sa vezi ce si cum. Ai grija la nuante- sunt mult prea inchise si bat spre roz- cele care se gasesc in tara, Ungaria. Ca rezistenta tine cel mai bine dintre toate. Daca il intinzi uniform si pe gat nu da senzatia de masca, dar totul e de nuanta. Daca poti comanda-ti de undeva unde sunt mai multe nuante disponibile. Am scris mai mult dar mi s-a sters dar in mare asta e ideea.

+Quote Post
Jo
post Jan 20 2009, 08:36 PM
Post #616

Musafir

Din pacate de multe ori ma lovesc de problema asta a nuantei. Eu am tenul alb cu tenta galbuie, si daca iau spre roziu sau prea inchis se cunoaste imediat. De pe net ma feresc sa-mi comand pentru ca de mult ori ma tepuiesc cu culoarea gresita in magazin, daca au o lumina mai ciudata, de pe net am toate sansele sa-mi iau culoarea nepotrivita. Ma rog, cea mai buna idee e sa testez pe moaca mea, sa vad ce si cum. Mi-e ciuda ca n-am si revlon la Sephora ca e super aproape de mine, si trebuie sa merg pana pe la Unirii sa-l testez si pe ala.

+Quote Post
Cindy
post Jan 20 2009, 09:07 PM
Post #617

V.I.P.

Jo, eu inca mai am fondul ala de ten Toleriane de la LRP! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ti-l dau tie daca vrei ca eu oricum nu am ce face cu el. Este o nuanta foarte deschisa, cea mai deschisa, daca te intereseaza du-te la Sensiblu sa verifici.

+Quote Post
Jo
post Jan 20 2009, 09:37 PM
Post #618

Musafir

A, chiar uitasem de ala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) O sa ma duc sa-l incerc, daca se comporta bine pe piele, Jo scrie pe el (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jan 20 2009, 09:51 PM
Post #619

V.I.P.

Vezi ca e nuanta 0 Ivory asta pe care il am eu si nu se gaseste la toate farmaciile. Sa nu il confuzi cu nr.1. Beauty adviser-itele alea sunt de obicei incompetente rau de tot.
E plin ochi si imi pare rau de el sa piara aproape virgin pe raftul meu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Jan 20 2009, 09:52 PM

+Quote Post
arissuca
post Jan 21 2009, 02:35 PM
Post #620

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 104

Ati incercat Vichy Flexilift Teint (fond de ten antirid)? Farmacista mi l-a recomandat (a spus ca intr-adevar celalalt fdt de la Vichy, Normateint, nu e prea grozav, dar ca Flexilift e grozav). Am incercat si mi s-a parut fff bun, se intinde f bine, nu se vede deloc pe fata, chiar am fost impresionata. Am verificat toate ingredientele si nu e niciunul comedogenic. As fi f tentata sa-l iau dar inca mai stau la indoiala pt ca unele persoane spuneau despre Normateint ca le-a produs comedoane desi toate produsele de la Vichy ar trebui sa fie safe din punctul asta de vedere si mi-e teama ca nu cumva si Flexiliftul sa nu fie tocmai ok, mai ales ca e antirid si stiu ca in produsele antirid se folosesc si subst mai grase care nu s-ar "pupa" tocmai bine cu tenul meu. Asa ca daca a folosit cineva, as fi f curioasa sa vad niste pareri.

+Quote Post

66 Pages V  « < 60 61 62 63 64 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th May 2025 - 06:22 AM