![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pinkule stai linistita mama ca n-au blondele mai mult succes in toate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Inteleg ca vrei o schimbare, dar fa una care sa ti se potriveasca tenului si personalitatii. Parerea mea e ca esti in directia gresita. Eu in locul tau as incerca niste benzi violet, am vazut dar nu mai stiu exact in ce catalog un violet beton pe brunet si o tunsoare asa mai traznita, aratau beton!
|
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pink ....blonda imi place mult, dar si bruneta.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Bruneta zic si eu!
Te face artificiala blondul, nu stiu de ce... |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie mi se pare ca ti-ar sta bine si cu un saten mai deschis.
E buna ideea cu suvite. Poti incerca un saten mai inchis cu suvite blonde. As zice ca daca te duci la un cineva care se pricepe sigur te va indruma corect in alegerea nuantelor potrivite. Nu zice nimeni sa faci o schimbare capitala, dar daca ai chef de mici schimbari, de ce nu? |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca vrei sa te deschizi la par iti spun din experienta ca la inceput vei avea suvite altfel nu e indicat pt ca deschiderea nu are cum sa iasa uniforma. Parul nu va mai fi matasos si va sta mai drept , vei avea nevoie de f multe produse, dar asta ne place.
Eu zic sa nu te faci primele 2 nuante de blond pt ca nu merg la tenul tau, mai degraba ultima si poate putin catre cafea cu lapte nu miere, te ar prinde de minunte. Nu te astepta sa se intample vreo schimbare nu conteaza culoarea parului, ci modul nostru de gandire , parerea ce o avem despre noi , atitudinea, increderea. Dar daca asta te face sa te simti mai bine in pielea ta atunci fa o. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu votez saten simplu sau cu ceva suvite. Blondul te-ar face sa pari falsa si nu e stilul tau, parerea mea. Maat are dreptate, tenul masliniu si exotic pe care-l ai nu da bine cu blondul. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Sa va iau pe rand:
Maat, Fanny, (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) m-am plictisit de mine asa si numai tampenii imi trec prin cap! Plus ca nu-mi mai place nici bretonul meu. Am stat si am analizat si acum cand toate poarta bucle, culori deschise, eu sunt bruneta si cu... breton stramb. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Rau e cand nu are omul ce face. Mama mi-a zis ca si voi crede ca o sa arat fals (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) . Sor-mea mi-a zis ca o sa arat ca toate proastele de la televizor.... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (na, ea se exprima liber). Cred ca raman la negru si schimb altceva. Ma mai gandeam si la niste extensii bicolore (negru si varfurile blond platinat) pana la jumatatea spatelui spre sold (in V). SI niste accente la fel pe breton si pe laterale. Dar tot freaky o sa arat! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Greu, greu cu deciziile de schimbare de look. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 278 Joined: 15-December 05 Member No.: 104 ![]() |
Bruneta! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi se pare ca esti o aparitie de-a dreptul exotica, pe cand blondul mi se pare o idee artificial, dar mamei ii place mai mult cum iti vine cu blond, asa ca...pan' la urma tot tu hotarasti, numai sa ai grija sa nu-ti distrugi parul in cazul in care optezi pt ceva deschis.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pinkule, tu ai avut parte de niste schimbari mari acum si vrei sa faci chestia asta de remarcat si cu fizicul tau. Tu ai fost dintotdeauna o tipa dichisita, deci n-ai cum sa devii o printesa dintr-o Cenusareasa.
Dumnezeu nu ne da degeaba o anumita culoare de par, aia-i care ni se potriveste si gata! Iar faptul ca tu ramai bruneta cand toata lumea se face blonda te face interesanta, parol d'honneur! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Kalua eu sunt de acord cu tine ca Dumnezeu iti da ce ti se potriveste cel mai bine dar ma mira ca tu zici asta pt ca stiu ca si tu esti bruneta si te-ai facut blonda (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pink orice culoare ai avea, daca o 'porti' bine o sa arate bine. Vulgaritatea si prostia unei blonde nu vin de la culoarea parului ci din felul in care se comporta, vorbeste si se imbraca, culoarea vine abia la sfarsit. Daca ar fi sa aleg eu as zice sa ramai spre ceva brunet-saten sau asa cum a zis Agel, sa iti adaugi nist suvite violet. Am vazut ca se poarta (si arata si bine zic eu), editorul sef de la Harper's Bazar si-a facut asa si la fel si alte stiliste de la mine din salon. Apropo de schimbari si eu vreau breton (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 06:48 PM |
|