![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 56 Joined: 9-September 07 From: I will find out in 2 weeks Member No.: 2,192 ![]() |
joi am programare la coafor. de abia astept sa ma tund! am gasit o tunsoare faina pe site-ul ukhairdressers.com, de care am dat cercetand postarile voastre. Inca o data (IMG:style_emoticons/default/thankyou.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Abia asteptam sa vedem poze inainte si dupa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (acu ca ai acces in sfarsit la grup (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) Si poate imi spui si mie unde te tunzi in Timisoara ca si eu trebuie sa ma tund cat de curand dar nu sunt convinsa ca vreau sa merg tot unde am fost ultima oara. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 56 Joined: 9-September 07 From: I will find out in 2 weeks Member No.: 2,192 ![]() |
Oky! Numai ca nu ma tund in Timisoara, am terminat cu Timisoara, acum ca am terminat si facultatea (apropo, ar trebui sa imi schimb si la profil locatia). Ma tund la mine acasa, in Tg-Jiu. Ma pregatesc sa infrunt capitala pentru master (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
|
|
|
Neith |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu tocmai m-am tuns acum cateva zile, un bob gen Victoria Beckham, putin asimetric... Asa frumos aratam cand a terminat fata aia cu mine (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) nu ma mai dezlipeam de oglinda. Si cand m-am spalat pe cap... mai ca m-a luat cu plans. A trebuit sa chem o prietena sa ma usuce (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Nici eu nu m-am mai tuns.
Il las sa creasca si oi vedea ce mi-oi mai face. Deocamdata e un bob lung, dar in curand nu prea o sa mai mearga asa. Inca suspin dupa bobul pe care l-am avut, dar fara placa si intors de o mie de ori nu statea bine. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Am maine programare la tuns, multumita sora-mii. Bine ca stiu cand, daca n-am idee si cum. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Ati vazut vreo coafura faina in ultima vreme? Lungimea va ramane medie... nu mai bag foarfecu'n par pana raman cu un smoc. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
A mea e faina.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sint de-a dreptu` fericita ca m-am tuns.
E un genul de carré ca aceastea de mai jos; pot coafa parul in astea 3 moduri. (IMG:http://www.filles-et-garcons.com/carre/compcar.jpg) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Asteptam si o poza de-a ta pe grup. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imi place a 2-a cum e coafata.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Mie-mi place matzul din a doua poza. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Te-ai tuns? Lasa matzu' (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 01:45 AM |
|