IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 50 51 52 53 54 > »   
Closed TopicStart new topic
> Coafuri si schimbari de look, Modele si recomandari de tipuri de frizuri si coafuri, tunsori , etc
Meg
post Feb 23 2008, 12:13 PM
Post #511

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

mi-am facut eu permanent si am avut un par superb ceva vreme. il aveam si lung si s-a asezat f bine.
de unde cand am vazut prima data era sa plang, a doua zi nu mai puteam de dragul lui.
daca gasesti pe cineva care sa se priceapa, nu iti arde nimeni niciun par.
+ ca ii da si volum si se coafeaza mult mai usor daca are ceva permanent in el.
eu il astept la cotitura, sa mai creasca.. si apoi il fac iar (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
o sa caut si o poza, poate gasesc.
Go to the top of the page

+Quote Post
domnitzza
post Feb 24 2008, 12:04 PM
Post #512

Musafir

QUOTE(Philia @ Feb 23 2008, 11:44 AM) *
Fetelor, vreau si eu sa ma tund. Tipa care ma tunde ma innebuneste cu bobul, dar parca mie imi e frica. Nu stiu daca merge cu moaca mea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si am impresia ca pe toate acum le tunde asa (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Cand aveti timp, trageti si voi un ochi la pozele mele si dati-va cu parerea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si astept si alte propuneri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Sal eu ce sa zic important este sa te tunzi asa cum iti doresti tu nu neaparat cu iti spune tipa care te tunde eu de examplu in urma cu cateva saptamani m-am tuns periutza asta am simtit eu si asa m-am tuns, daca vrei sa fi la moda tundete bob dar un bob asimetric foarte scurt pe o parte si mai lung in cealalta citeva suvite mai inchise sau mai deschise decat culoarea de baza aceasta este tunsoarea care se poarta, daca vrei o tunsoare care sa ti se potriveasca incearca inainte un program pt coafuri si vezi si tu cu care ti-ar placea sa iesi pe strada.

+Quote Post
Cindy
post Feb 24 2008, 04:43 PM
Post #513

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

wow periuta?! Esti o curajoasa! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu nu m-am mai tuns de ceva timp (doar varfurile, desi eu nu le am aproape niciodata despicate), mi-a crescut pana aproape la jumatatea spatelui. Sunt cam o lasa in ce priveste schimbarile la capitolul asta..
Eu sincer m-am plictisit sa tot vad boburi, mai am putin si ajung in stadiul sa nu le mai suport deloc! Desi pe unele chiar le avantajeaza mult tunsoarea asta..daca iti place cum te prinde bobul, Philia, go for it, dar daca vrei doar o schimbare, chiar mai exista si alte alternative decat bobul asta! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Philia
post Feb 24 2008, 04:52 PM
Post #514

V.I.P.

From: Craiova
Member No.: 924

Hmm, eu am incercat sa imi fac un bob, din parul de deasupra care imi vine pana in dreptul maxilarului. Ar veni bine, imi place (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sweet, da, vreau o schimbare si daca tot sunt relativ hotarata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) l-as taia. Nu l-am mai avut tuns atat de scurt de pe la 10-12 ani. Habar nu am ce sa fac si maine sunt programata la tunsatorie (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
In alta ordine de idei, NU mi l-as tunde asimetric pentru ca mie nu mi se potrivesc chestiile astea futuriste (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Or fi ele la moda, dar mai bine nu.

+Quote Post
Master of Norule...
post Feb 24 2008, 06:04 PM
Post #515

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Nici mie nu-mi place bob-ul, e atat de comun mai uita-te pe net la freze si vezi care ti s-ar potrivi mai bine la figura ta. Daca te-ai saurat de par lng poti sa te tunzi si scurt sa vezi atunci schimbare.

+Quote Post
Meg
post Feb 24 2008, 08:22 PM
Post #516

Membru de Onoare

From: Here and There
Member No.: 70

tunde-te scurt, dar mai apoi sa nu plangi dupa parul lung, asa cum am facut eu.
multa incantare la inceput.. da' cand am vazut c anu pot sa il mai prind..
gandeste-te bine.
oricum, merita sa incerci o schimbare. de la lung la scurt, radicala, zic eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Feb 24 2008, 08:58 PM
Post #517

Musafir

Philia, daca vrei sa-ti faci o schimbare, zic ca-i bine s-o faci. Important e sa nu plangi dupa o vreme dupa parul lung.
Acum ai breton, nu? Bobul, intr-adevar, in ultima vreme, e exploatat la maxim, dar daca crezi ca-ti vine bine, de ce sa nu incerci? Opteaza pentru un bob mai lung.
Vezi c-am pus eu niste poze cu tunsori pentru par scurt aici.
Click here!

+Quote Post
divi2007
post Feb 25 2008, 12:48 AM
Post #518

Musafir

se poarta bobul lung in asa fel incat sa se faca bucle , parul buclat vine in forta eu la Tv numai par ondulat vad gen Marylin

+Quote Post
Philia
post Feb 25 2008, 07:59 AM
Post #519

V.I.P.

From: Craiova
Member No.: 924

Multumesc de pareri, fetele!
Roxi, imi plac tare mult cateva din pozele pe care le-ai pus acolo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si eu vreau tot in stilul Gabrielei FIrea!
Da, am breton, dar e din acela intr-o parte. Merge tranformat!

Vreau eu vreau bob, dar cred ca o sa plang un pic dupa parul lung (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa vedem azi daca o sa risc sau nu, ca eu nici acum nu am habar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
clara
post Feb 25 2008, 03:12 PM
Post #520

Dependent

Group: Tratabil
Member No.: 1,761

Philia, tu esti o tipa inalta, peste 1.75, o tusoare gen bob scurt poate nu te avantajeaza per ansamblu, incearca o tunsoare pt par mediu ,parerea mea.

+Quote Post

101 Pages V  « < 50 51 52 53 54 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 06:58 PM