![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Moooama kalua ce culoare si tunsoare crazy ti-ai tras (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Parerea mea e sa nu ramai la nuanta asta de blond, parca e prea "galben-pui-de-gaina". Sprancenele ce-i drept nu le mai poti lasa negre, dar un maro chiar si inchis eu zic ca ar merge. E naspa treaba cu schimbarea culorii, asta e unul din motivele pentru care stau asa mult pe ganduri daca sa ma fac din nou blonda sau nu. Ca satena pot sa folosesc muuuult mai multe culori si in machiaj si in imbracaminte care sa imi vina bine. Ca blonda, alegerile erau oarecum limitate. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Sprancenele -daca nu-ti plac asa- le poti vopsi si pe ele fara nici o problema! Machiajul probabil ca va avea nevoie de ceva ajustari insa cel clasic e potrivit oricui indiferent de nuanta parului (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Poate blush-ul va trebui schimbat (desi nu sunt sigura) si cu siguranta ceva farduri noi. Cu hainele eu cred ca nu trebuie sa-ti faci probleme! Mi se pare dificil sa le asortezi la o nuanta mai deosebita de roscat, la blond insa...Oricum felicitari (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai n-oi ramane asa, asta a fost rezultatul suprem posibil de blonzeala din brunet fara sa-mi strice parul de tot.
Imi decolorez sprancenele cu apa oxigenata sau cu ce? Parca asa stiam, parul de pe fata se decoloreaza cu asa ceva... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) De vopsit nu-i asa usor, sunt aproape negre, dese si firul parului e gros. Iar vopsele pentru sprancene nu se gasesc in nu stiu cate nuante. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Se poate si cu apa oxigenata dar poate sa ti le vopseasca cu aceeasi vopsea pe care o foloseste si pentru cap.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum sa ma vopsesc pe sprancene cu aceeasi vopsea ca pentru cap? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Nu se face!
Acum chiar ca am o problema. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar nu-mi pare rau de blonzeala. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Ba se face si nu se intampla nimic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E si vopsea special pentru sprancene dar din cate am inteles eu sunt numai nuante inchise si deci tot va exista contrastul ala. Si in alte tari se foloseste asta. Poti sa-ti intrebi stilistul tau si vezi si el ce-ti spune, cum crede ca e mai bine.
|
|
|
adila_me |
![]()
|
Musafir ![]() |
HY!
M-am tuns si eu bob- papusa, etc. M-am dus la coafor, i-am spus tipului sa-mi dea o idee si cand a spus asta, mi se parea pre scurt. A trecut o luna deja, si a crescut considerabil. Dar e la fel de cool. Singura problema e ca am parul ondulat si trebuie sa-l indrept destul de des. Am si breton. Arata bine, cu tratamentele si cremele potrivite arata superb. Acum ma gandesc daca sa-l refac si sa-l scurtez iar. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce fel de tratamente/creme folosesti adila? Ca si eu imi caut ceva si nu prea am idee ce sa imi iau.
|
|
|
adila_me |
![]()
|
Musafir ![]() |
De la loreal, pentru par tern(sper ca e traducerea buna).Trebuie sa cauti magazinele care vand produse profesionale, adica cele care merg direct la saloanele de coafura.
Folosesc sampon pentru par drept(desi e ondulat), crema, balsam pentru par uscat si deteriorat(pentru protectie), mai am crema tratament de la Kalos, si uleiul de par in caz ca se incapataneaza. Fixativ Taft pt silk-touch. A nu se intelege ca le folosesc pe toate la aceeasi spalare. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ci dupa cum am chef sau timp. |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
kalua felicitari pt freza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
si eu sunt blonda si chiar mi ar place sa discutam cum ar trebui sa ne imbracam in functie de culoarea parului a ochilor pe un topic special pt asta daca vreti si voi (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) eu cand m am vopsit blonda a trebuit sa schimb culorile fardurilor deloc nu mai imi statea bine ca atunci cand eram bruneta (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 06:23 PM |
|