![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noua mea culoare. Nu-mi vine rau. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/DSC00673m.jpg) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai esti blonda again ce mai (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
F misto, mie mereu mi-a placut cum iti statea blonda |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ce par frumos ai, Walpu! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Pare foarte matasos si lucios..si cuminte spre deosebire de al meu. Iar culoarea e chiar superba! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Cu ce e facut..cu vopsea sau tot henna? |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc. Sunt multumita ce mi-a iesit. Cu safira de la wella m-am facut, nuanta nisip deschis. Acum 2 saptamani ma facusem cu casting blond perlat, dar cum era de asteptat nu a facut mare diferenta. Asa ca am optat pt vopsea permanenta. Mi-era frica de reziduurile de henna, insa s-a comportat bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
domnitzza |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cel mai importanta este ca iti place cum a iesit si de acum banuiesc ca vei folosi o perioada vopseaua aceasta
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ce varsta ai, Domnitza? de curiozitate
|
|
|
domnitzza |
![]()
|
Musafir ![]() |
Spre sfirsitul anului fac 30 sunt casatorita de 8 ani am o fetita si in curand un bebe inca nu stiu ce este dar cum voi afla am sa-ti spun.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
M-am tuns! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Revin cu detalii!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Spune repede ca mor de curiozitate!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Szi, emocionul ala arata ca nu esti multumita de rezultat (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 10:03 PM |
|