![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,688 ![]() |
Cel mai tare ma oftica faptul ca am dat banii pe degeaba...
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Bizua vad ca n-ai tinut cont de recomandarile fetelor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Oricum, poti incerca sa-l returnezi, daca mai ai chitanta si produsul e aproape intact, poti spune ca nuanta nu e buna, ei il pot refolosi ca tester. Nu te costa nimic sa incerci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A, si inca ceva: eu cand vreau sa cumpar un fond de ten, chiar fard de ochi sau ruj, il aplic in magazin apoi ies afara si vad cum imi place, chiar stau cateva ore cu el sa vad cum se comporta si abia pe urma cumpar. Asta dupa ce m-am pacalit si eu de destule ori cu cosmetice proaste. This post has been edited by bebe_maria: Jan 23 2009, 12:54 AM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,688 ![]() |
Ei bine, acum sunt si mai ofticata. Nu mai am bonul ala nesuferit. Oricum nu pot sa spun ca am dat pe el o avere. Data viitoare voi fi mult mai atenta. Sper. Din greseli invata omu'.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deci deci deci trebuie neaparat sa va zic. Sunt absolut incantata de toleriane! E minunat :X Culoarea se potriveste perfect si acopera atat de misto fara sa-l simt ca-mi incarca tenul. Mr. a zis "wow, parca ai alta fata". I love it!
Merci sweet :X |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ce mult ma bucur ca iti place, Jo! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
Unde se gaseste Toleriane?In farmacii,mall? Ce nuanta ti-ai luat? De fapt m-ar interesa corespondentul la sand beige (180) de la Colorstay:-s
A,si sweet_girl&co., ce baza de machiaj mai folositi sau imi recomandati si mie?Vreau sa fie una cremoaasaaa care sa se imbine cu fondul de ten si sa nu para o masca,stiti voi,cred.Ceva gen crema pt ten normal parca de la Hemel daca stiti,dar nici chiar asa..adica sa se comporte ca ea.Ceva de genu':)) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pastelata, eu folosesc crema minerala cu spf50 de la avene. Ma rog, o folosesc pentru ca trebuie, nu neaparat ca baza de machiaj, dar merge ok. Eventual daca luceste tenul sau ceva mai folosesc o baza matifianta (eu am tenul gras). Toleriane se gaseste in sensiblu. Eu am cea mai deschisa nuanta, mi-a pasat-o sweet pt ca era prea deschisa pentru ea, mie mi se potriveste perfect. Eu sunt blonda cu tenul foarte alb iar nuanta fondului de ten este Ivory. Culorile de la Colorstay nu le stiu, nu l-am incercat niciodata.
Apropo, crema minerala mie mi se pare ca hidrateaza foarte bine, dar trebuie sa astepti sa intre bine in piele inainte sa pui fdt pt ca altfel ramane putin gras. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
Pai ceva de genul asta as vrea, sa ramana putin gras ca sa nu arate fdt nasol:D
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai in cazul asta mai bine iti iei un fdt mai cremos... Mie nu prea imi place cum se intinde daca e tenul gras.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
Eram foarte incantata in trecut de fdt-ul meu Individualist - Estee Lauder dar nu se mai fabrica, am fost foarte distrusa cand am aflat dar tot raul inspre bine mi-am cumparat Doubel Wear Light (cel care a aparut in locul Individualistului) si sunt foarte multumita de el e mai bun ca Individualistul ce mai ... e de vis
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 08:10 PM |
|