IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 54 55 56 57 58 > »   
Closed TopicStart new topic
> Coafuri si schimbari de look, Modele si recomandari de tipuri de frizuri si coafuri, tunsori , etc
emilly
post Apr 10 2008, 09:10 PM
Post #551

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,314

waw ce topic am gasit, adevarat ca nu va scriu foarte des ..dar sa stii ca citesc tot ceea ce scrieti nou..iar topicul.......sunt o maniaca cu parul, sa il am mereu aranjat..azi buclat, maine drept, cu bendita sau fara,clame peste clame de toate felurile...

desi este chinuitor si uneori obositor pentru ca ajung acasa destul de tarziu..tot ii ofer parului meu o atentie mai deosebita.....sa il pe moate, pe bigudiuri mari sau medii in functie de cum vreau sa il aranjez,( sa nu uit
: eu dorm cu aceste bigudiuri) sa il dau cu tratamentul de varfuri...si luciu....

saptamanl incerc sa imi fac masca cu ulei de ricin, ulei de masline, vit A si E ....dc nu am timp sau raman in pana de aceste ingrediente ...putin ulei de masline caldut ...si stau cu el macar 2 ore...numai sa stiu ca parul meu ...blond primeste ceva vitamine si ca il voi mai avea mult timp de acum in colo...
Go to the top of the page

+Quote Post
Fanny
post Apr 10 2008, 09:16 PM
Post #552

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Uau, ce schimbari majore. Stilistul/ stilistii au fost foarte inspirati.

Maine ma vopsesc si eu. Mi-am luat acum o saptamana un blond mediu de la revlon, dar n-am avut vreme sa mi-l torn in cap. Parul il las sa creasca. M-am saturat de el scurtut.

Emilly, ne bucuram ca ai inceput sa si scrii. (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Te asteptam si la alte topicuri despre Ingrijirea parului

+Quote Post
angeldust
post Apr 10 2008, 09:33 PM
Post #553

Musafir

Sarumana de complimente (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Mie tare imi vine sa ii bag niste suvite mai inchise la culoare asa strategic. Parca is prea palida pt culoarea asta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Diana.
post Apr 10 2008, 09:37 PM
Post #554

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Nope, e just perfect! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)

+Quote Post
Bia
post Apr 10 2008, 09:39 PM
Post #555

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/DSC03792.jpg)
Iaca noua mea culoare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ! Am pozat... ca nu stiu cum se numeste! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Fanny
post Apr 10 2008, 09:44 PM
Post #556

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

E o combinatie intre castaniu si rosatpecare nici eu nu ma priep s-o definesc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar e frumoasa tare! Banuiesc ca se pupa perfect cu tenul tau. Trebuie sa pui poza intreaga pe grup sa te vedem. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Diana.
post Apr 10 2008, 09:44 PM
Post #557

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Asteptam poze pe grup cu poze de "ansamblu". (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Bia
post Apr 10 2008, 09:47 PM
Post #558

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Pun pun dar maine pe zi, sa se vada ok, ca acum la bec in ansamblu nu iese. E un saten-rosu-violet (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) . Cica pe catalog scria acolo: nuante violet. Era unul si mai inchis, si inca doua muuult mai deschise. Eu am vrut saten simplu dar eram cu mami care a zis sa nu ma fac si eu ca toata lumea si mi-a ales nuanta asta! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Haideti ca am pus o poza. Nu se vede prea bine... Maine refac pozulicea si pun inca una!

+Quote Post
lxn
post Apr 10 2008, 10:05 PM
Post #559

Musafir

Anjelul, mama draga, esti buna rau! Sincer, n-am stiut cum altfel sa o spun (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Pink, imi place noua culoare, e ceva intre cele mentionate de tine si arata foarte bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Eu am zis, nu ma mai vopsesc (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Mi-am stricat suficient parul, pana albesc incerc sa ma abtin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Apr 10 2008, 10:05 PM
Post #560

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Angel super iti sta, ar merge si suvitele alea ce ziceai tu, asa ai o figura chiar de angel.
Foarte faina culoarea Pink imi place tare si eu vreau sa ma samponez o nuanta asemanatoare, doar ca imi trebe ceva timp liber, il gasesc eu la un mom dat.

+Quote Post

101 Pages V  « < 54 55 56 57 58 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 10:00 PM