![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Da, asta fac de cand am venit in America (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nu fac eu munca asta propriu zis dar sunt inconjurata de persoane care presteaza beauty services (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tratamentele alea care pretind ca intind parul cu ajutorul keratinei contin formaldehida. Eu am probleme respiratorii de la ele (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mda, m-am prins. Adica e din capitolul " foarte bun, dar, mai bine, nu il folosi!" Multam fain, Bebica! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Da, cam asa ceva, pretul frumusetii e prea mare in cazul asta, nu are rost sa-ti risti sanatatea doar ca sa ai par stralucitor si drept.
Cu mare placere! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 10:32 PM |
|