![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Inca nu. Acu, pe seara am programarea. Va povestesc sau arat ce-a iesit, cand ajung acasa. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
N-am facut decat sa tai varfuletele si sa indrept parul. Nimic senzational de aratat, lungimea e la nivelul umerilor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi place (in primul rand ca nu-i plictisitoare)
(IMG:http://3.bp.blogspot.com/_qjpwnPW4c1o/SOHgqL7TDHI/AAAAAAAAEGI/jp6pPRQfI40/s400/9278Vika.jpg) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
m-am tuns si e uaseara
am luat foarfeca si mi-am facut un breton ... o dragalasenie (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ia baga matale, Cleo, o pozica zilele astea la grup. Ca nu mi te inchipui cu breton ondulat. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Zic asta pentru c-am tot avut si eu tentative de breton. Daca intindeam parul era ok, daca-l lasam cum l-a facut mama natura... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Fusei si eu aseara la frizer. Cred ca am vorbit cu ea in chineza (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Eu vrut la mine volum la spate si sa pot sa-mi dau parul dupa urechi. Dar nu...Ea a considerat ca e mult mai bine sa-mi fileze parul la spate si sa-mi faca perciunii scurti. Sunt ciuntita rau de tot (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Nu-mi sta nicicum! Nu cred ca vroiati sa vedeti peria cu care ma "aranja" (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Mare minune daca nu am luat paduchi. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) imi pare rau. Stiu ca esti necajita, dar incearca sa gandesti si in perspectiva: parul creste.... asta-i rostul lui (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Eu sunt mai conservatoare si prefer sa-mi cultiv relatiile cu oameni cu care am mai "colaborat" si stiu ca lucreaza bine si iau seama de doresc (fie ca-i vorba de coafura, epilat sau altele). Binenteles ca am aplicat politica asta dupa mai multe experiente proaste. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Pana acum ma tundea si ma aranja sora mea (e meseriasa), insa a plecat in Germania si vine in decembrie. Nu puteam sta pana atunci (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Stiu ca o sa creasca, insa... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Teo, de ce nu te-ai ridicat imediat de pe scaun cind ai vazut peria?
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Eram plina de par si eram deja in stare de soc.
Mi-am revenit si am realizat tot cand am ajuns aproape de casa. Speram sa se aseze cumva daca spal parul, insa nu a fost asa. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 05:34 AM |
|