![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu m-am facut blonda ca sa pot trece la culoarea mea naturala: gri. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Haideti ca aveti dreptate. Cred ca apelez la extensii pana la urma... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Asa, jumi juma cu blond. Dar asta prin ianuarie ca ma costa cam 600-1000 de lei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Pink, eu sunt o mare consumatoare de bani (dar MARE, intrucat nici nu stiu cum imi zboara din maini si pe ce tot ii dau (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ) daar 600-1000 lei nu as da ever pe extensii...In plus, am inteles ca sunt greu de intretinut si provoaca daune si parului tau.
Nu inteleg foarte bine cum jumatate blond, jumatate brunet? Nu ar arata ciudat?! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Daca nu ar fi naspa pentru sanatatea parului eu as da. Firul parului meu e subtire si pare rar, mai ales ca e si blond...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Pai tocmai la asta ma refeream..dai o suma mare de bani si daunezi mult si parului.
Nu stiu ce sa zic..eu asta am auzit de la niste tipe care aveau extensii. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Si in plus le poti tine 2-3 luni maxim, apoi trebuie date jos.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Adica asa:
(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/_wsb_252x225_hair-extensions-2.jpg) dar invers... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) negru sus si blond jos. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
si pe mine m-au tentat intr-o vreme extensiile, mai ales ca mie nu prea imi creste peste o anumita lungime. Dar mi s-a parut prea complicat tot, si mie nu imi plac decat lucrurile simple (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Una peste alta, eu oricum ingrijesc parul meu ca pe o comoara... sampon, balsam/masca la fiecare spalare plus ser de tratare a scalpului. Apoi o data pe saptamana il dau cu un amestec de ulei de masline si rozmarin si stau 2 ore cu el asa apoi il clatesc. Ce sa spun, din toate astea, parul meu nu a fost toci nici dupa 4 luni de netuns. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Luceste, desi e vopsit...etc.
Eu cred ca acelasi lucru e valabil si pentru extensii. Daca le imbibi bine cu toate cele nu cred ca arata urat. Dra eu am alta problema majora: sa agsesc pe cineva priceput, cu extensii de calitate, sa mi le puna. Am gasit o gagica dar cum n-am vazut pe nimeni lucrat de ea sunt indoita. Asta ca sa nu mai spun ca daca nu-s puse bine se vad nasol si dauneaza parului. N-au voie sa fie nici prea groase nici prea subtiri (pentru ca radacina parului natural sa le poata sustine), sa nu fie strans lipite de scalp, etc. Poveste lunga... Vorba Ingerasului, prea complicat. Atat de complicat ca-mi vine sa-mi cumpar singura un kit de pus extensii si sa invat ce si cum si eu si sora mea si sa ne punem reciproc. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pink rozmarinul e sub forma de ulei? de unde il iei ?
eu din pacate nu il rasfat asa des (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) si pana acum nu stiam ca e bun rozmarinul pt par (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 06:06 PM |
|