IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 38 39 40 41 42 > »   
Closed TopicStart new topic
> Coafuri si schimbari de look, Modele si recomandari de tipuri de frizuri si coafuri, tunsori , etc
Cindy
post Sep 17 2007, 08:34 PM
Post #391

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Sa imi dau si eu umila parere. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angel, mie imi place cum iti sta cu lungimea asta si culoarea (te face mai angelica (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) dar i-as da mai mult volum parului, mai ales la radacina. Cred ca te-ar ajuta o perie rotunda mare si ceva pt volum.

And nice lips! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
irinica
post Sep 17 2007, 08:40 PM
Post #392

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Kalua, sa pui o poza si cu parul cret, te rog.

+Quote Post
kalua
post Sep 17 2007, 08:47 PM
Post #393

Musafir

S-a intins acum de la blonzeala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , ma scapa de uscat cu foehnul si de facut cu placa. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Cand isi revine, pun.

+Quote Post
irinica
post Sep 17 2007, 09:31 PM
Post #394

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Oare e ok daca s-a intins de la blonzeala?? Ce oxidant ai folosit? Daca tu esti vesela ca nu mai e cret, inseamna ca e ok!

+Quote Post
kalua
post Sep 18 2007, 08:18 PM
Post #395

Musafir

Pai eu habar n-am ce oxidant a folosit frizerul, atat am prins ca prima data a zis 9 % si sa se puna si niste ulei de masline in el, la tura a doua 6%. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
M-am tot gandit si scarpinat unde sa ma duc cu sprancenele, pana la urma m-am hotarat sa ma duc la o tipa care-i frizerita si are si diploma de visagista, o cunosc cat de cat personal. Am trecut azi pe la salonul ei sa-mi fac programare si mi-a zis ca pana acum nu i s-a intamplat niciodata sa vina cineva la ea la facutul sprancenelor mai deschise la culoare. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post
Bia
post Sep 18 2007, 11:21 PM
Post #396

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Kalua, eu mi-am facut sprancenele mai deschise cand eram blonda si m-a facut chiar stilista mea cu aceeasi vopsea. Dupa ce le-am facut zici ca fusesem blonda de cand m-am nascut... Hi hi, foarte tare. A, inca ceva, la mine cel putin, blondul imi punea foarte misto ochii in evidenta... vad ca si la tine. E marfa ca avem genele negre!

This post has been edited by Bia: Sep 18 2007, 11:22 PM

+Quote Post
Master of Norule...
post Sep 18 2007, 11:25 PM
Post #397

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Kalua ai o freza simpatica da sa vezi ce o sa te apuce nervii cand o sa vrei sa ti-l lasi lung.Eu nu va inteleg cu parul cret ce nu va place la el.Mie mi se pare tare fain ca nu mai tre sa-l aranjezi se aseaza, decat ala lins care tre sa dai cu peria si sa te tot strofoci pana sa-ti iasa freza care ai vrut-o.

+Quote Post
fortelady
post Sep 18 2007, 11:36 PM
Post #398

Musafir

hai ca te vazui si eu, kalua (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) iti sta bine asa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
mi-ai dat o idee pentru parul cu fire albe (si eu am puzderie, si tot se inmultesc....) - eu ma gandisem la suvite spre viitor, dar vad ca transformarile radicale sunt mai bune (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)

+Quote Post
angeldust
post Sep 19 2007, 07:05 AM
Post #399

Musafir

QUOTE(sweet_girl @ Sep 17 2007, 06:34 PM) *
Sa imi dau si eu umila parere. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angel, mie imi place cum iti sta cu lungimea asta si culoarea (te face mai angelica (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) dar i-as da mai mult volum parului, mai ales la radacina. Cred ca te-ar ajuta o perie rotunda mare si ceva pt volum.

And nice lips! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vestea proasta e ca in poza aia e facut deja cu peria mare rotunda (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca fara ea e jale (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ceva produs pentru volum, da as avea nevoie. Ceva sugestii?

P.S. Nu cred ca ajung nici sapt asta sa ma tund (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) N-am nici timp, plus ca o sa ma cam falimenteze inscrierea la master cu alergatura adiacenta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Cindy
post Sep 19 2007, 12:50 PM
Post #400

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Mie imi place foarte mult spray-ul pt volum de la Catwalk, Tigi. Mai ales pentru ca nu imi incarca parul deloc. Parca si Ala il folosea si era foarte multumita. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Spuma ar mai fi alta solutie, dar eu nu mai suport alte produse de styling in par decat spray-ul asta. Spuma de la Tony&Guy facea o treaba foarte buna pana mi-a uscat parul.
Astea ca produse adiacente. Dar baza tot un sampon si un balsam bun pt volum ramane.

Si eu trebuie sa ma tund putin, dar nici nu am mai avut timp! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post

101 Pages V  « < 38 39 40 41 42 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 06:40 AM