![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 278 Joined: 15-December 05 Member No.: 104 ![]() |
Gata, am reusit sa pun pozele pe grup (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Geo, ai fost super simpatica, nu era vb de teasing, dar camera mea tot nu am primit-o, in cele din urma am imprumutat alta (din pacate nu prea m-am descurcat cu ea, nu stiu sa o reglez si calitatea pozelor nu e grozava, in plus, nici nu sunt prea fotogenica si nu-mi place sa-mi fac poze singura, cred ca va treb sa apelez la cineva pt urmatoarele (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ).
Angeldust, merci frumos pt info, m-am lamurit care-i treaba cu atasatul pozelor. Inainte sa ma duc la coafeza am scos la imprimanta imaginile cu Posh, pt ca ma gandeam ca nu o sa reusesc sa-i explic ce vreau, deci daca aveti de gand sa o "comiteti" si voi, e bine sa va duceti inarmate cu materialul. Eu as fi vrut varianta mai lunga a frizurii, imi sta mai bine daca suvitele din fata imi ajung pe la jumatatea gatului, dar tipa mi-a spus ca deja era prea scurt parul meu (avusesem nefericita inspiratie sa-l tund acum cca 6sapt). Prin urmare, o sa merg la ea ca sa-mi mentina linia, dar o sa-l las o idee mai lung in fata. In rest, pot sa spun ca e f usor de intretinut, aseara m-am spalat pe cap si l-am uscat cu putina spuma, deci este exact ce vroiam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pt un plus de volum merg folosite bigudiuri mari sau perie, in functie de rabdarea fiecareia. Geo, am vazut ultima ta poza, mi se pare ca te-ar prinde super bine freza asta, deci eu zic sa iti faci curaj si sa treci la atac (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) imi place mult freza.... si culoarea. bravo! si eu sunt de parere ca i-ar sta bine lui Geoo.
asa as avea si eu chef sa-mi fac o freza bob.... dar nu ma las! am mai amanat un pic tunsul ca am avut ceva probleme de fam si pur si simplu nu am avut timp (si chef) sa merg. de cand mi-am luat placa noua parca imi sta si mie mai acceptabil parul, dar tot trebuie tuns... |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Extrem de bine iti sta, arissuca! E tuns foarte reusit, iar parul tau, probabil de la henna, are un luciu deosebit! Bravo!
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu am vazut pozele , ti-a iesit super. Eu insa am de 3 ori mai putin par ca tine (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) In plus eu as vrea ceva mai lung, cativa centimetri. Dar pt tine e o schimbare reusita (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte, foarte misto! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Mie suvitele alea blonde nu-mi prea plac (dar e doar o parere subiectiva si-nafara de asta eu cam zic cand nu-mi place ceva (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ), dar parul are intr-adevar un luciu de invidiat! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 278 Joined: 15-December 05 Member No.: 104 ![]() |
Fetelor, sunteti niste dragute (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Si (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) ca doar de aici m-am inspirat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Angeldust, dar eu din ce-am vazut in poze chiar n-as zice ca am parul mai des decat al tau. Acum are mai mult volum datorita faptului ca e mai scurt si pt ca folosesc spuma, dar cand il aveam pana la umeri parea mult mai rarut. Dar conteaza mult felul in care e tuns si il mai "infoaie" si suvitele. BTW, si mie imi place varianta mai lunga, dar biata femeie a facut tot ce-a putut, pt ca il aveam tuns in trepte si foarte filat, aproape ca n-a taiat din suvitele care imi incadrau fata, doar le-a filat la varfuri. Kitten, rezista, nu sari cu foarfecul in el daca-l vrei lung, ar fi si pacat (spun asta pt ca intotdeauna m-am visat cu parul pana-n talie si ondulat, dar niciodata nu l-am putut lasa mai jos de umeri pt ca e prea fin si nu ma avantajeaza). Kalua, nicio problema, si eu spun cand nu-mi place ceva si astept exact acelasi lucru de la ceilalti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Despre luciul parului pot sa spun ca, intr-adevar e rezultatul utilizarii hennei. E chin destul cu aplicarea, dar merita efortul. Cat despre suvite, ele se inchid treptat, ajungand sa fie un roscat mai deschis decat restul parului cam dupa cateva luni. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) si de la mine, f faina si tunsoarea si culoarea parului!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
WOW (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) arissuca ce mai.....straluceste de-mi ia ochii, daca e henna de vina, N-O LASA!!!! iar tunsoarea e prea tare ... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) de-as avea si eu curajul tau (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Iti sta bine de tot, ce mai, imi place!!!! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) mai fetelor vreau si eu sa va vad si sa imi pun si eu poze pe grup.dar nu stiu cum.ma ajutati si pe mine? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 1 Joined: 25-April 07 Member No.: 1,539 ![]() |
buna! stie cineva daca se mai poarta bretonul oblic??sau daca am fata rotunda ce fel de frizura ma avantajeaza?>? scuze!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 06:49 AM |
|