![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sper c-ati observat ca agrafa din par e in asorté cu cerceii. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
mie imi place culoarea blush ului si culoarea de la ochi,
e f greu de intretinut culoarea la blondul asta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
am observat, kalua... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) super!
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte frumos ansamblul, parul, machiajul, accesoriile, dar mai ales suportul. Mille grazie, kalua ca m-ai inspirat si pe mine cum sa ma machiez aseara; am fost la balul unor elevi de-ai mei. N-am avut gene false pt un look atat de dramatic si de glamorous, dar mi-a iesit binisor. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai dar sunt eu dusa cu pluta? Numai mie mi se par sprancenele mult prea negre pentru blondul ala din par?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
mda, angelika, si mie mi se pare cam la fel (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
am fost aseara la o prietena priceputa... care m-a vopsit, m-a coafat si m-a pozat.
incerc sa pun fotografiile pe grup |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunt foarte multe blonde naturale care au un blond fin, nordic la par si niste sprancene incredibil de negre; am avut si o prietena astfel. Funny ca frate-su era brunet negru-negru iar ea blond f deschis. Din punctul meu de vedere, chestia cu sprancenele nedecolorate realizeaza un contrast care e tocmai reusit pentru a pune in valoare trasaturile sale, iar ansamblul ii da o nota aparte. In multitudinea de tipuri de par blond se disting nenumarate accente, mie imi place si asa si ultra-blondul lui charlize theron care mi se pare la fel de reusit, pe alta dimensiune.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
mie mi s-ar parea enorm de spalacita si stearsa daca ar mai avea si sprancene blonde... ar fi ca andreea banica (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
si mie mi se pare ca ar arata spalacit daca ar avea sparncenele la fel de blonde, eu am sprancenele mai inchise si un blond miere cu suvite ceva mai deschise, am auzit ca asa ar fi indicat sa fie sprancenele de culoarea parului dar pe mine m ar sterge foarte tare asa ca le am lasat asa pt ca evidenteaza mai bine ochii. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
blondul ei imi place foarte mult dar la mine nu tine decat 3 saptamani apoi se duce culoarea (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 11:36 AM |
|