IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 59 60 61 62 63 > »   
Closed TopicStart new topic
> Coafuri si schimbari de look, Modele si recomandari de tipuri de frizuri si coafuri, tunsori , etc
chintesenta_raul...
post May 8 2008, 07:24 PM
Post #601

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

mie nu-mi place de nici o culoare prima freza (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) a doua e faina (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post May 8 2008, 11:04 PM
Post #602

Musafir

Szi, cum sa-i ceri permisia? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Taci si fa, ce crezi, c-o sa dea divort daca vii cheala acasa? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hai sa fim seriosi!

+Quote Post
angeldust
post May 9 2008, 08:36 AM
Post #603

Musafir

Szi nici mie nu-mi vine sa cred ca tre sa ceri voie (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Parca nu mai esti tu, femeie!
Cu toate astea iti spun cu toata sinceritatea ca nu mi se pare ca ti s-ar potrivi prima freza de nici o culoare. A doua insa e chiar nice, daca ai chef de o schimbare give it a try (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Pentru sufletelu tau asa

+Quote Post
LostWhispers
post May 9 2008, 09:48 AM
Post #604

Musafir

mie imi place a 2 freza, szi nu o sa divorteze cum zice si kalua taci si te intorci de coafor gata tunsa, eu de al naibi mi as face sa vada ca eu sunt stapana parului meu
la al meu nu i place bretonul deloc nu mai vb de par scurt , e pt ca majoritatea zic ca imi sta bine cu breton plus ca ma intinereste f mult o sa mi FAC breton in vara asta (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)
nu vrea ca asa arat de liceu si ii e frica sa nu fie diferenta prea mare zic eu (IMG:style_emoticons/default/secret.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post May 9 2008, 02:32 PM
Post #605

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

QUOTE(angeldust @ May 9 2008, 09:36 AM) *
Szi nici mie nu-mi vine sa cred ca tre sa ceri voie (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Parca nu mai esti tu, femeie!

Ia uite cine vorbi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Nu e vorba de cerut voie. I-am zis cum vreau sa ma tund si a zis ca nu e de acord. Ca atunci isi lasa si el barba :| Si eu nu suport barba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Oricum, a ramas pe luni la 8 seara. O sa vad eu ce imi iese...

+Quote Post
albinuza
post May 9 2008, 03:04 PM
Post #606

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Si pe mine ma bate gandul sa ma tund scurt... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
m-am tuns acum o sapt, cine m-a vazut pe grup a vazut si freza, dar asa sta cand e un pic aranjat. adica un pic intins.
dar eu nu am nici timpul si nici rabdarea sa il intind. si daca stau sa ma gandesc nici nu am cu ce.
si acum freza mea cea noua e foarte asemanatoare cu cea veche, pentru ca e vident ca sta ondulat si valvoi cum vrea el. v-am mai zis ca are personalitate parul meu nu? nu pot sa ma pun cu el. sta numai cum vrea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
domnitzza
post May 9 2008, 07:14 PM
Post #607

Musafir

E foarte de greu de luat o astfel de decizie foarte putine sunt acelea care li se pune pata si intra in primul coafor care le iasa in cale si isi schima radical imaginea. Am o astfel de prietena care intr-o zi s-a tuns de doua ori pentru ca nu i-a placut ce a iesit de prima data. Asa ca un lucru este important parul si unghiile cresc la loc trebuie putin timp si putina rabdare dar uneori mai trebuie si o schimbare.

+Quote Post
arissuca
post May 10 2008, 08:41 AM
Post #608

Membru de Onoare

Member No.: 104

QUOTE(domnitzza @ May 9 2008, 05:14 PM) *
Am o astfel de prietena care intr-o zi s-a tuns de doua ori pentru ca nu i-a placut ce a iesit de prima data.

