![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 9 Joined: 22-January 08 Member No.: 3,104 ![]() |
urmareste la televizor la emisiunile de styling..ca colo zic ei daca au nevoie..urmareste saloanele mari pe internet cand au de dat cursantii examene....sau daca ai vreo cunostiinta in domeniu roaga sa te ajute (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 19 Joined: 24-January 08 Member No.: 3,121 ![]() |
care ar putea sa ma ajute cu coafura de banchet?.... nu pentru acuma,dar asa...ca idee....nu vreau sa imi intind parul si nici cret nu il vreau....si in nici un caz coc...imi doresc o rochie lunga,cu spatele gol ... in fine,ceva croiala simpla dar feminina,dar cu freza ce fac?ma puteti ajuta cu ceva poze?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) va rog...
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
pai cum arata parul tau... ce lungime, e ondulat sau drept?
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu l as face spirala cu o carare pe mijloc
o sa caut niste poze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
pana una alta, arunca un ochisor pe site, poate te tenteaza ceva:
Coafuri pentru party sfaturi pentru coafura de petrecere |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Vannila, pentru rochie nu ar strica sa un ochi si aici:
Rochii de banchet, rochii de seara sau de cocktail . |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ti-am lasat si eu niste propuneri pt coafuri si rochii... de la vedete la topicul
Rochii de banchet sau de cocktail |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 19 Joined: 24-January 08 Member No.: 3,121 ![]() |
mersi mersi...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) :*:* dragute rochiile dar parca nu pot sa ma hotarasc exact pe ce unda sa merg .... old classic "little black dress",phunky short dress cu paiete si strasuri....(ii clar ca nu optez asta dar incerc sa imi umplu lista...8-|) sau o rochie lunga si eleganta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si Fanny,am parul lung si ondulat natural (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
hy mi-am facut un tatuaj pe gat in spate problema este ca nu stiu cum sa ma tund ca sa-l pot etala Propunere: bob cu parul foarte scurt la spate: (IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/bobscurt.jpg) Am vazut ca deja ai optat pentru o freza mai drastica. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
domnitzza |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu daca sa spun ca este drastica oricum mersi dar cred ca bob porta acum toata lumea mi-a fost greu sa i-au o hotarare cum sa ma tund pana intr-o zi cind am iesit si m-am dus la o frizerie de baieti si jos cu tot frizerita nu a ezitat nici un moment parca ar fi facut lucrul acesta zilnic in schimb cind mergeam la coafor coafeza ma intreba si de ctrei patru ori daca sunt sigura ca vreau sa-mi tai chiar si trei patru centimetri
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd July 2025 - 09:40 AM |
|