IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 49 50 51 52 53 > »   
Closed TopicStart new topic
> Coafuri si schimbari de look, Modele si recomandari de tipuri de frizuri si coafuri, tunsori , etc
Bacardi_Girl
post Jan 28 2008, 07:47 PM
Post #501

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

Este vreo diferenta intre tunsul pe par ud si cel pe parul uscat? Stiti ceva de asta?
Go to the top of the page

+Quote Post
Ala80
post Jan 28 2008, 08:09 PM
Post #502

Oli, Popeye's babe

From: Bucuresti
Member No.: 194

Stlistul meu mi-a spus ca pe parul ud, mai ales la blonde, nu se vad varfurile tocite. Intotdeauna ma tunde pe parul uscat, prospat spalat si perfect intins din perie (nu placa). (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Jan 28 2008, 08:49 PM
Post #503

Membru de Onoare

Member No.: 265

Da, chiar mi se pare logic ce spune el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma intrebam de ce s-a inventat si tunsul asta pe par umed (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Jan 28 2008, 09:47 PM
Post #504

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Pe mine ma bate gandul foarte tare sa imi fac bucle. Oricum parul meu are tendinta sa se onduleze, asa macar ii dau o forma. Dar mai intai as incerca in coafat pe bigudiuri, ca sa nu bag permanent in el si sa aflu dupa aia ca nu imi sta bine. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Ala80
post Jan 28 2008, 10:27 PM
Post #505

Oli, Popeye's babe

From: Bucuresti
Member No.: 194

Daaaaa, buna idee! Tu ai fata micuta, de papusa. Sigur te prind buclele. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Jan 28 2008, 11:22 PM
Post #506

Musafir

Szi, si eu zic ca ti-ar sta bine cu bucle. Ai grija totusi pe mana cui te lasi, ca sa nu-ti arda parul.
Eu am o perioada in care-s innebunita dupa bucle. As vrea sa am totusi parul mai lung, ca sa se vada mai dragut.

+Quote Post
walpurgik
post Jan 28 2008, 11:46 PM
Post #507

Musafir

Din coafat cu tot chinul aferent, no to perm. Mai bine investesti intr-o placa din aia dotata specific si cu ondulat. La un moment dat te saturi de uniformul pe care ti-l ofera permanentul, plus ca variezi coafura in cate moduri vrei cand e natural. E o munca in plus, insa si permanentul neingrijit si nebibilit arata groaznic, nu mai zic ce face la par. Asa ca tot acelasi timp il pierzi.

+Quote Post
divi2007
post Jan 29 2008, 12:08 AM
Post #508

Musafir

orice numai permanent NU, iti stici tot parul

+Quote Post
Szimcsi
post Jan 29 2008, 08:38 AM
Post #509

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Adevarul este ca nu mi-am facut niciodata parul permanent. Dar nici la coafat nu ma pricep (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Cand incerc sa imi indrept parul cu placa, de exemplu, imi iese infoiat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Philia
post Feb 23 2008, 11:44 AM
Post #510

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Fetelor, vreau si eu sa ma tund. Tipa care ma tunde ma innebuneste cu bobul, dar parca mie imi e frica. Nu stiu daca merge cu moaca mea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si am impresia ca pe toate acum le tunde asa (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Cand aveti timp, trageti si voi un ochi la pozele mele si dati-va cu parerea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si astept si alte propuneri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

This post has been edited by Philia: Feb 23 2008, 11:48 AM

+Quote Post

101 Pages V  « < 49 50 51 52 53 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 07:03 PM