IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 58 59 60 61 62 > »   
Closed TopicStart new topic
> Coafuri si schimbari de look, Modele si recomandari de tipuri de frizuri si coafuri, tunsori , etc
arissuca
post May 7 2008, 07:12 PM
Post #591

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 104

QUOTE(domnitzza @ May 7 2008, 01:44 AM) *
Incearca http://www.instyle.com/instyle/makeover?xid este un site cu diverse coafuri ale vedetelor pe care le poti incerca si tu insa cu exceptia a doua trei nu cred ca ar fi ceva interesant.

Cred ca mai important este sa gasesti si o coafeza care sa poata sa-ti realizeze frizura pe care tu ai sa i-o prezinti

Merci mult! Am gasit cateva frizuri chiar f interesante, treb sa ma "joc" putin sa vad care m-ar incanta m mult.

Am hotarat deja la cine o sa ma tund, mi-am facut si programarea, sper sa fiu multumita, nu de alta, dar de 2 ani tot plang dupa cofeza mea care a plecat in Germania. Oricum, o sa am ceva emotii (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)

Mi-e si teama ca s-ar putea sa aleg ceva scurt si radical si peste un timp sa nu ma plictisesc si sa-mi para rau dupa parul lung. Dar si daca-i asa...creste el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

This post has been edited by arissuca: May 7 2008, 07:16 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
Dixy
post May 7 2008, 07:34 PM
Post #592

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,654

Zsi,hai sa-ti zic ceva.Si mie mi s-a pus pata asa o data.De la par lung pana peste umeri ,mi l-am cipoartit de tooot,exact cum e in prima poza.Si vreau sa zic ca dupa o saptamana am inceput sa regret asa mult ca mi-as fi pus si peruca !!! Desi imi statea bine,ca am capul rotund,totusi nu imi statea calumea mereu,si vorba Roxanicai...parul lung il mai strangi in coada,sus,jos,la stanga ...dreapta coc...etc.Parerea si sfatul meu este sa nu te tunzi scurt.Daca vrei o schimbare de look,vopseste-l sau mai schimba-i forma cumva.Da nu-l taia,ca parul lung confera un plus de feminitate.

Any way io's adepta parului lung,si poate asta dupa ce am patit-o cum ti-am zis mai devreme.

+Quote Post
Fanny
post May 7 2008, 07:56 PM
Post #593

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Eu m-am tuns in iarna scurt. La doua saptamani de la "eveniment" am inceput sa trag de el si sa-l prind cu agrafe. Nu-l mai suportam.
Noroc ca mi-a mai crescut. Acum reusesc sa-mi fac o mini-coada de cal. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post May 8 2008, 02:15 PM
Post #594

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Sa vedem ce spun astrele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Azi mi-a zis coafeza ca ma anunta daca ma poate "inghesui" in program. Daca nu reusesc sa ma tund azi, inseamna ca nu ar trebui sa fac o schimbare atat de radicala. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

LE: deci, coafeza mea e mai ocupata decat o toaleta publica (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) M-a reprogramat pentru vinerea viitoare. Cred ca renunt la coafeza!

+Quote Post
Fanny
post May 8 2008, 03:42 PM
Post #595

Moderator Global

Asa graitau stelele! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post May 8 2008, 03:48 PM
Post #596

V.I.P.

Sa nu va mai spun ca i-am aratat lui Mr Szimcsi cum vreau sa ma tund si a zis ca da divort daca vin asa acasa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Fanny
post May 8 2008, 03:56 PM
Post #597

Moderator Global

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Reactiile masculine sunt clasice si asa or sa ramana in vecii vecilor. Eu l-am socat de cateva ori pe al meu si uite ca n-a mai divortat. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Acu' saracu nu indrazneste sa creada cand ii spun ca-mi las plete lungi lungi.

+Quote Post
Szimcsi
post May 8 2008, 04:08 PM
Post #598

V.I.P.

Faza e ca al meu chiar nu suporta sa ma vada fara plete. Ma enerveaza la culme ca trebuie sa cer permisiunea sa fac o schimbare atat de banala ca o tunsoare (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
roxanica10
post May 8 2008, 05:29 PM
Post #599

Musafir

Da...si al meu are fixul asta cu parul lung. Szi, semnul asta cu amanarea tunsului imi spune ceva. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Magnolia
post May 8 2008, 07:16 PM
Post #600

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,826

Szimcsi, imi place f mult ce-a de-a doua freza din poza. Si nu pare nici f greu de intretinut. Dar depinde si de ce fel de par ai tu. Eu tot timpul fac scimbari din astea radicale, ultima am facut-o recent, aveam parul pana la umeri si m-am tuns scurt, de nu mai puteam sa fac nici o codita mica la spate, si nu i-am zis prietenului meu, i-am facut surpriza. I-a placut. :-)
Sa nu va para rau dupa par, creste el, si sunt atatea freze de incercat la orice lungime... Mi se par foarte faine schimbarile, e cam plictisitor sa ai aceeasi freza/lungime toata viata... Inainte experimentam si cu culori, dar m-am lasat, sunt de ani buni la culoarea mea naturala. Dar cand o sa am fire albe o sa incep iar cu vopsele.
Asa ca io ti-as zice go for it! Dar e adevarat ca e mai usor cu parul lung si cu prinsul in codita. Cand e scurt/mediu trebie frezat, aranjat. Dar si asta e parte din farmec...

Dar poate eu am si noroc ca-mi creste f repede. Si eu am avut un episod acu 2 ani cand m-a tuns o coafeza recomandata de o priereta asa de "fain" ca dupa ce am plans o tura m-am dus la alta sa ma repare. Dar asta nu m-a impiedicat sa mai fac incercari.

Anyway, succes! :-)

+Quote Post

101 Pages V  « < 58 59 60 61 62 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 08:24 AM