![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
i-am vazut noua freza a lui walpu (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) imi place bretonul discret pe o parte... de machiaje nu cred ca mai are rost sa mai zic ceva.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
i-am vazut noua freza a lui walpu (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) imi place bretonul discret pe o parte... de machiaje nu cred ca mai are rost sa mai zic ceva.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si eu:d ii sta super (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 1 Joined: 21-May 07 Member No.: 1,682 ![]() |
am si eu o intrebare , cum pot vedea pozele cu freze pe care le-ati pus pe acest site? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
In primul rand trebuie sa fii o membra activa a forumului, deci sa ai ceva postari la activ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Apoi, urmezi pasii descrisi AICI si o sa primesti acceptul pentru grupul cu poze.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
i-am vazut noua freza a lui walpu (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) imi place bretonul discret pe o parte... de machiaje nu cred ca mai are rost sa mai zic ceva.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si mie imi place poza cu freza noua cel mai mult, atat parul cat si machiajul mi se par super in poza asta, lovely walpu |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
fetele eu as vrea sa imi fac un permanent din acela spiralat (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
am intrebat la un salon si au zis ca exista silutii mai putin agresive dar e garantat 2 luni... apoi se poate reface,se paote vopsi... acum eu intreb...ce sa fac? nu ma pot hotari (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) oare e greu de intretinut? |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 96 Joined: 10-June 07 From: cluj Member No.: 1,774 ![]() |
salut.nu stiu ce sa fac cu parul meu deoarece este foarte rebel si sta numai cum vrea el.de craciun m am tuns si mi l am filat.apoi o perioada am tot folosit placa.ii drept ca parul imi statea intins dar,acum nu mai sta intins aproape deloc.parul meu este mediu si la varfuri este ondulat.nici nu as vrea sa ma vada cineva cum arat dupa ce fac baie.m am gandit sa mi fac bucle,nu au stat nici ele prea mult (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) sincer nici nu mai stiu ce sa fac.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 2 Joined: 24-June 07 Member No.: 1,853 ![]() |
salut.nu stiu ce sa fac cu parul meu deoarece este foarte rebel si sta numai cum vrea el.de craciun m am tuns si mi l am filat.apoi o perioada am tot folosit placa.ii drept ca parul imi statea intins dar,acum nu mai sta intins aproape deloc.parul meu este mediu si la varfuri este ondulat.nici nu as vrea sa ma vada cineva cum arat dupa ce fac baie.m am gandit sa mi fac bucle,nu au stat nici ele prea mult (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) sincer nici nu mai stiu ce sa fac. lasati-l sa creasca.la fel este si al meu si folosesc placa zilnic.Cand o sa fie mai lung o sa ti se aseze altfel (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 17 Joined: 27-June 07 Member No.: 1,865 ![]() |
Doresc si eu un mic sfat... daca aveti timp. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Am parul lung, pana la talie, sunt vopsita blond si as vrea sa fac o mica-mare schimbare: sa imi schimb coafura si culoarea parului. Am fata ovala, ochi albastri, tenul alb-palid, fruntea inalta si lata. Ce credeti ca mi s-ar potrivi? As vrea ceva cu breton- cred ca imi mai ascunde putin din freunte. Voi ce parere aveti? Multumesc. Edit: parul este destul de sanatos, pentru ca nu mi-l vopsesc des si il usuc natural. Nu as vrea sa tai radical din el. |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doresc si eu un mic sfat... daca aveti timp. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Am parul lung, pana la talie, sunt vopsita blond si as vrea sa fac o mica-mare schimbare: sa imi schimb coafura si culoarea parului. Am fata ovala, ochi albastri, tenul alb-palid, fruntea inalta si lata. Ce credeti ca mi s-ar potrivi? As vrea ceva cu breton- cred ca imi mai ascunde putin din freunte. Voi ce parere aveti? Multumesc. Edit: parul este destul de sanatos, pentru ca nu mi-l vopsesc des si il usuc natural. Nu as vrea sa tai radical din el. eu cred ca ti s ar potrivi un breton filat intr o parte pt ca ai fruntea inalta si lata, as taia din par vreo 7 cm sa nu fie asa lung pana in talie si l as fila, la culoare nu as opta pt o schimbare radicala as alege o nuanta poate mai inchisa de blond un capucino daca zici ca te ai saturat de culoarea ce o ai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 07:19 PM |
|