![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai eu oricum n-am nici o sansa sa ma lipsesc de ele, ar fi cea mai mare jale cand ar creste la loc tinand cont ca-s negre si sarmoase. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Iar despre alea tatuate: mie mi se par oribile. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
edit: asta-i ideea cea mai buna, sa ma duc la cosmetica. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie sprancenele tatuate mi se par groaznice. Are vara-mea, o imbatranesc cu cel putin 7 ani si ii dau un aer vulgar (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Kalua eu zic sa ti-l mai inchizi putin blondul, sa te faci un blond inchis, elegant si sprancenele sa le faci cu un creion maro. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Nici mie nu-mi plac alea tatuate. Nici macar cele retusate cu creionul daca's in exces.
Kalua cel mai bine mergi la cineva care se pricepe, mai ales daca le ai sarmoase. Eu una nu m-as incumeta sa mi le fac singura acasa prima oara. Bine ca.....exista creionul dar totusi...nu m-as baga (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cred ca nuanta de par oricum o va schimba, asta-i doar de inceput. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Kalua, cred ca un ton mai rece la par ar fi perfect, in plus, cum zice si Angel, putin mai inchis si apoi aduci sprancenele la un maro mai inchis decat parul.
Poate am eu obsesie cu parul lung, dar mi se pare prea scurt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie mi se pare tare anost parul lung pe durata si nu pot intelege cum stau oamenii ani de zile sau chiar decenii cu acelasi par lung. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Iar cum il am acum nici nu-i scurt din cale-afara.
Cu nuanta oi vedea mai incolo, cat de deschisa sau inchisa ramane (am avut eu motivele mele cu blonzeala, n-a fost facuta numai de dragul schimbarii de look (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu inteleg ce se intampla....legat de firele albe...am colege care la 30 de ani au puzderie de fire albe, am amici barbati care la 24 de ani sunt jumate carunti. Nu inteleg.
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
si eu am (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) din pacate la mine e genetic sau cel putin asa cred eu pt ca alta cauza nu mi explic doar stresati suntem toti ,
(IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) traiasca vopseaua pe mine m a socat cand am vazut o fetita de liceu cu fire albe (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La mine a inceput fenomenul la 14 ani. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Taica-miu, copil precoce se pare, terminase la 21 de ani facultatea si era grizonat bine de tot.
Iar mie-mi creste parul in draci, la doua saptamani dupa vopsit se vede culoarea cealalta la radacina. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Kalua, une vad si eu poza cu tine vopsita??
Cel mai bine e sa lasi sprincenele asa cum sunt. e chestie de obisnuinta, pana te obisnuiesti tu cu noua culoare. Daca vrei neaparat, poti sa le vopsesti cu vopsea de par dar, tre' sa mergi la o cosmeticiana de la un salon ca...s-ar putea, cumparand tu vopseaua sa nu iti iasa din prima si atunci...te costa mai mult vopsitul de sprincene decat cel de par. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai eu mor cand vad pe altele blonde si cu sprancene negre si sa ma las pe mine asa? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Imi pare rau ca nu m-am gandit la chestia asta la frizer, m-a luat tare cu ideea asta si nu eram pregatita, pare-se. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
La cosmeticiana ma voi duce, desigur. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pozele-s la grupul forumului. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 12:56 AM |
|