IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 74 75 76 77 78 > »   
Closed TopicStart new topic
> Coafuri si schimbari de look, Modele si recomandari de tipuri de frizuri si coafuri, tunsori , etc
Rossana
post Aug 18 2008, 06:31 AM
Post #751

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Brasov
Member No.: 2,481

Lexie! Spune-mi si mie cum se numeste tunsoarea ta, te rog frumos! Ca exact pe asta o vreau si eu, numai ca eu am parul foarte drept, si nu vreau sa fie tot asa in straturi dar adus pe langa cap....si oricum nu ma pot duce sa-i spun coafezei "vreau parul in straturi" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

Adica nu vreau si mi-e frica ca o sa fiu facuta asa
http://www.hype66.com/hairstyles/7426/2.jpg

(prima poza din setul lui Angeldust de pe prima pagina a topicului), e prea taiat din volum si lipit de cap...

Vreau ca tineeeeeeeee (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) .

Si mai am eu o idee...chestia e ca la coafor parca sunt batute tipesele in cap...Imi doresc parul ondulat, si mi-e acru de bigudiuri (plus ca nu suport spuma, ceara, fixativ si nu ma tine efectul mai mult de cateva ore). Si mi-as dori un permanent care sa-mi faca bucle mari, lejere.

Dar daca mergi sa intrebi, ti se raspunde ca bigudiuri de permanent nu sunt decat de diamentru filamet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , dintr-alea pentru look a la astrahan. Dar ce naiba, trebuie sa fie o solutie, nu se poate ca toate gagicile alea pe care le vedem la Tv sa stea cu bigudiu' pe ele zilnic.
Go to the top of the page

+Quote Post
strumfita
post Aug 18 2008, 07:21 AM
Post #752

Musafir

Multumesc mult pt aprecieri, va raspund asa tarziu ca am fost la nunta in weekend in alt oras.
Parul imi era aranjat de mine, adica sotul meu mi-l intinde cu placa:), pe bune ii place. Culoarea nu e greu de intretinut, adica nici nu stiu ce inseamana a fi greu, ma fac singura cu vopsea de la garnier 100 sau 101, dar ultima data m-am facut cu o vopsea revlon ce am primit-o din state, habar nu am avut ce nuanta era ca tipa mi-a adus numai vopseaua fara cutie sa nu ocupe loc. Vreau sa imi mai comand din state, pt ca este foarte buna, nu contine amoniac, si costa 3 $, nu mi-a uscat parul si culoare e spre natural.
Nu stiu daca o sa am curaj sa pun o poza cu parul daca nu e intins cu placa:(.

+Quote Post
ToothFairy
post Aug 18 2008, 09:00 AM
Post #753

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

strumfita, chiar e faina coafura..da` nu ti-e frica ca abuzu` asta de placa iti va afecta in timp parul ? si eu am avut un timp o coafura foarte ...asimetrica si trendy, foloseam dupa fiecare spalat placa pentru a evidentia linia coafurii...ce sa zic, in timp paru` meu a inceput sa cada, sa se deterioreze, am inceput sa-l tot tund scurt, sa-l tot tratez cu tot felu`...da` asta se discuta la alt topic...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) oricum, ai grija, nu abuza de placa, sa nu iti para rau mai tarziu de par !

mie-mi place nasu` tau...(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) semeni din profil cu Nicola (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

+Quote Post
Lexie
post Aug 18 2008, 10:06 AM
Post #754

Musafir

Rossana (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Tunsoarea mea nu se numeste in nici un fel, e o tunsoare simpla la care am aplicat eu niste bigudiuri mari, de volum, acasa. That's it. Sa-ti explic simplu: parul e tuns in fata filat, de la breton pierdut in jos, iar la spate este tuns in 2 scari mari (parul de la ceafa, cel mai lung din imagine, e prima scara, iar cel de mai sus a doua).
Pentru ca eu nu suport prea multe scari (scarile astea sunt pe principiul distantei dintre ele), mi-am rugat coafeza sa-mi faca un fel de scari pierdute, adica sa mai ia in sus din par dar foarte putin, cat sa se aranjeze ca in poza. Nu stiu sa-ti explic mai bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pe scurt, e o tunsoare in trepte pierduta spre varful capului - 2 trepte evidente si restul filat finut, doar ca sa se aranjeze.

Daca mai ai nevoie de explicatii, incerc sa fac o poza cu el drept, nepus pe bigudiuri sau cu spuma (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Rossana
post Aug 18 2008, 10:21 AM
Post #755

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Brasov
Member No.: 2,481

Aha. Deci scari le zice la "straturile" mele. Eu stiam ca scari inseamna atunci cand iti tunde suvite incat sa-ti inconjoare conturul fetei. . Am inteles acum cum sa-i explic : "Tanti,sa-mi faci in fata filat, in spate in 2-3 scari, si daca imi iei din volum si imi lipesti parul de cap,schimbam locurile si te tund eu pe tine !".

Multumesc mult .Lexie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Fanny
post Aug 18 2008, 07:04 PM
Post #756

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Vazut una bucata Claudie tunsa. Sunt curioasa cum i-ar sta cu el coafat mai putin cuminte. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
claudia_electra
post Aug 18 2008, 10:00 PM
Post #757

Membru de Onoare

From: Tara Minunilor
Member No.: 80

asta se intreaba si barbatul meu (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) . dar eu nu inteleg cum sa-l obraznicesc, ca as incerca (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ...

+Quote Post
Master of Norule...
post Aug 18 2008, 10:02 PM
Post #758

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Iar m-am dus la tuns si m-am trezit cu alta freza decat vroiam, so astept sa-mi creasca.
Probabil ondulat asa razlet Caludia.

This post has been edited by Master of Norules: Aug 18 2008, 10:06 PM

+Quote Post
Fanny
post Aug 18 2008, 11:15 PM
Post #759

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Niste bigudiuri pentru volum l-ar obraznici un pic. Mai ales daca le pui astfel incat, la final, varfurile sa stea spre exterior, nu spre interior.
N-am gasit decat asta ca varianta de exemplificare:
(IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/796-gross.jpg)

+Quote Post
claudia_electra
post Aug 19 2008, 09:43 AM
Post #760

Membru de Onoare

From: Tara Minunilor
Member No.: 80

mi-am gasit ocupatie in weekend (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) . incerc si pozez. faza e ca evident ca am cerut sa ma tunda altfel, respectiv asimetric (in dreapta mult mai lung decat in stanga), dar vedeti bine ce a priceput femeia...

+Quote Post

101 Pages V  « < 74 75 76 77 78 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 10:11 PM