![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mie-mi place a 2-a poza!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie-mi place cel mai mult prima, dar cum sa umbli asa, ca un pirat? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Frizura din poza a 3-a si a 4-a nu mi se pare dificil de realizat, parul de dedesubt e vopsit intr-o culoare mai inchisa, iar franjurile in suvite mai deschise. Chestia e ca fiecare fascicol de franjuri trebuie modelat zilnic cu ceva ca sa stea asa, deci in fiecare dimineata ar fi vreo jumate de ora de treaba. Pentru mine un no go. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si trebuie de avut par lins si des bine. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
si eu sunt de aceeasi parere cu ioanna... freza 2 culoarea 1.a adica nici prima si ultima freza nu creed ca ti-ar sta nasol, dar e pacat sa tai asa mult din el.
hmm, ce ideea buna mi-ai dat! eu ma duc sa ma tund saptamana viitoare si o sa fac un research sa va cer parerea ce mi-ar sta mai bine. apropo de geta voinea. pe mine ma tundea un tip care acum lucreaza la ea (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) de cand a plecat la bucuresti nu imi mai place parul meu....... |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
wal prima si ultima imi plac cel mai mult
m-am tuns ieri (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ... o cunostinta care face un curs de stilist ... de fapt e la finalul celor 3 ani. Am par cret dar cu fir subtire si nici nu-i foarte des...mi- a facut un degrade foarte fin insa probabil frumos va sta peste vreo 2 saptamani ...acum nu-mi place (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si ma gandesc cu groaza cum merg eu maine la lucru (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
si mie imi plac 2,3,4.(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie mi s-a pus serios de tot pata pe tunsoarea Victoria Beckham. Dupa Paste cred ca bag foarfeca serios in el, desi mi-e cam teama ca nu o sa iasa cum imi imaginez eu.
Am tot cautat pe net sa vad alte persoane cu exact tunsoarea asta, dar nu am gasit. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Pai cred ca ea a"patentat-o", de asta nu gasesti alte poze. E vorba de bob-ul ala scurt, nu?
Si parca in ultimul timp e f scurt parul ei si f blond, daca nu ma insel. Oricum, mult succes, cred ca secretul e in tunsoare si nu in aranjarea de zi cu zi. Eu mai nou mi-am facut niste "impletituri" in par, as fi vrut cum are Angelina in Gone in 60 seconds, dar a iesit altceva. Partea buna e ca dorm cu ele si ma mai coafez de Pasti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu vreau tunsoarea aceea foarte scurta pe par blond, ci cea pe care o avea inainte de asta.
Asta (sper ca se vede imaginea) (IMG:http://blog.amica.de/stilspionin/wp-content/images/stilspionin/victoria_beckham_guertel_dpa.jpg) . Am mai gasit poze cu Eva Longoria, tunsa tot cam asa. Totusi sunt f nehotarata. Tunsoarea imi place foarte mult dar nu stiu cum ar arata pe parul meu, ca am un par dificil, cu fir subtire si usoare tendinte de ondulare. Mi-e teama ca va trebui sa folosesc mereu placa de intins ca sa imi stea asa. Sau ar ajunge oare un ser sau niste ceara pe varfuri? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Pai in loc de placa iti iei o perie din aia mare rotunda si il vrajesti cu ea. Eventual nu-l taia asa scurt din prima sa vezi cat de tare se onduleaza, in ideea ca daca e prea scurt se onduleaza mai mult.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da ioana, pai am perie din aia uriasa cu care il pacalesc si acum. Oricum mie nu mi se onduleaza decat la varfuri acum ca e lung. Dar am impresia ca peria asta il distruge mai ceva ca placa. Pur si simplu rupe firul de par. Poate nu e buna peria sau nu ma stiu eu face cu ea (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 08:23 AM |
|