IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 82 83 84 85 86 > »   
Closed TopicStart new topic
> Coafuri si schimbari de look, Modele si recomandari de tipuri de frizuri si coafuri, tunsori , etc
kalua
post Dec 17 2008, 09:52 PM
Post #831

Musafir

Eu m-am facut blonda ca sa pot trece la culoarea mea naturala: gri. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Bia
post Dec 17 2008, 11:35 PM
Post #832

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Haideti ca aveti dreptate. Cred ca apelez la extensii pana la urma... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Asa, jumi juma cu blond. Dar asta prin ianuarie ca ma costa cam 600-1000 de lei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

+Quote Post
Cindy
post Dec 18 2008, 01:57 AM
Post #833

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Pink, eu sunt o mare consumatoare de bani (dar MARE, intrucat nici nu stiu cum imi zboara din maini si pe ce tot ii dau (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ) daar 600-1000 lei nu as da ever pe extensii...In plus, am inteles ca sunt greu de intretinut si provoaca daune si parului tau.
Nu inteleg foarte bine cum jumatate blond, jumatate brunet? Nu ar arata ciudat?! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Diana.
post Dec 18 2008, 02:05 AM
Post #834

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Daca nu ar fi naspa pentru sanatatea parului eu as da. Firul parului meu e subtire si pare rar, mai ales ca e si blond...

+Quote Post
Cindy
post Dec 18 2008, 02:24 AM
Post #835

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Pai tocmai la asta ma refeream..dai o suma mare de bani si daunezi mult si parului.
Nu stiu ce sa zic..eu asta am auzit de la niste tipe care aveau extensii.

+Quote Post
bebe_maria
post Dec 18 2008, 03:07 AM
Post #836

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Si in plus le poti tine 2-3 luni maxim, apoi trebuie date jos.

+Quote Post
Bia
post Dec 18 2008, 03:30 PM
Post #837

make-up artist

Adica asa:
(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/_wsb_252x225_hair-extensions-2.jpg)
dar invers... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) negru sus si blond jos.

+Quote Post
angeldust
post Dec 18 2008, 03:55 PM
Post #838

Musafir

si pe mine m-au tentat intr-o vreme extensiile, mai ales ca mie nu prea imi creste peste o anumita lungime. Dar mi s-a parut prea complicat tot, si mie nu imi plac decat lucrurile simple (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Bia
post Dec 18 2008, 04:11 PM
Post #839

make-up artist

Una peste alta, eu oricum ingrijesc parul meu ca pe o comoara... sampon, balsam/masca la fiecare spalare plus ser de tratare a scalpului. Apoi o data pe saptamana il dau cu un amestec de ulei de masline si rozmarin si stau 2 ore cu el asa apoi il clatesc. Ce sa spun, din toate astea, parul meu nu a fost toci nici dupa 4 luni de netuns. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Luceste, desi e vopsit...etc.

Eu cred ca acelasi lucru e valabil si pentru extensii. Daca le imbibi bine cu toate cele nu cred ca arata urat. Dra eu am alta problema majora: sa agsesc pe cineva priceput, cu extensii de calitate, sa mi le puna. Am gasit o gagica dar cum n-am vazut pe nimeni lucrat de ea sunt indoita. Asta ca sa nu mai spun ca daca nu-s puse bine se vad nasol si dauneaza parului. N-au voie sa fie nici prea groase nici prea subtiri (pentru ca radacina parului natural sa le poata sustine), sa nu fie strans lipite de scalp, etc. Poveste lunga... Vorba Ingerasului, prea complicat. Atat de complicat ca-mi vine sa-mi cumpar singura un kit de pus extensii si sa invat ce si cum si eu si sora mea si sa ne punem reciproc.

+Quote Post
LostWhispers
post Dec 18 2008, 04:36 PM
Post #840

Musafir

Pink rozmarinul e sub forma de ulei? de unde il iei ?

eu din pacate nu il rasfat asa des (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) si pana acum nu stiam ca e bun rozmarinul pt par (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post

101 Pages V  « < 82 83 84 85 86 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 06:06 PM