IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

66 Pages V  « < 62 63 64 65 66 >  
Reply to this topicStart new topic
> Fond de ten necomedogen
bizua
post Jan 22 2009, 08:07 PM
Post #631

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 5,688

Cel mai tare ma oftica faptul ca am dat banii pe degeaba...
Go to the top of the page

+Quote Post
bebe_maria
post Jan 23 2009, 12:52 AM
Post #632

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Bizua vad ca n-ai tinut cont de recomandarile fetelor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Oricum, poti incerca sa-l returnezi, daca mai ai chitanta si produsul e aproape intact, poti spune ca nuanta nu e buna, ei il pot refolosi ca tester.
Nu te costa nimic sa incerci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A, si inca ceva: eu cand vreau sa cumpar un fond de ten, chiar fard de ochi sau ruj, il aplic in magazin apoi ies afara si vad cum imi place, chiar stau cateva ore cu el sa vad cum se comporta si abia pe urma cumpar. Asta dupa ce m-am pacalit si eu de destule ori cu cosmetice proaste.

This post has been edited by bebe_maria: Jan 23 2009, 12:54 AM

+Quote Post
bizua
post Jan 23 2009, 04:27 PM
Post #633

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 5,688

Ei bine, acum sunt si mai ofticata. Nu mai am bonul ala nesuferit. Oricum nu pot sa spun ca am dat pe el o avere. Data viitoare voi fi mult mai atenta. Sper. Din greseli invata omu'.

+Quote Post
Jo
post Jan 26 2009, 05:03 PM
Post #634

Musafir

Deci deci deci trebuie neaparat sa va zic. Sunt absolut incantata de toleriane! E minunat :X Culoarea se potriveste perfect si acopera atat de misto fara sa-l simt ca-mi incarca tenul. Mr. a zis "wow, parca ai alta fata". I love it!
Merci sweet :X

+Quote Post
Cindy
post Jan 26 2009, 05:33 PM
Post #635

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Ce mult ma bucur ca iti place, Jo! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Pastelata
post Jan 26 2009, 05:42 PM
Post #636

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,031

Unde se gaseste Toleriane?In farmacii,mall? Ce nuanta ti-ai luat? De fapt m-ar interesa corespondentul la sand beige (180) de la Colorstay:-s
A,si sweet_girl&co., ce baza de machiaj mai folositi sau imi recomandati si mie?Vreau sa fie una cremoaasaaa care sa se imbine cu fondul de ten si sa nu para o masca,stiti voi,cred.Ceva gen crema pt ten normal parca de la Hemel daca stiti,dar nici chiar asa..adica sa se comporte ca ea.Ceva de genu':))

+Quote Post
Jo
post Jan 26 2009, 06:16 PM
Post #637

Musafir

Pastelata, eu folosesc crema minerala cu spf50 de la avene. Ma rog, o folosesc pentru ca trebuie, nu neaparat ca baza de machiaj, dar merge ok. Eventual daca luceste tenul sau ceva mai folosesc o baza matifianta (eu am tenul gras). Toleriane se gaseste in sensiblu. Eu am cea mai deschisa nuanta, mi-a pasat-o sweet pt ca era prea deschisa pentru ea, mie mi se potriveste perfect. Eu sunt blonda cu tenul foarte alb iar nuanta fondului de ten este Ivory. Culorile de la Colorstay nu le stiu, nu l-am incercat niciodata.
Apropo, crema minerala mie mi se pare ca hidrateaza foarte bine, dar trebuie sa astepti sa intre bine in piele inainte sa pui fdt pt ca altfel ramane putin gras.

+Quote Post
Pastelata
post Jan 26 2009, 10:55 PM
Post #638

Dependent

Member No.: 2,031

Pai ceva de genul asta as vrea, sa ramana putin gras ca sa nu arate fdt nasol:D

+Quote Post
Jo
post Jan 26 2009, 11:09 PM
Post #639

Musafir

Pai in cazul asta mai bine iti iei un fdt mai cremos... Mie nu prea imi place cum se intinde daca e tenul gras.

+Quote Post
Florina
post Jan 26 2009, 11:38 PM
Post #640

Dependent

From: Baia Mare
Member No.: 491

Eram foarte incantata in trecut de fdt-ul meu Individualist - Estee Lauder dar nu se mai fabrica, am fost foarte distrusa cand am aflat dar tot raul inspre bine mi-am cumparat Doubel Wear Light (cel care a aparut in locul Individualistului) si sunt foarte multumita de el e mai bun ca Individualistul ce mai ... e de vis

+Quote Post

66 Pages V  « < 62 63 64 65 66 >
Reply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th May 2025 - 08:10 PM