![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Ei, acu' ce sa ziceti si voi? Ca-s urata? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Adica nu ai incredere in noi? Crezi ca suntem prefacute si umblam cu periuta? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Imi place foate mult cum iti sta ! Iti da un aer sugubat , foarte tineresc ! (IMG:style_emoticons/default/thumb_yello.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
|
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce bine iti sta Nimphe, si bretonul te prinde foarte bine, imi place cum esti tunsa.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
wow Nimphe ce te intinereste, frumoasa esti tu deja dar acum esti dulce tare! Imi place mult, parca esti o strengarita (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Bine, am inteles, sa traiti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Multumesc mult, fetelor, pt aprecieri. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Super misto Nimphe!
Am fost si eu tunsa asa, dar e de lucru cu o tunsoare d-asta daca ai tendinta de ondulate...trebuie intins, aranjat, multa bataie de cap. Oricum, misto tunsoarea! si tu!:)) ondulare* |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxi, eu nu stiam de alternatul tunsului, filat/nefilat. Eu ma gandesc ca pentru firul de par e acelasi lucru, indiferent cum il tai, il tai, nu stie el ca afost taiat filat sau drept. Sau?.... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Happy, de exemplu, coafeza mea nu voia sa mi-l fileze de fiecare data cand ma tundeam, ca zicea ca-mi strica firul.
Mie Nimphe mi se pare c-are un par f disciplinat si-i va fi usor sa-l aranjeze. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
nimphe, iti sta al naibii de bine (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 05:28 AM |
|