![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/IMG069.jpg)
Parul meu acum arata cam asa... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bia (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Very nice...dar oricum privirea periculoasa face mai mult decat freza (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
imi place culoarea e super
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
super.....si parul si privirea si machiajul....si decolteul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
bia, iti sta suuuper!!!
anjelu, thx... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) .... si thx pentru sfaturi. deocamdata nu vreau sa renunt la shaten, si avand in vedere ca nici vopsea nu mai vreau sa bag in el, o sa ma duc sa ma benoclez la nuantele de saten de la casting... as vrea ceva cu ape aramii, sau aurii... mai vad eu. bafta pt vineri!!!!! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Merci merci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Acum vreau sa-l suvitez cumva...
De fapt, am vazut niste suvite misto rau bleu pe negru cu reflexe albastrui asa: (IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/1437-gross.jpg) ... dar astea se pot face numai la salon, adica nu mi le pot face la stilista mea. Daca nu se poate si nu se poate probabil imi fac ceva de genul: (IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/18.jpg) O sa va spun cand ma hotarasc CE si CUM imi fac... Si voi va plictisiti repede de o frizura/culoare? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
bia, trebuie sa recunosc ca si eu am remarcat intai privirea si decolteul! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
angel, iti tin si eu pumnii! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) geo, sa stii ca si eu mai aveam tentative de ciuntire, mai ales ca la mine in oras fetiscanele alea isi mai incercau talentele pe parul meu si nici o placere nu aveam sa ma trezesc cu 6 cm luati in loc de varfuri sau cu un breton super funcky care nu se potrivea cu mine, dar din fericire, in buc gasesc unde sa ma duc..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si eu am parul nici drept, dar nici ondulat si cu foarte multa personalitate! sta numai cum vrea el! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
geo, sa stii ca si eu mai aveam tentative de ciuntire, mai ales ca la mine in oras fetiscanele alea isi mai incercau talentele pe parul meu si nici o placere nu aveam sa ma trezesc cu 6 cm luati in loc de varfuri sau cu un breton super funcky care nu se potrivea cu mine, dar din fericire, in buc gasesc unde sa ma duc..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si eu am parul nici drept, dar nici ondulat si cu foarte multa personalitate! sta numai cum vrea el! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cu personaliatea lui cu tot, l-a pus cu botu'pe labe cu samponul si balsamul asta! Acum sa vad cat ma tine....nu de alta dar stiu ce inseamna sa nu-i mai convina nimic, ma baga in boale! Iar eu am ajuns sa ma las tarata la vre-un salon NUMAI in cazuri extreme (adica dupa ce mi-am bagat rau de tot foarfecul in par (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) in rest... "ma mai aranjez" eu! Bia si eu ma plictisesc repede, dar imi trece la fel de repede! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Las'ca-mi vine si mie la un moment dat randul! |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
daca as fi vopsita inchis la par clar mi as face suvite albastre doamne ce faine sunt
eu am avut momente cand m am plictisit de par si mai bine ramaneam plictisita (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca nu mi a placut cum aratam dupa schimbare, nu era devina coafeza dar nu ma prindea freza fereasca d zeu sa mai imi bag eu mana in par sa ma tund singura sunt ANTITALENT total coafeza a zis odata "da cine te a tuns in halul asta" pur si simplu era socata (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 06:22 PM |
|