IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 51 52 53 54 55 > »   
Closed TopicStart new topic
> Coafuri si schimbari de look, Modele si recomandari de tipuri de frizuri si coafuri, tunsori , etc
Philia
post Feb 25 2008, 04:36 PM
Post #521

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

M-am tuns (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Tot un fel de bob e, dar altfel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Clara, la asta m-am gandit si eu. Prin urmare, am parul pana la umar un pic filat in fata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
O sa incerc sa pun si poza zilele astea, dar trebuie inainte sa gasesc un pozor (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post Feb 25 2008, 06:16 PM
Post #522

Musafir

Sa-ti fie de bine! Din cate scrii, se pare ca esti multumita de rezultat. Abia astept poze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Eu o sa ajung abia pe la jumatatea lunii martie la coafor, ca mai devreme nu am cum. Ma vopsesc si mai ma tund un pic, daca e cazul. Coafeza mea e graviduta si va trebui sa-mi gasesc pe altcineva o perioada.

+Quote Post
clara
post Feb 25 2008, 07:43 PM
Post #523

Dependent

Group: Tratabil
Member No.: 1,761

Philia sa iti fie de bine! eu inca nu am curaj sa renunt la parul lung cu toate ca mi-ar plcea mult alta freza! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
lxn
post Feb 25 2008, 08:48 PM
Post #524

Musafir

Nici eu nu am curajul sa fac schimbari prea mari si nici nu-mi sta prea bine cu parul mai scurt de umeri. L-am avut de cateva ori asa si niciodata nu mi-a placut.

Philia, sa-l porti cu mandrie in noul format (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Fanny
post Feb 25 2008, 08:51 PM
Post #525

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Phili, voiam sa-ti propun sambata coafura asta, dar nu mi-a permis timpul. Ma bucur in schimb ca-ti place cum te-ai tuns.

(IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/coafura1.jpg)

Pe mine ma bate gandul sa-l mai aranjez un pic, sa-i dau o forma. Iar frezele ca cea de mai jos mi se par foarte misto, desi le cam regasesc pe strada...

(IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/CAFURANOUA.jpg)

+Quote Post
domnitzza
post Feb 26 2008, 05:07 AM
Post #526

Musafir

Stie careva dintre voi o vopsea albastra sau un nuantator dar ceva permanent cel putin 7-8 spalari nu vreau ceva care dupa una doua spalari out.

+Quote Post
Philia
post Feb 26 2008, 08:01 AM
Post #527

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Multumesc, fetelor! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
Dap, sunt mandra de noul meu cap, mai ales ca pe ala vechi cred ca il aveam de vreo 3 ani (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
Poze nu stiu cand o sa pot sa pun, ca nu mai am aparat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
lxn
post Feb 26 2008, 08:07 PM
Post #528

Musafir

Si eu m-am tuns astazi, un pic mai mult decat de obicei insa nu-i scurt, ca nu-mi sta bine. E in scari si filat in fata, cu breton, my style, cu asta imi sta bine si nu-l schimb momentan. Cand o sa fac poze, va pun moaca mea pe grup (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
pescarush
post Feb 27 2008, 01:34 AM
Post #529

Musafir

eu merg sambata dimineata la coafor, dar nu stiu ce sa fac cu parul. acum nu este nici lung, nici scurt (m-am tuns asta-vara in Romania, din cauza caldurilor (IMG:style_emoticons/default/heat.gif) ).
de bob m-am saturat si eu cat am tot vazut, plus ca e cam scurt si mai sunt si un pic creata. poate gasiti voi o poza sa ma inspire si pe mine. (IMG:style_emoticons/default/thanks.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Mar 11 2008, 08:23 PM
Post #530

Musafir

Mai, cand ma uit ce slaba si ce par blond si buclat aveam ma apuca pandaliile (IMG:style_emoticons/default/mf_hide.gif) si, bineinteles, atacurile de panica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) rasu'-plansu'.
(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/slaba.jpg)

+Quote Post

101 Pages V  « < 51 52 53 54 55 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 10:25 AM