![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Foarte frumos, Stef! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si mie imi place.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Da, e o schimbare buna (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 10-August 08 Member No.: 4,449 ![]() |
multumesc fetele...ma bucur ca va place...Stiti ce ma fascineaza la ea(tunsoare)?...Faptul ca pot fi... "sport" adica pot sa-l aranjez sau sa-l las rebel...si pot fi si "eleganta" aranjandu-l un pic mai "sofisticat" ca sa zic asa....Pentru rebel,pot sa-i fac cu putina spuma sau fixativ niste "tepi" in spate...si bla bla bla...iar pentru elegant...cu ajutorul periei rotative-i pot face niste bucle mari...sa para mai...voluminos...sau ma rog :-j (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) oricum sunt multumita...
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi place , te schimba f mult si te avantajeaza.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Si mie imi place noua tunsoare.
Eu am programare pentru maine si o sa imi refac bobul. Iar am emotii (IMG:style_emoticons/default/glare.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stef, ai ales foarte bine! Bravo, imi place! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
F dragut Stef, te prinde de minune.
Am pus si eu poze cu noua mea culoare si frizura (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 10-August 08 Member No.: 4,449 ![]() |
sunteti niste dragute,ma bucur ca nu sunt singura careia-i place noua mea tunsoare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ,mama imi spune "Suzeta" (asta vine de la faptul ca ma arata mai mica si chipurile mi-ar lipsii suzeta"
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Am avut azi un impuls sa ma tund. Si nu puteam sa nu imi satisfac dragutul de impuls. Doar ca mi se pare ca a luat cam mult totusi tipa aia si nu mai sunt zana cu parul pana la jumatatea spatelui. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ma arata mai copila.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 01:34 AM |
|