![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
si eu am o freza gen bob mai scurt in spate, acum e mai lungut, il las de obicei sa-mi ajunga aproape de umeri si apoi il scurtez
dar e adevarat ca nu e usor de intretinut, eu nu-i fac nimic si sta cum are el chef (adica de obicei cu varfurile intoarse spre exterior, nu spre interior, cum ar trebui) cred ca ideala pentru aranjat freza asta e o perie rotativa, dar ma doare sufletul sa dau atatia bani |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angelu' pai asa o sa fac. Nici nu mai stau pe ganduri. Am sunat acum la coafor sa ma programez in weekend dar e full. Va trebui s-o sun pe tipa, ca nu ma lasa ea de izbeliste. Daca mi s-a pus pata acum, nu mai sunt in stare sa astept 2 saptamani.
Evident ca al meu sot n-a fost deloc receptiv la schimbare, dar am reusit sa-l conving. Intre noi, fie vorba, chiar daca imi interzicea, tot ma tundea. De fapt, mi se pare aiurea sa hotarasca el pentru mine. Chiar daca suntem un cuplu, fiecare e stapan pe propriile decizii. Sa nu mai spun ca ma enerveaza barbatii aia care le impun femeilor sa nu se machieze, ca lor le place naturalul etc. Sweet, m-am linistit; era imposibil sa-ti placa ca si personalitate, ca-i cam 'inculta' (am folosit un termen mai plastic, ca sa nu spun cum e de-a dreptul). Walpu, o stiu si eu pe miss Rusia, adica am mai vazut-o pe la tv. E ff frumoasa. Asgaard, eu stau bine la capitolul ustensile de modelat parul. Ma pasioneaza si fur si eu ceva meserie de la coafeze, nu? Singurul lucru care-mi lipseste e o placa de intins parul, pe care am de gand sa mi-o achizitionez in urmatoarea vacanta. Va multumesc fetelor ca v-ati dat cu parerea. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Eu am placa, si am si feon lissima/rowenta. Si feonul este mai bun. Placa imi cam ardea parul. Feonul il indreapta si este ok. Acum nu stiu cum este la parul scurt acest feon....dar la parul lung, este de milioane, cu placa ma chinuiam, de fapt nu ma puteam face singura,nu il indreptam bine!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Eu imi indrept parul cu peria rotunda si cu feon-ul.
Mi se pare ca metoda asta e mai buna,mai ales ca nu arde parul asa de rau (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Si cred ce efectul este acelasi ca la o perie rotativa. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Foarte bine, Roxi. Pana la urma este vorba de look-ul tau, de imaginea ta si tu trebuie sa decizi ce schimbari vrei sau nu sa faci. Nu trebuie sa ne lasam asa influentate de barati. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pana la urma, daca tu te simti bine in pielea ta, lucrul asta se va reflecta si in relatia de cuplu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cred ca este usor de intretinut bobul, cu o perie rotativa si fixativ. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pe mine ma sperie placa de par. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Poke, ti-l indrepti cu peria rotunda? |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa stiti ca am reusit sa ma programez la coafor, ma duc sambata seara. (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
Si eu am perie din aia mare cu care pot sa mi-l intind si e chiar ok rezultatul. Trebuie sa-mi mai cumpar un produs care sa-l faca sa nu se mai electrizeze atunci cand e proaspat coafat, ca mi s-a terminat crema de la Wella. Sa vad pe ce-mi pica azi ochii. Vreau sa-mi iau o placa ceva mai performanta, care sa nu mi-l arda. Sa vedem daca s-a inventat asa ceva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
sweet,eu il intind cu peria rotunda si cu feon-ul si sunt multumita.
e adevarat ca dureaza ceva timp,dar parul meu trece binisor de umeri,deci ma gandesc ca la un bob e mai easy (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu as avea chef sa ma vopsesc asa..imi place tare mult
(IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f289/angeldust_new/hair.jpg) Dar sunt tare nehotarata...nici cum sa ma tund nu m-am hotarat inca. Offf...ce de dileme:P |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da Angelu' e o nuanta super draguta, dar nu stiu daca sunt in stare sa ti-o nimereasca la coafor. Oricum ce vezi tu in poza tine si de lumini si contraste. Nuanta sigur iti vine bine.
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
si de photoshop (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ma duc si eu saptamana viitoare la coafor la tuns (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) la baietii nostri de peste drum |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 05:50 AM |
|