![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
The same si la mine, urasc sa ma duc la coafor cu elan (am incercat la coafoare de m-am saturat) cu o freza care o vreau si cand ma tunde ma trezesc cu alta freza. Eu i-am zis in scari de la o lungime mai mare si ea a taiat de m-a tuns aproape scurt.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
eu una m-am lamurit ca asta e obsesia tuturor stilistilor, sa taie mult. chiar daca ii spui o lungime, ei vor tunde mai mult (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Clau, (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) mi-a placut numele pe care l-ai pus pozei. Sa-ti fie de bine. Imi place cum arati si cu aceasta freza. Esti mai copila.
Ia sa sun sa ma programez si eu la coafor, ca mi-ati facut pofta. Dar mie sigur nu-mi va taia mult, ca a mea coafeza e innebunita dupa parul lung. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Mie si altor prietene ni s-a intamplat tocmai ca lui roxi. Si coafeza la care merg prefera pletele. Depinde si de experienta fiecarui stilist cu propriul par si cu cel al altora. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, eu abia pe 30 am reusit sa ma programez, ca nu ma pot duce decat in weekend.
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor eu si cu poza m am dus odata sa fiu sigura ca pricepe si m a facut total diferit (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
odata cand am explicat cat de cat s a inteles altceva si m a tuns scurt pana la umeri si din brunet in blond nu m a mai recunoscut lumea pe strada, l au intrebat pe my boy de ce nu mai vb cu mine si e cu alta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu m-am tuns si m-am facut mai blonda, un blond bej care nu-mi displace, insa ajung la concluzia mea eterna, blondul ma spalaceste de moarte: adica, my eyes, where's my my eyes? Incerc acum sa-mi apropriez culoarea, sa-mi gasesc stiluri de machiaj diferite si s-o port asa cum mi-o cere tunsoarea, degajata, solara, usor de intretinut.
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si pe mine ma spalaceste daca n am blush sau un machiaj mai tare la ochi parca as fi bolnava , la brunet si daca aveam un rimel era suficient, la blond nici nu se vede ca s machiata daca folosesc doar rimel
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 19-August 08 Member No.: 4,515 ![]() |
buna....nici eu nu stiu ce sa ma mai fac cu paru ... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) mai ales daca ma duc la coafor mai rau mi-l face (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Serenita (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
Povesteste-ne despre parul tau si coafurile incercate pana acum. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu dupa multe incercari, am decis sa incerc sa pastrez aceiasi linie a parului. Voi opta pentru un bob lung, pentru ca nu-i prea greu de intretinut si mi se potriveste cel ami bine din tot ce-am incercat pana acum. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 06:49 PM |
|