![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 216 Joined: 19-March 07 From: Timisoara Member No.: 1,366 ![]() |
Mie a doua imi place foarte mult (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie prima imi place mult, asa as vrea sa ma tund si eu cand imi mai creste parul (adica peste vreo 2 ani (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) E simpla dar de efect si arata bine si intins cu placa si coafat in alte feluri.
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu optez pentru prima si nici nu-i greu de mentinut. Cea a lui Jennifer mi se pare demodata...e prima ei freza cu care a aparut in Friends, adica in 19xx. A 2 a, nu cred ca-ti va aduce mari schimbari de look, ca din ce vad eu in avatar, ai o freza asemanatoare.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Si pe mine ma trage inima tot spre prima, doar ca am asa un nod in gat la gandul ca dau jumate de par jos (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe parul Jessicai se vede super tunsoarea. Vezi ca-ti trebuie musai o placa de intins parul sau sa tragi de el la coafat cu ajutorul unei perii din alea mai mari. Imi place cum vine si bretonul.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Nu cumva gagica asta are mai mult par in cap decat mine (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ? Placa nu imi trebuie ca e tare drept de la natura domnia sa parul, dar o perie merge, intr-adevar, pentru siguranta.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
da, chiar si parul meu care nu e 100% drept merge indreptat lejer cu o perie din aia mare, pentru ca e foarte moale al meu. E posibil ca Jessica sa aiba mai mult par, dar parerea mea e ca tunsoarea aia merge si pe par mai putin.
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cred ca are firul mai gros. Si vopsitul pe nuante de blond il face sa para mai bogat, mai voluminos.
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
mie mi se pare cel mai usor de intretinut a 2a. si cea mai lipsita de riscuri cand te duci la coafor sa te tunzi....
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si mie imi place prima foarte mult, Jessica arata ca o papusica. Dar nu trebuie sa tunzi chiar atat de mult, doar ideea sa ramana asta..
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 03:00 AM |
|