![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Gata! Am facut-o! M-am tuns si mi-am pus si suvite (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sunt f incantata, a iesit exact asa cum imi doream (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O sa pun poze pe seara, cand imi recuperez camera foto. Este intr-adevar schimbarea de care aveam nevoie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) felicitari si abia astept sa vad pozeeee....fata, profil, spate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
si io si io si io vreau sa vad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
eu o tot lalai cu tunsul dar cred ca sapt asta ma enervez si ma duc |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
si io si io si io vreau sa vad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eu o tot lalai cu tunsul dar cred ca sapt asta ma enervez si ma duc loooooooool e bun daca ai curaj sa o lalai atat de putin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .....eu o lalai de un an (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
buna!ce mai faceti?k nu am mai intrat de mult(am o scuza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ).kitten cred k am parul k al tau,foarte des si firul ffff foarte gros(prietenele imi spun k am par de cal (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) si eu ma chinui de ceva timp sa il las lung si nu stiu cum fac k mereu il tund,dar de data sunt foarte hotarata sa il las lung. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
katy, e un calvar sa te citim (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ; poti, te rog frumos, sa scrii romaneste? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
katy, e un calvar sa te citim (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ; poti, te rog frumos, sa scrii romaneste? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) scuze,eram foarte obosita.o sa fiu mai atenta. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
si la mine e un must un tuns, dar la fel nu prea am curaj.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) nu m-am mai tuns din noiembrie si parul a inceput sa nu prea mai aiba forma..
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 278 Joined: 15-December 05 Member No.: 104 ![]() |
Fetelor, imi cer scuze, am spus ca pun aseara poze, dar n-am mai apucat, m-am intors pe la 3am de la un chef (am avut un Gheorghe de aniversat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) dar azi poate reusesc performanta, daca ma dumiresc cum se ataseaza poze pe forumul asta (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) si daca primesc camera foto (asta e invatatura de minte desi stiam zicala: foaie verde mucegai/de ai, dai/si de dai, n-ai/ ia nu da, sa vezi cum ai (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ).
In rest sunt super multumita, azi n-a fost nevoie decat sa-l periez si s-a asezat f bine, cred ca am scapat de chinurile bigudiurilor&co. |
|
|
![]()
|
|
azi n-a fost nevoie decat sa-l periez si s-a asezat f bine, cred ca am scapat de chinurile bigudiurilor&co. mamaaaaa, ce teasing faci!!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) cred ca mor de curiozitate pana sa vad pozele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
E suficient sa dai un click la Help pentru a afla cum sa postezi poze (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Asteptam cu nerabdare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 10:45 AM |
|