Si eu am avut o cunostinta care a mers la 3 "saloane" in aceeasi zi (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Avea parul pana la umeri, a vrut sa si-l indrepte, a iesit ceva f aiurea, la al doilea a vrut sa repare ce s-a facut la primul si la al treilea s-a tuns scurt. Si cand am intrat la ea in camera, statea in fata oglinzii si plangea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Important este sa ai o coafeza f buna, care sa stie daca ti se potriveste sau nu o anumite frizura, sa stie sa tunda astfel incat parul sa arate bine inca dinainte de a se adauga spuma sau alte produse, inainte de a fi uscat, de a folosi peria sau placa. Pt ca degeaba ti-l aranjeaza ca in revista daca pt asta trebuie sa pierzi cate o ora zilnic sau daca se strica totul in caz de putina ceata sau daca pur si simplu nu tine coafura mai mult de 2-3 ore.

Si eu am patit-o chiar inainte de Paste, a fost ceva de-a dreptul horror. Aveam parul pana la umeri, trebuia doar indreptat. M-am dus la o coafeza recomandata de 2 prietene care tocmai se aranjasera la ea. Culmea, aratau chiar bine. Deci nu m-am dus aiurea, in primul salon care mi-a iesit in cale. I-am spus femeii ca nu vreau sa ia decat f putin din varfuri si sa-mi faca suvite. In afara de faptul ca intai m-a tuns si apoi mi-a facut suvitele (n-am zis nimic pt ca am crezut ca mai taie din el inca o data dupa ce mi le face, lucru care nu s-a intamplat si nici eu nu l-am mai solicitat pt ca parul era deja prea scurt) era si extrem de neindemanatica, noroc ca mi-am dat seama ca trecuse prea mult timp si ea nu apucase sa-mi face decat jumatete din cap, asa ca am solicitat sa-mi scoata suvitele pe rand, pana apuca sa-mi puna tot parul. Ce sa mai zic ca nu auzise de neutralizatorul care se aplica la final si de faptul ca mai intai se decoloreaza parul si apoi se tunde. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

Asa ca acuma arata bine doar dupa ce-l coafez, daca e sa ma spal pe cap si doar sa-l usuc simplu, fara perie sau altceva, arata de parca e tuns cu lama, parca e mancat de rate (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

Asa ca m-am hotarat, ma tund scurt ca m-am cam saturat sa-l bibilesc. Mi-am facut programare, daca nici tipul asta nu reuseste sa mi-l aranjeze cum vreau, fac scandal (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) Dar sper sa nu fie cazul, ca m-am mai tuns odata la el si mi-a placut. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szi, mie imi plac ambele frizuri, in special prima. La a doua, nu stiu, treb sa ai in vedere si faptul ca suvitele alea mai lungi o sa-ti vina in ochi una doua, nu stiu daca e asa comoda. Am fost tunsa asa si stateam prin casa numai cu o cordeluta sau o clama, ca altfel ma apucau nervii.

Pe mine chiar m-au ajutat site-urile cu frizuri virtuale, macar acum stiu sigur ce mi se potriveste si ce nu (aveam eu o banuiala si inainte, dar am avut si cateva surprize in privinta unor frizuri si culori cu care nu ma gandeam ca o sa-mi stea bine).

This post has been edited by arissuca: May 10 2008, 08:48 AM

+Quote Post
domnitzza
post May 10 2008, 10:24 AM
Post #609

Musafir

Ari trebuie sa te gandesti ca si parul scurt trebuie bibilit este adevarat ca depinde si de cat de scurt este tuns oricum eu cred ca este mult mai usor de intretinut si cu putin gel sau spuma il aranjezi foarte usor
Multa bafta

+Quote Post
rakmona
post May 10 2008, 12:05 PM
Post #610

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,841

Salutare vreau sa ma tund si eu very short si cautam ceva pe net asa am ajuns sa intru pe acest forum este ceva mai special decat ce am mai gasit pana acum
Trebuie sa astept pana mai tarziu ce termina coafeza mea de aranjat niste coafuri mireasa si cateva cucoane de la o nunta pe urma ma tund si eu a la garson daca vrea cineva meshe din parul meu lungime aproximativ 25 cm culoare naturala saten deschis l-am mai nuantat din cand in cand cu sampon colorant de la pantene, le donez cu cea mai mare placere.
M-am inspirat putin de la Dana Nalbaru care este fara prejudecati.

+Quote Post

101 Pages V  « < 59 60 61 62 63 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 04:48 AM