![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multzam de raspuns.
Eu mi-am cam neglijat podoaba capilara de la o vreme si chiar se vede. Trebuie sa iau masuri. Sper ca pe saptamana viitoare candva sa apuc si eu sa ma tund. Sper. M-am hotarat dupa multe framantari (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ca incerc din nou bobul inversat, dar de data asta o sa insist sa iasa asa cum vreau eu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Sa imi tineti pumnii. Divi exista un topic despre asta deja mi se pare. Se numeste "Tipul de primavara si ce culori ii stau bine". |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Divi exista un topic despre asta deja mi se pare. Se numeste "Tipul de primavara si ce culori ii stau bine". l am gasit (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
fetelor se mai poarta suvitele?eu as vrea sa-mi fac suvite rosii,dar acuma nu stiu nici daca imi iese k eu am firul gros si negru natural si mai e si vopsit.
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
am vazut la Geta in emisiune cand i a facut unei tipe niste suvite si spunea ca neaparat daca ai suvite trebuie coafat parul ca altfel nu iasa in evidenta si nu se vad asa frumos
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
...si daca ma las cu sprancene negre? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ca vad ca-i trendy, look-ul Dior pentru iarna (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)
(IMG:http://www.vogue.de/vogue/images/ff/0708/dior_00020_firstview.jpg) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si nici Christian Lacroix nu-i pe departe: (IMG:http://www.vogue.de/vogue/images/ff/0708/lacroix_00250_firstview.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) eu as opta pt cateva tonuri mai deshise (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
kalua sa stii ca si eu am citit ca nu se mai poarta sprancenele delororate se mizeaza pe natural acuma cred ca depinde de persoana si eu le am inchise dar eu de frica nu le vopsesc sa nu raman fara sprancene sau sa nu fiu f spalacita ca sunt si alba la fata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dac-as ramane fara ele nu m-as supara, dar nu mi se intampla mie asa ceva. Doar exista creionas de sprancene.
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
mie imi place mult cum arata sprancenele tatuate am vazut si pare asa de legant schimba total fata (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Apa oxigenata nu te ajuta deloc; nu decoloreaza nimic, in cel mai bun caz, cum zice meguta, o sa bata in tenta de roscat. Stii, bineinteles, de vopseaua de sprancene, alege una cu decolorant mai puternic, in nici un caz vopsea normala. For best results, du-te la cineva care stie cum sa le faca si cu ce sa lucreze si te iei de o grija; faci asta o data, vezi cum le face si apoi poti si tu ca lumea si fara riscuri. Nici sa n-aud de lipsa spracenelor, fie ele artistic conturate cu creionul sau tatuate. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 12:36 AM |
|