![]() |
![]() ![]() |
![]() |
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
midnight de la permanent ti se infoia parul pt ca se aspreste si sta infoiat
tuns in trepte nu se numeste si filat ? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) pt ca eu cand am explicat coafeza a zis "a adica filat" ca eu asa il am in trepte dar nu de 2 m si la mine e mai mult si doar asa imi pot aranja parul daca ar fi tot drept n ar avea nici o forma ca nu ma prinde (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu, inseamna altceva - eu asa am inteles de la coafezii mei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
filatul e tuns cu foarfeca aia de flilat, scarile sunt definite, pe "straturi" orizontale - cele mai scurte deasupra, stratul 2 mai lung etc. |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
gata am inteles (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) filatul subtiaza sa nu stea ca un cos cum ii zic eu cand parul nu are nici o forma
sa va zic ce patesc eu acum 4 ani, ii spun coafezei (de vreo 2 ani mergeam la ea ) sa mi ia varfurile imi placea ca din lungime lua cat ii spuneam vroiam sa l am mai lung si in acea perioada chiar il aveam lung cum imi placea mie, si ma duc si ii spun "te rog poti sa iei din lungime 2 cm si restul filat sa fie mai scurt in trepte dar putin mai mult ca data trecuta" nu stiu naiba a apucat o dar asa de scurt a tuns in spate de era pana la baza urechii (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) si va dati seama ca din lungime doar 2 cm si venea asa in scari dar ce scari, parul lung si sus scurt si cand batea vantu se ridica in sus, doamne ce am injurat o de fiecare data cand ma uitam in oglinda pana mi a crescut iarasi la loc parul , am terminat cu ea bineinteles dupa care am dat de alte incompetente (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) dar o sa va povestesc in alta parte ca aici sunt deja off topic |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Daca firul de par nu e exagerat subtire si parul trece cu 3-4 palme de umeri nu se infoaie exagerat, greutatea il face sa stea ondulat cite trebe. La par scurt cu firum fin se ridica, prea mult vomul de face daca e si foarte des.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 96 Joined: 10-June 07 From: cluj Member No.: 1,774 ![]() |
lasati-l sa creasca.la fel este si al meu si folosesc placa zilnic.Cand o sa fie mai lung o sa ti se aseze altfel (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) sti ma gandeam sa-mi tai varfurile...poate va fi mai ok dupa aceea.mersi de sfat (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Hello. Poate stiti cum se face coafura asta la spate...mi-a cazut cu tronc. Oare merge sa o fac singura?
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 17 Joined: 27-June 07 Member No.: 1,865 ![]() |
Hello
M-am intors, victorioasa, dupa schimbarea de look. Nu a fost o schimbare drastica, insa pe mine ma multumeste. De tuns, mi-am tuns ceva din par, putin in scari, mi-am mai imbogatit bretonul- arata foarte dragut acum, iar in ceea ce priveste culoarea, am ales L'oreal Casting creme, blond 700- sunt foarte incantata de culoarea care a iesit- este stralucitoare, foarte naturala, si intocmai asa cum arata pe cutie. Putin cam scumputa, dar merita toti banii. (IMG:http://ec1.images-amazon.com/images/I/21LvCT62kPL.jpg) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ceva poze nu pui si tu pe grup? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 17 Joined: 27-June 07 Member No.: 1,865 ![]() |
Am pus o poza la avatar, sper ca se vede nuanta de par- care e cea mai importanta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
A venit timpul sa ma tund si, ca de obicei, ma enerveaza ca nu am habar ce sa spun la coafor ca doresc sa-mi ramana pe scalp.
Prin urmare va cer voua un sfat, mai precis sa alegeti intre cateva poze care mi-au atras mie atentia. De precizat ca am moaca ovala si par moale si subtire, trecut bine de umeri. Cel mai mult imi place frizura lui Jennifer Aniston, insa ea are fata mai rotunda decat a mea, pus ca imi pare tapat, si numai sa ma tapez zilnic nu am chef. Care credeti ca ar fi mai simplu de intretinut si totusi sa ma avantajeze? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f211/claudia_electra/jessicasimpson.jpg) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f211/claudia_electra/jennifergarner.jpg) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f211/claudia_electra/jennifer-aniston-haircut-1.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 02:50 AM |
|