IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 57 58 59 60 61 > »   
Closed TopicStart new topic
> Coafuri si schimbari de look, Modele si recomandari de tipuri de frizuri si coafuri, tunsori , etc
Cleo
post May 5 2008, 06:07 PM
Post #581

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

QUOTE(Maàt @ Apr 11 2008, 09:21 AM) *
DA, O SCHIMBA. subscriu si eu. Strica buclele naturale.

subscriu.
al meu se facuse ca o matura (la propriu! ) si n-am avut alta solutie de vindecare decat henna.
Acum daca nu-l usuc cu peria sint buclata/creata iar (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
arissuca
post May 6 2008, 09:25 AM
Post #582

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 104

QUOTE(arissuca @ May 5 2008, 02:37 PM) *
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un site de coafuri virtuale? Sau un program, ceva? Am iarasi nevoie de o schimbare si vreau o frizura mai interesanta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Tot cautand pe aici am gasit si singurica
http://makeover.ivillage.com/makeover/index.jsp (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) F interesant (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post May 6 2008, 09:51 PM
Post #583

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Fetelor, mi s-a pus pata. Rau de tot. vreau sa ma tund asa:

(IMG:http://i45.photobucket.com/albums/f73/Szimcsi/short13.jpg)

Ce parere aveti?

Daca mi se face frica de o schimbare atat de radicala, as ramane la asta:

(IMG:http://i45.photobucket.com/albums/f73/Szimcsi/short22.jpg)

Desi sunt convinsa ca mie nu mi-ar sta asa cuminte parul (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Bia
post May 6 2008, 09:52 PM
Post #584

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Ciufulici. Mie imi place. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post May 6 2008, 09:59 PM
Post #585

V.I.P.

Am oaresce retineri, tinand cont ca am parul lung si imi cam pare rau de el. Dar am nevoie de o schimbare radicala. In plus, vreau sa scot negrul din par si asta e cea mai rapida si sanatoasa metoda.

+Quote Post
roxanica10
post May 6 2008, 09:59 PM
Post #586

Musafir

Szi, sunt f frumoase tunsorile, dar trebuie sa fii pregatita moraliceste ca o vreme nu vei mai avea parul lung. Mie dupa doua luni mi s-a luat de par scurt si-am suferit ca nu creste mai repede. Plus, ca e musai sa-l aranjezi la 2 zile. Parul lung il mai strangi in coada.

+Quote Post
Bia
post May 6 2008, 10:00 PM
Post #587

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Asta cu aranjatul cam asa este! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar daca este scurt e usor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

+Quote Post
Szimcsi
post May 6 2008, 10:03 PM
Post #588

V.I.P.

O sa ma sfatuiesc si cu coafeza mea sa vedem ea ce parere are (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Oricum, clar o sa fac o schimbare. M-am programat pentru joi.

+Quote Post
Cindy
post May 7 2008, 12:54 AM
Post #589

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Szi (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Esti sigura ca vrei o schimbare atat de radicala?! Incearca macar o varianta de mijloc, sa nu fie socul prea puternic.
Mie mi se pare in continuare mult mai feminim parul mai lung...

+Quote Post
domnitzza
post May 7 2008, 03:44 AM
Post #590

Musafir

QUOTE(Szimcsi @ May 6 2008, 11:03 PM) *
O sa ma sfatuiesc si cu coafeza mea sa vedem ea ce parere are :magindesc: Oricum, clar o sa fac o schimbare. M-am programat pentru joi.

Asa cum am mai scris eu am luat o astfel de decizie in urma cu cateva luni mai radicala decat tine chiar si nu imi pare rau de loc de atunci m-am mai tuns un pic m-ai mult as putea spune i-am dat o forma.
Ai spus ca vrei sa scoi negrul dar nu ne-ai spus si ce culoare vrei sa-ti faci.
Si mie imi place mai mult prima tunsoare asa ca putina indrazaneala.

QUOTE(arissuca @ May 5 2008, 05:37 PM) *
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un site de coafuri virtuale? Sau un program, ceva? Am iarasi nevoie de o schimbare si vreau o frizura mai interesanta :D

Incearca http://www.instyle.com/instyle/makeover?xid este un site cu diverse coafuri ale vedetelor pe care le poti incerca si tu insa cu exceptia a doua trei nu cred ca ar fi ceva interesant.
Iar ca si program ar fi cosmopolitan virtual makeover dar si acesta mi se pare un pic cam depasit si nu stiu sa aiba ceva frizuri mai in trend.
Mai exista posibilitatea cu un program Adobe cred dar cu acesta este mai complicat de lucrat dar si rezultatele sunt uimitoare eu am un prieten care este grafician si foloseste acest program si de cateva ori am avut ocazia sa vad ce poate sa faca este asemanator cu cea ce vezi in filme cand incearca sa realizeze portretele robot.
Cred ca mai important este sa gasesti si o coafeza care sa poata sa-ti realizeze frizura pe care tu ai sa i-o prezinti

+Quote Post

101 Pages V  « < 57 58 59 60 61 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 11:25 AM