IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 37 38 39 40 41 > »   
Closed TopicStart new topic
> Coafuri si schimbari de look, Modele si recomandari de tipuri de frizuri si coafuri, tunsori , etc
angeldust
post Sep 16 2007, 05:32 PM
Post #381

Musafir

Eu mi-am pus in cap acum un nuantator blond (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar nu cred ca o sa prinda ceva ca am testat pe o suvita si nu se vedea mai nimic. Am zis sa insist totusi poate poate. Caci dupa o analiza atenta a parului meu am constatat ca arata prea jalnic si distrus ca sa il mai vopsesc orice culoare, blond in special.
Te tuns trebuie sa ma tund urgent though.
Go to the top of the page

+Quote Post
irinica
post Sep 16 2007, 05:38 PM
Post #382

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Kalua, cosmeticiana trebuie sa lucreze intr-un salon unde e si o coafeza. Cum ai zis si tu vopsele de gene si sprincene sunt numai 3 nuante: negru, negru-albastrui si maro. Daca vrei atceva se poate cu vps de pat si in colaborare cu coafeza o sa iasa bine.

Angel, nuantatorul blond prinde numai pe un par blond foarte deschis!! Daca deja esti un blond natural sau ceva mai inchis nu iti iese nimic.

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) scuze Kalua!! Vopsea de par am vrut sa..zic.

+Quote Post
angeldust
post Sep 16 2007, 06:44 PM
Post #383

Musafir

In mod surprinzator si pentru mine sa stiti ca am reusit sa obtin niste highlights semiblonde abia observabile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cel putin luceste parul frumos de la nuantatorul asta daca nu m-am ales cu altceva (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

(IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f289/angeldust_new/highlights.jpg)

Nu prea e relevanta poza asta cu webcamul dar nah...pana una alta.

P.S. Va place ce banda mi-am pus pe ochi? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Am pus poza mai mult ca sa imi spuneti ce credeti despre lungimea parului. Mi se pare mie sau ma prinde mai bine lungimea asta? Parca era cam prea scurt inainte nu?

+Quote Post
walpurgik
post Sep 16 2007, 07:05 PM
Post #384

Musafir

Mah, prin stanga mea (dreapta ta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ), nush daca de la lumina, chiar pare blond; ce nuantator ai folosit, declara tot! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)

+Quote Post
Ala80
post Sep 16 2007, 07:12 PM
Post #385

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Clar imi place mai mult lungimea asta. Sa nu-l mai tunzi! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
angeldust
post Sep 16 2007, 07:15 PM
Post #386

Musafir

Nuantator de la Londcolor, l-am luat din Kaufland (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E bun , am mai avut si alte nuante.

De tuns tot il tund ca per ansamblu arata rau, desi nu prea se vede in poza asta. Il mai scurtez putin in spate doar.

+Quote Post
roxanica10
post Sep 16 2007, 07:31 PM
Post #387

Musafir

Angelu', eu zic ca mai trebuie tuns o leaca si sa-i dai o forma. Imi place cum se vede nuanta in poza.

+Quote Post
irinica
post Sep 16 2007, 09:59 PM
Post #388

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Kalua., te-am vazut tunsa. Trebuie sa fci musai ceva pt. sprincene. Ce vei face, iti vei intinde mereu parul cu peria??

+Quote Post
kalua
post Sep 16 2007, 10:57 PM
Post #389

Musafir

Cu peria, cu placa. Cateodata il las ondulat, se face o cu totul alta freza. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) S-apoi n-oi sta nu stiu cat cu chieptanatura asta.

+Quote Post
divi2007
post Sep 16 2007, 11:14 PM
Post #390

Musafir

eu cred ca e mai deschisa nuanta blondului decat in poza nu i asa ?

+Quote Post

101 Pages V  « < 37 38 39 40 41 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 07:22 AM