IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > »   
Closed TopicStart new topic
> Coafuri si schimbari de look, Modele si recomandari de tipuri de frizuri si coafuri, tunsori , etc
Cindy
post Apr 5 2007, 11:16 PM
Post #91

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

si mie imi place parul lui jennifer anniston, dar ea nu are in nici un caz par putin sau lins! mie mi se par foarte atractive femeile cu parul des.. ar trebui sa fii multumita de parul tau! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
geo, eu mai mult te-as vedea cu parul mai lungut decat bob.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
divi2007
post Apr 5 2007, 11:28 PM
Post #92

Musafir

mie imi place mult de andreea raicu si cum ii sta parul si cum se machiaza

+Quote Post
geoo
post Apr 6 2007, 12:32 AM
Post #93

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(sweet_girl @ Apr 6 2007, 12:16 AM) *
geo, eu mai mult te-as vedea cu parul mai lungut decat bob.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

(IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si eu tot asha ma vad de 9 ani (exceptie face ultimul an in care m-am enervat si am bagat foarfeca in el). ok o dau in cealalta extrema.....ce tunsori aveti pt moaca rotunda cu par mai jos un pic de umeri?!?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
arissuca
post Apr 7 2007, 03:40 PM
Post #94

Membru de Onoare

Member No.: 104

Fetelor, eu abia acum am reusit sa va vad pozele cum trebuie (am avut o sapt un monitor care deforma rau imaginea, asa ca nu m-am hazardat sa emit pareri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) asa ca pot sa spun ca:

Geoo, pe tine chiar te vad cu o frizura gen Posh, si nu cred sa ai probleme la coafat (asta daca in pozele pe care le-am vazut parul iti era aranjat normal, cum ti-l faci tu de obicei, ma refer la pozele in care erai cu "jumatatea" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Daca asa iti sta parul in mod obisnuit, adica dupa spalat si atat...poti sa te tunzi linistita). Cred ca iti sta bine si cu el mai lungut, dar daca isi pierde rapid volumul si mai ales, daca te-ai saturat de stilul asta, cred ca merita sa faci o schimbare. Mai ramane sa gasesti o coafeza buna, care sa-ti dea volum "din foarfeca", adica sa se aseze parul bine imediat dupa ce te-a tuns, inainte sa apuce sa te coafeze. Si mai ramane sa optezi pt suvite, cat de groase, ce nuanta, etc. De intretinut cred ca treb sa le intretii doar pe cele care se vad la suprafata, si oricum, ar arata bine si daca iti creste parul cativa cm (asta daca suvitele sunt subtiri, ca daca sunt groase, "felii", treb decolorate m des la radacina).

Angeldust, la tine cred ti s-ar potrivi daca suvitele din fata ar fi un pic mai lungi (nu stiu, asa mi se pare mie, poate gresesc, dar cred ca suvitele astea treb sa fie cam pana la jumatatea gatului si apoi linia tunsorii sa mearga oblic, din ce in ce mai mult, ajungand la ceafa sa fie ca la Posh). Cam asa imi sta bine si mie, am fost tunsa si mai scurt, putin mai jos de lobul urechii si ma facea prea "bucalata". Btw, imi place mult machiajul din prima poza (cea pe care o ai si la avatar), iti sta superb.

Prin urmare, m-am hotart, ma tund, abia astept sa treaca luna aprilie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Si apoi promit ca pun poze!

+Quote Post
Kitten
post Apr 8 2007, 02:01 PM
Post #95

Incurabil

From: Kronstadt
Member No.: 783

heeeey.... acuma nu va tundeti toate scurt, ca-mi aceti pofta! eu duc aici lupte grele sa-mi las parul lung (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) dar tentatiile sunt multe.......

btw. mi se pare mie sau s-a tuns si zana surprizelor bob?

+Quote Post
arissuca
post Apr 8 2007, 02:08 PM
Post #96

Membru de Onoare

QUOTE(Kitten @ Apr 8 2007, 12:01 PM) *
btw. mi se pare mie sau s-a tuns si zana surprizelor bob?

Kitten, chiar vroiam sa intreb daca are cineva poze cu noua freza a Andreei Marin. Mie imi place cum ii sta.

+Quote Post
Bia
post Apr 9 2007, 12:37 AM
Post #97

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Da. S-a tuns... E in trend aceasta tunsoare. Hi hi!

Iata cum m-am tuns eu in urma cu... o luna. Miercuri imi schimb bretonul ca m-am plictisit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/frezanoua.jpg)

(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/frezanoua2.jpg)

+Quote Post
divi2007
post Apr 9 2007, 11:49 AM
Post #98

Musafir

bia cum iti schimbi bretonul din asa cum il ai acuma? , pt ca eu credeam ca trebuie cateva luni sa creasca (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , asa mi-as face si eu un breton cum ai tu acuma si daca nu ma prinde sa-l pot schimba

ps: te prinde bine brunetul

+Quote Post
arissuca
post Apr 9 2007, 11:56 AM
Post #99

Membru de Onoare

Bia, iti sta super cu breton! Ti se potriveste.Si machiajul din a doua poza e reusit.

Am avut breton, din pacate nu-mi sta bine si nici nu prea il suportam pe frunte, cand eram acasa il tinem mereu prins cu o clama, in plus, trebuia sa-l aranjez zilnic, isi pierdea repede forma, ce mai! era un adevarat chin. Dar tie iti vine super bine. De ce vrei sa-l modifici? Si cum?

Divi, cred ca scriam in acelasi timp (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Kitten
post Apr 9 2007, 12:55 PM
Post #100

Incurabil

From: Kronstadt
Member No.: 783

bia, imi place super mult freza ta, iti sta super. cum reusesti sa-l mentii asa glossy si fara fire rebele?

+Quote Post

101 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 04:43 AM