![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 10-August 08 Member No.: 4,449 ![]() |
Chestia e ca si acum sunt mica.Prima poza este facuta in august 2008,iar asta in care par mai mica e facuta in decembrie 2007.De atunci nu m-am mai tuns deloc.Si ca sa-ti raspund la intrebare,am 14 ani si 4 luni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) Apropo...vezi cat de mult schimba o tunsoare? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ...
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mie mi se pare ca ii sta bine cu breton drept. Dezavantajul este ca nu sta drept, in cazul ei.
Totusi, cred ca si sprancenele joaca un rol important. Bretonul drept deasupra sprancenelor asa cum il are in ultima poza atrage atentia asupra lor. Un breton drept "in ochi" i-ar merge mai bine, parerea mea, DAR bretonul drept fara machiaj scoate in evidenta cearcanele & co. Am avut si eu tot felul de tipuri de breton. Drept deasupra sprancenelor (fetele stiu) a fost un calvar si un chin pentru mine. Si acum mai sufar cand ma gandesc ca l-am avut candva asa. O adevarata depresie a fost. Acum il am drept dar in ochi si restul parului este pana la umeri. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Frizura din aia cu breton din poza lui Stef am avut si eu cand eram mica..Oh God, bine ca am depasit timpurile alea! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Au reprezentat apogeul catastrofelor mele in materie de look! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Iar sprancenele ei imi provoaca un deja-vu. Stef, nu o lua personal, e doar strict adaptat la mine. Eu cred ca ai putea incerca ceva simplu, filat, fara breton in fata. Cred ca ar fi destul pt tine la varsta pe care o ai. Eu nu suport boburile, toata lumea se tunde asa, deja ma agreseaza vizual! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pink, cum adica breton in ochi? Nu cred ca e recomandat la varsta ei sa stea tot timpul cu parul in ochi, plus ca nu e nici comod. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Subscriu la ce a scris Sweetie. Bretonul "in ochi" la virsta asta poate duce la strabism. Doar nu vrem sa o facem pe copila sa se uite cu un ochi la faina si cu altul la slanina...
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 10-August 08 Member No.: 4,449 ![]() |
multumesc pentru sfaturi,iar legat de "bretonul in ochi" ... nu cred ca mi se potriveste asa ceva mai ales ca port ochelari,l-ar tocii si nu numai,ar contura un deranj prea mare,plus ca am mari probleme cu tenul de fapt cu pielea in general din acest motiv nu-l las nici sa creasca prea mult.Parul lung ar agita si mai mult portiunile "iritate" pe care le acopera.
In ceea ce priveste sprancenele,pe ale mele le consider groaznice,inca nu am apucat sa ma pensez,o voi face cand voi intalnii pe cineva in masura sa le dea o forma frumoasa,nu doresc sa ma las pe mana cuiva care sa mi le faca ca vai de ele. De acum in colo sunt o domnisoara,va trebui sa ma ingrijesc MAI MULT, sa fiu mult mai atenta cu mine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ... Nu zic ca pana acum mi-am neglijat aspectul,dar nici nu i-am dat o atentie iesita din comun (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu as zice sa ti faci bob dar fara breton (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Subscriu la ce a scris Sweetie. Bretonul "in ochi" la virsta asta poate duce la strabism. Doar nu vrem sa o facem pe copila sa se uite cu un ochi la faina si cu altul la slanina... hey multumesc,deja am probleme cu vederea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si intr-adevar nu vreau sa le agravez,mai ales ca nu voi scapa de ele fara operatie,deoarece ochelarul nu ajuta deloc la micorarea diopriilor,ci doar stopeaza cresterea acestora. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
multumesc pentru sfaturi,iar legat de "bretonul in ochi" ... nu cred ca mi se potriveste asa ceva mai ales ca port ochelari,l-ar tocii si nu numai,ar contura un deranj prea mare,plus ca am mari probleme cu tenul de fapt cu pielea in general din acest motiv nu-l las nici sa creasca prea mult.Parul lung ar agita si mai mult portiunile "iritate" pe care le acopera. In ceea ce priveste sprancenele,pe ale mele le consider groaznice,inca nu am apucat sa ma pensez,o voi face cand voi intalnii pe cineva in masura sa le dea o forma frumoasa,nu doresc sa ma las pe mana cuiva care sa mi le faca ca vai de ele. De acum in colo sunt o domnisoara,va trebui sa ma ingrijesc MAI MULT, sa fiu mult mai atenta cu mine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ... Nu zic ca pana acum mi-am neglijat aspectul,dar nici nu i-am dat o atentie iesita din comun (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ce simpatica e! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vezi ca avem si un topic pentru probleme cu pielea.. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Pink, cum adica breton in ochi? Nu cred ca e recomandat la varsta ei sa stea tot timpul cu parul in ochi, plus ca nu e nici comod. Drept, depaseste sprancenele, aproape ca atinge genele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Rau pentru ochi.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 02:07 AM |
|