![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
uloei esential. o sa scriu reteta mai pe seara.
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
mersi , abia astept (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
daca tot 'votam' hai si eu la spartu targului. Pink de departe culorile inchise iti vin bine.
E o tipa cu noi in incapere care si-a pus extensii de vreo 10 zile, acum are parul pana la coate. Blonda! Si pt ca pesemne l-a vrut lung sa si-l falfaie il poarta desfacut mereu. Ei, parul ala nu are pic de viata. Nu se vede diferenta intre parul ei si extensii, deci nici al ei nu-i foarte fericit de la atata vospit, insa extensia imi da senzatia de fir de canepa. Deci, daca ar fi sa iau exemplul unor extensii cum si-a pus fata asta pt a ma decide, zau ca nu mi le-as pune. |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu as zice ca extensiile alea care arata foarte natural costa asa catre 1000 de euro. Si intr-adevar, pe termen lung afecteaza radacina firului de par pentru ca il trage in jos, cumva. Cate poze n-am vazut in reviste cu vedete carora li s-a rarit parul din cauza extensiilor!
Chiar si Victoria Beckham cand s-a tuns bob de aia s-a tuns, ca sa i se mai regenereze parul dupa atatia ani de purtat extensii. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Da, am mai cautat si eu si am vazut ca afecteaza scalpul. Numai idei proaste am in ultima vreme! (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
Reteta promisa: 50 ml ulei de masline si 3/4 lingura ulei esential de rozmarin. Se da pe par si se tine intr-un prosop cald cam 60 min. Eu pun o punga si apoi prosop ca sa nu se murdareasca urat. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce fata de droggy are kate moss! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
pe net Longoria si Liv Tyler chiar nu le avantajeaza o tunsoare scurta. Le statea mult mai bine inainte. Restul sunt ok.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Eva e papusica ea de fel, dar ii ia din farmec parul scurt, 100% de acord cu Szi. Dar Liv e urata orice ar face, nu ma mira ca se poceste pe zi ce trece.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce fata de droggy are kate moss! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Haha, fix la asta ma gandeam si eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Clau, sa stii ca "beauty is in the eyes of the beholder". Mie de exemplu mi se pare foarte frumoasa Liv... O frumusete d-aia asa, de poveste. Kate Moss in schimb mi se pare urata cu crengi. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 07:23 PM |
|