IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Closed TopicStart new topic
> Coafuri si schimbari de look, Modele si recomandari de tipuri de frizuri si coafuri, tunsori , etc
divi2007
post Apr 3 2007, 10:27 PM
Post #71

Musafir

se imbraca super
Go to the top of the page

+Quote Post
arissuca
post Apr 3 2007, 11:06 PM
Post #72

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 104

Kitten, merci mult! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Superba costumatia din a patra imagine (mi-am gasit model si pt o nunta, cu ocazia asta). Acum sper sa ma tunda asa, sa nu ma poceasca cine stie cum. Aveam o coafeza care tundea extraordinar de bine, dar acum a plecat in Austria....asa ca nu pot decat sa ma rog sa am noroc. Dar cred ca o sa am palpitatii serioase pana ma termina. Si daca ma ciunteste...o sa fie destul de aiurea, ca va fi parul scurt si nu prea o sa pot masca dezastrul.

+Quote Post
divi2007
post Apr 3 2007, 11:16 PM
Post #73

Musafir

daca te tunde pe parul ud sa-i spui cu 2 cm mai lung decat vrei pt ca atunci cand il usuca se scurteaza, eu asa am patit acum o saptamana cu bretonul cand era uscat parul era mai scurt decat vroiam (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

+Quote Post
arissuca
post Apr 3 2007, 11:50 PM
Post #74

Membru de Onoare

QUOTE(divi2007 @ Apr 3 2007, 09:16 PM) *
daca te tunde pe parul ud sa-i spui cu 2 cm mai lung decat vrei pt ca atunci cand il usuca se scurteaza, eu asa am patit acum o saptamana cu bretonul cand era uscat parul era mai scurt decat vroiam (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

Divi, merci frumos pt pont! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Acum, ca ai pomenit de asta, chiar mi-am adus aminte ca si eu am patit-o, tot cu bretonul, cand eram in liceu si nu se purtau si frizuri ciudate (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) mi-am facut o mandrete de breton care abia ajungea la jumatatea fruntii. Dar chiar uitasem patania si e f bine de mentionat, m ales ca mie nu-mi sta bine decat daca parul depaseste cu cativa cm linia mandibulei.

Eu imi faceam griji mai mult in legatura cu felul in care-l va fila, dar e clar ca treb sa adaug si asta la lista.

+Quote Post
geoo
post Apr 4 2007, 02:00 PM
Post #75

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(Kitten @ Apr 3 2007, 10:12 PM) *
aici sunt mai multe posh

unu la mana, nu stiu la ce sa ma uit, la femeia asta superba sau la tunsoarea aia care m-a bagat si pe mine in boale!!!!
doi la mana, eu a parul drept (tot cu o usoara tendinta de ondulare la varfuri) fin si fara nici o logica! Cred ca mi-ar sta foarte lins de cap in fata!!!! Ori lenea e la ea acasa ori eu habar nu am sa folosesc altceva decat un pieptan si fixativ! INGROS si eu randurile nemultumitilor......si rog ajutor!!!
moaca mi-am pus-o tot pe grup (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ....ma gandeam la suvite, dar astea au nevoie si de o freza aferenta......
deci pe scurt cine isi face prima freza a la beckam sa aiba mila si sa posteze o poza (daca iese bine.....chiar o poza foarte detaliata, spate, fata profil (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) )

+Quote Post
arissuca
post Apr 4 2007, 02:41 PM
Post #76

Membru de Onoare

Geoo, ai fost teribil de simpatica! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)

Eu nu cred ca ma tund decat dupa 20aprilie, dar daca reusesc performanta sa-mi fac o programare mai repede si mai ales daca reuseste coafeza sa nu ma poceasca (merg eu inarmata cu poze si cu explicatiile de rigoare, dar avand in vedere ca de-a lungul timpului am avut multe experiente traumatizante la coafor, cand m-am dus plina de sperante si am iesit plangand si jurand razbunare crunta tuturor coafezelor...) atunci pun si eu niste poze.

+Quote Post
ioannaraluka
post Apr 4 2007, 02:49 PM
Post #77

Incurabil

From: D Street
Member No.: 96

Eu n-as vrea sa va dezamagesc, dar mi se pare o tunsoare destul de pretentioasa (a se citi = greu de intretinut). Posh am citit ca e maniaca cu parul, deci banuiesc ca il aranjeaza f des la coafor ca sa stea perfect.

+Quote Post
arissuca
post Apr 4 2007, 03:03 PM
Post #78

Membru de Onoare

QUOTE(ioannaraluka @ Apr 4 2007, 12:49 PM) *
Eu n-as vrea sa va dezamagesc, dar mi se pare o tunsoare destul de pretentioasa (a se citi = greu de intretinut). Posh am citit ca e maniaca cu parul, deci banuiesc ca il aranjeaza f des la coafor ca sa stea perfect.

Ai dreptate, depinde f mult daca parul iti permite o asemenea tunsoare. Adica e f greu de intretinut daca ai parul ondulat/rebel, in schimb merge de minune pe un par drept. Aveam o colega la facultate care era tunsa exact asa si nu facea decat sa se spele si sa-si usuce parul cu capul in jos pt un plus de volum.

+Quote Post
ioannaraluka
post Apr 4 2007, 03:19 PM
Post #79

Incurabil

From: D Street
Member No.: 96

Si, pe langa asta, ma gandeam ca trebuie mereu filat si bibilit.
Si, off-topic, ce ziceti de noua ei frizura?
(IMG:http://i27.photobucket.com/albums/c168/ioannaraluka/beckham_300x400.jpg)
Si, on-topic, asta e frizura mea "de vis" de peste vreo 10 ani (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
(IMG:http://i27.photobucket.com/albums/c168/ioannaraluka/999TCA_Rene_Russo_115.jpg)

+Quote Post
angeldust
post Apr 4 2007, 03:25 PM
Post #80

Musafir

Stiu eu pe cineva care s-a tuns asa. Dupa tuns arata f bine...dupa vreo luna insa arata extrem de ciudata freza, chiar si aranjata. Am impresia ca trebuie mers luna de luna la retusat cu freza asta.

Oricum ma tund asa, iasa ce-o iesi imi bag picioru (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Candva dupa Pasti , o sa pun si poze dupa. Daca mie la parul meu o sa imi stea bine atunci ii sta bine oricui (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

In alta ordine de idei, Posh ma nerveaza ca e prea sfrijita. Exagerat de slaba, nu as vrea sa arat asa.

+Quote Post

101 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 12:31 AM