![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte frumos, ala! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Din pacate, nu glumesc. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Incerc sa nu ma mai amarasc. Cred ca o sa-l tin prins, ce a mai ramas din el pana oi decide sa fac ceva, sper ca nu la fel de curajos cu ce mi-am facut si, ce sa zic, sa ma feresc de oglinda. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
walpu (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
Mie-mi place o fata frumoasa si fara par pe cap, deci parul strans, eventual dat si cu wet gel inainte, astfel incat sa stea cat mai lipit de cap. Asta ca sa nu zic de-un tuns zero. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Gina Lollobrigida si-a tras chelie ca sa arate ca ea-i frumoasa si fara par. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Walpu, poti incerca un ciocolatiu. Asta ca tot ziceai tu pe undeva ca vrei sa-l inchizi la culoare. Cred ca ti-ar prinde pe henna aia desi o sa bata in culoarea actuala la lumina.
Cat despre machiaj, ciocolatiul din par s-ar asorta cu albastrul ochilor si ca un plus poti folosi in machiaj si nuante reci si nuante calde. |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
walpu eu in locul m as duce la coafor sa mi repar ce mi am facut la tunsoare
asa am facut si eu odata am bagat forfeca in par ca apoi sa nu mi mai vina sa merg la oglinda (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) a doua zi eram la coafor trust me it works (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu zic ca walpu s-a descurcat chiar uimitor, pozele o dovedesc, si ar trebui sa lase gargaunii (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) , ea-i frumoasa oricum! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/8928.jpg)
As vrea sa ma fac ceva de genul acesta dar pe tunsoarea mea bob. Ce parere aveti? Iar acestea ca fapt divers... (IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/9291.jpg) Imi mai place mult tunsoarea aceasta si culorile. (IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/9052.jpg) Imi mai plac accentele acestea cum se vad. Cred ca ar da bine si pe par scurt, pentru a accentua anumite cut-uri. Mmmmm? Ce ziceti? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie nu-mi place decat cea din mijloc.
|
|
|
![]()
|
|
Thanks, Kalua. Si surorii mele (vrea sa-si faca tunsoarea si culoarea aceea), si mie, doar ca pe mine parul scurt nu ma avantajeaza deloc deloc.
Eu o adaptez la mine pe prima, totusi... (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca-ti faci tu dintr-asta inseamna ca nu-i plin Bucurestiul de asa ceva. Aici a fost un val anul trecut sau acum doi ani cu parul de dedesubt in alta culoare, le vedeai mai pe toate de la 14 la 60 de ani asa. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 01:36 AM |
|