![]() |
![]() ![]() |
![]() |
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
ma duc sa ma spal pe cap sa pun o poza... e atreia oara cand ma spal pe ziua de azi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) esti ca sora mea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pink, si cel mai rau dintre lucruri are cel putin 2 parti bune (am mai spus chestia asta pe aici pe undeva). So, schimba-ti starea in bine si gandeste pozitiv.
Eu am breton de cateva luni si chiar imi place, desi pana nu demult nu acceptam aceasta idee. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Pink, si cel mai rau dintre lucruri are cel putin 2 parti bune (am mai spus chestia asta pe aici pe undeva). So, schimba-ti starea in bine si gandeste pozitiv. Eu am breton de cateva luni si chiar imi place, desi pana nu demult nu acceptam aceasta idee. Nu-mi gasesc aparatul foto. Cred ca nu-l vad de nervi. Rox, si eu am breton de muuulta vreme dar acum e drept, stil Wanda (DJ-ita aia de la MTV si Radio). Nu stiu, parca o vad pe ea cand ma uit in oglinda. MAI PORT SI OCHELARI. Tocmai a venit si sora mea. Ei ii place si nu i se pare ca am capul turtit si fata de proasta. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Mie inca mi se mai pare... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sunt un cap turtit si prost cu ochelari... Ma duc sa mai caut aparatul ala... am pus o poza pe grup... |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Hai ma ca esti ok, nu te mai ascunde in casa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In poza aia doar zambetul iti lipseste.
Si sa stii ca in poza chiar semeni un pic cu Wanda. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
femeie, lasa prostiiile; nu semeni tu cu aia, aia seamna cu tine; de la mijloc in jos toate semanam intrucitva, so nu e mare tragedie; asa... rindul doi: sint femei...na, mai uritele care trebuie sa traiasca cu fata pe care o au o viata intreaga; tu pe plingi de un breton scurt? lasa-l, ca o sa creasca! si-o sa fie bine; cred ca io avind atitea "experiente-n dungi" cu diversi "herzdilijdi" sint mai calita... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
pink, nu e de rau nici pe departe. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In locul tau as scurta bretonul si mai mult, mi se pare ca s-ar potrivi de minune tocmai cu ochelarii. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Si-ar fi un eye catcher numero uno.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Multumeeeeeeeesc (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) pentru sugestii!!! Pai o sa ma duc sa-l filez, ca alta solutie nu am... Daca-l dau pe spate nu se mai vad suvitele ca-s facute doar pe deasupra si parca-mi pare rau de ele ca au iesit dragutel.
Acum urmeaza partea in care aut pe cineva bun la un salon bun. Ce-mi recomandati? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am un stilist (alt stilist) dar ia intre 100 si 200 de lei pentru tuns. Parca sa dau atat pentru un breton si un filat n-as vrea... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Haide mai..cum sa semeni cu Wanda?! Ma enerveaza cateodata la culme femeia aia!
100-200 lei doar tuns?! Mi se pare mult. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Eu in ultimul timp m-am dus la Streetline`ul lui Cristi Pascu (sunt de fapt vreo 3) si am fost multumita. spalat+tuns+coafat e cam 75, in functie si de ce si cate produse folosesc. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 278 Joined: 15-December 05 Member No.: 104 ![]() |
Eu am mai dat pe aici, din pacate n-am apucat sa raspund pana acum, asa ca o iau in ordine:
Walpu, culoarea ta e mortala si te prinde f bine! Dintre toate culorile si nuantele cu care te-am vazut in poze, mi se pare ca asta te scoate si mai mult in evidenta si-ti pune si mai mult in valoare ochii. Celelalte culori par prea cuminti comparativ cu asta. Ca sa nu mai spun ca luciul pe care il obtii cu henna nu cred ca se poate obtine de la nicio vopsea sintetica. A! Si imi place muuult cum iti sta in poza "x", cand ai parul usor ondulat la varfuri (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) Ala, superbe buclele! Ma mai faceam si eu asa cand il aveam lung, din pacate al meu se indrepta dupa cel mult 30min indiferent ce produse foloseam, chiar daca mi-l faceam la coafor. Singura perioada in care mi-a stat asa a fost cand aveam permanent. Pink, mi se pare f interesanta tunsoarea ta. Recunosc ca, daca m-ar prinde stilul asta m-as tunde si eu asa (dar pe mine din pacate nu ma prinde deloc nici bretonul). In mod cert, este o frizura care atrage atentia. Si chiar ca se potrivste de minune cu ochelarii! Sa pui poze si dupa ce-l filezi. |
|
|
![]()
|
|
Nu-l mai scurtez... il las asa...ca in 2 saptamani imi ajunge sigur la sprancene siin 3 saptamani-4 maxim e deja in ochi. Nu cred ca as mai suporta alt soc... asa ca raman asa. Vorba voastra, o sa creasca...
Thanks Arissuca, Sweet, Kalua, Maat, Fanny, Rox, Divi! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Lasa ca pun in schimb o poza cand rad. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 07:23 AM |
|