![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Sa imi dau si eu umila parere. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angel, mie imi place cum iti sta cu lungimea asta si culoarea (te face mai angelica (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) dar i-as da mai mult volum parului, mai ales la radacina. Cred ca te-ar ajuta o perie rotunda mare si ceva pt volum.
And nice lips! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Kalua, sa pui o poza si cu parul cret, te rog.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
S-a intins acum de la blonzeala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , ma scapa de uscat cu foehnul si de facut cu placa. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Cand isi revine, pun. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Oare e ok daca s-a intins de la blonzeala?? Ce oxidant ai folosit? Daca tu esti vesela ca nu mai e cret, inseamna ca e ok!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai eu habar n-am ce oxidant a folosit frizerul, atat am prins ca prima data a zis 9 % si sa se puna si niste ulei de masline in el, la tura a doua 6%. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
M-am tot gandit si scarpinat unde sa ma duc cu sprancenele, pana la urma m-am hotarat sa ma duc la o tipa care-i frizerita si are si diploma de visagista, o cunosc cat de cat personal. Am trecut azi pe la salonul ei sa-mi fac programare si mi-a zis ca pana acum nu i s-a intamplat niciodata sa vina cineva la ea la facutul sprancenelor mai deschise la culoare. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Kalua, eu mi-am facut sprancenele mai deschise cand eram blonda si m-a facut chiar stilista mea cu aceeasi vopsea. Dupa ce le-am facut zici ca fusesem blonda de cand m-am nascut... Hi hi, foarte tare. A, inca ceva, la mine cel putin, blondul imi punea foarte misto ochii in evidenta... vad ca si la tine. E marfa ca avem genele negre!
This post has been edited by Bia: Sep 18 2007, 11:22 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Kalua ai o freza simpatica da sa vezi ce o sa te apuce nervii cand o sa vrei sa ti-l lasi lung.Eu nu va inteleg cu parul cret ce nu va place la el.Mie mi se pare tare fain ca nu mai tre sa-l aranjezi se aseaza, decat ala lins care tre sa dai cu peria si sa te tot strofoci pana sa-ti iasa freza care ai vrut-o.
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
hai ca te vazui si eu, kalua (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) iti sta bine asa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
mi-ai dat o idee pentru parul cu fire albe (si eu am puzderie, si tot se inmultesc....) - eu ma gandisem la suvite spre viitor, dar vad ca transformarile radicale sunt mai bune (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa imi dau si eu umila parere. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angel, mie imi place cum iti sta cu lungimea asta si culoarea (te face mai angelica (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) dar i-as da mai mult volum parului, mai ales la radacina. Cred ca te-ar ajuta o perie rotunda mare si ceva pt volum. And nice lips! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vestea proasta e ca in poza aia e facut deja cu peria mare rotunda (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca fara ea e jale (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ceva produs pentru volum, da as avea nevoie. Ceva sugestii? P.S. Nu cred ca ajung nici sapt asta sa ma tund (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) N-am nici timp, plus ca o sa ma cam falimenteze inscrierea la master cu alergatura adiacenta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mie imi place foarte mult spray-ul pt volum de la Catwalk, Tigi. Mai ales pentru ca nu imi incarca parul deloc. Parca si Ala il folosea si era foarte multumita. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Spuma ar mai fi alta solutie, dar eu nu mai suport alte produse de styling in par decat spray-ul asta. Spuma de la Tony&Guy facea o treaba foarte buna pana mi-a uscat parul.
Astea ca produse adiacente. Dar baza tot un sampon si un balsam bun pt volum ramane. Si eu trebuie sa ma tund putin, dar nici nu am mai avut timp! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 06:40 AM |
|